Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook és a háttérhatalmak, titkosszolgálatok, szabadkőművesség.

2018. március 31. - FGYSZ

Hogy a világ legnagyobb közösségi oldalának kapcsolata van a világ történéseit háttérből irányító, az emberiség megrontására és elnyomására törekvő szerveződésekkel, kulisszatitkok ismerete nélkül, a modernitás logikája alapján is következtetni lehet.

Létezik egy szabadkőműves jelvény, amely mind színében, mind formájában kísértetiesen hasonlít a Facebook látszólag „f” betűt ábrázoló logójára, ami több mint elegendő ahhoz, hogy összefüggéseket keressünk közöttük. Ezt az ábrázolást többek közt a „Two Ball Cane” („két labda” és egy „ütő”) nevű szabadkőműves „golfklubnál” is megtaláljuk. Jelképe egy fejével felfelé tartott ütő, amihez két oldalról hozzátapad egy-egy golflabda. Ez az első ránézésre egyszerű ábra, ami mintha kimondottan a sporttevékenységre vonatkozna, nem csak itt merül fel: a szimbólumnak és a névnek több jelentőségteljes kapcsolódása van a szabadkőművesség múltjával (és persze jelenével is).

A Facebook esetében a titkosszolgálati érintettség nyílt titok, és mi is foglalkoztunk már a kérdéssel. Ami viszont újabb megerősítést ad ennek kapcsán, az imént említett „James Bond szál”, amely közvetlenül utal arra, hogy a „felhasználókat” valójában nemközösségi élményekhez” juttatják, hanem szemmel tartják, adataival pedig, amennyiben saját ügyük ezt követeli, visszaélnek. Ha ez a felvetés helytálló, módfelett nagyképű húzást láthatunk a Facebooktól, amely gyakorlatilag nyíltan beszámol mind szabadkőműves irányítottságáról, mind hírszerzési tevékenységéről. Mindez egyébként összefüggésben van azzal a ténnyel, hogy ezek a társaságok már nem kimondottan szorulnak rá arra, hogy rejtegessék magukat, hiszen egyre kevésbé van mitől tartaniuk, mivel szinte minden az ő irányításuk alatt áll.

Láthatjuk, hogy a modern világ legújabb és legnépszerűbb produktumai is bizonyos értelemben a hagyományokból meritkeznek, annak szimbolizmusára támaszkodva bontakoznak ki. Még a legforradalmibb dolgok is valamilyen hagyományra alapozódnak, jóllehet szempontunkból ez a legnegatívabb vonatkozásban látszik megvalósulni. Egy hagyomány, isteni küldetésének beteljesítése helyett önmagából kifordulva, önmagát megtagadva kimérákat hoz létre, az internetet is kézben tartó és azon is behálózni törekvő torz és veszedelmes monstrumokat, melyek az embert az örök rabság felé igyekeznek taszítani.

A blog ezen bejegyzését ebből, a mások által készített bejegyzésből hoztuk létre, melyet jelenleg nem kommentáltunk és nem egészítünk ki!

Facebook és a szabadkőművesség ~ Global Mysteries Forrás!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek.

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja! Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után.

A szennybook semmilyen adót nem fizet Magyarországon, több EU-s országban és más országokban, államokban sem, a felhasználók ellopott, eladott, újraközölt, kereskedelmi-marketing célra felhasznált adataikból származó milliárdos bevételeik után. A szennybook egy Forint adót nem fizet, fizetett a Magyar államnak a Magyar felhasználók adataiból szerzett milliárdos bevételek után. Igaz Magyarországon csak a digitális jelenlétük van, és jelenleg ők csak ott hajlandóak, fizetnek adót, ahol fizikailag is jelen vannak, van képviseletük. De mivel nem rendelkeznek hazai képviselettel, ügyfélszolgálattal, így adót sem hajlandóak nálunk fizetni.

Bezzeg, ha egy kis közösségi oldal, akár egy hazai, Magyar oldal nem fizet adót, akkor vagy bezáratják, vagy elérhetetlenné teszik, szankcionálják, olyan birság kiszabása mellett, amit nem fog tudni kifizetni és megszűnik, csődbe megy. Ez mondjuk, érvényes lehet külhoni oldalakra is, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e képviselettel az adott országban, államban, vagy akár nálunk Magyarországon.

Az EU-nak és más országoknak, köztük Magyarországnak is már rég ki kellett volna tiltani a szennybookot, amennyiben nem fizetnek a továbbiakban sem adót a bevételeik után. S nem csak ezért lenne szükség erre az intézkedésre, hanem mert nem tartják be, sőt inkább megszegik a különböző országok, államok a rájuk érvényes, az őket érintő adatvédelmi törvényeket, jogszabályokat. De minimum, korlátozással, szankcionálással kellene kényszeríteni őket a bevételeikből származó adók befizetésére, az adatvédelmi és egyéb más adott országban érvényes őket érintő törvények betartatása érdekében!

Ahol a szennybooknak bevételei vannak, akkor vagy fizet adót utána, vagy betartja az adott ország, állam rájuk érvényes törvényeit, jogszabályait, vagy ha nem, akkor elérhetetlenné teszik azt mindaddig, ameddig nem tesz mindezeknek eleget. Ha pedig nem tesznek mindennek eleget, akkor az adott országban elérhetetlenek maradnának. Az EU-nak és Magyarországnak, más országoknak, államoknak rég meg kellett volna tenni ezeket az intézkedéseket, szankciókat és korlátozásokat a szennybookal szemben!

A szennybooknak miért nem kell adót fizetni, akár Magyarországon, akár más országokban, államokban? Kik ők, mik ők, hogy ezt is megtehetik? Mi jogon? Miért nem szankcionálja őket egy állam, ország sem, hogy amennyiben nem tartják be az ottani törvényeket, nem fizetnek adót, akkor korlátozzák őket? Miért nem kell adót fizetniük ott, ahol csak a digitális jelenlétük van jelen?

 

„A Magyar Lapkiadók Egyesülete szerint e két cég nem fizet közterhet abban az országban, ahol ezeket az árbevételeket ténylegesen megszerzik. Míg tehát a hazai dolgozók, kis- és középvállalatok illetve nagyvállalatok különböző mértékben, de egyaránt kötelesek adófizetésre jövedelmeik után, addig e két monopolhelyzetű vállalat nulla százalékot ad a közösbe. A magyarországi adófizetők által fenntartott közszolgáltatások előnyeit pedig nagyon is kihasználják.”

„valójában e két cég nemhogy kétszer nem adózik, hanem a jelentős ír adókedvezményüknek köszönhetően egyszer sem.

Ez a gyakorlat pedig dupla terhet ró a tisztességes adózókra: a kormányoknak e bevételeket a hazai vállalatoktól és dolgozóktól kell begyűjtenie, vagyis a hazai szereplők azok, akik kettős adóztatásnak vannak kitéve a Google-höz és Facebookhoz hasonló cégek miatt.”

 

Magyarul a szennybook amellett, hogy ezzel saját maga javára teremt tisztességtelen piaci feltételeket, a saját milliárdos vagyona gyarapítása, üzleti érdekei érvényesítése érdekében. Akkor még hozzájárul a Magyar vállalkozások ellehetetlenítéséhez, tönkretételéhez, csődbe juttatásához is. Ennek köszönhető az iWiW, a HotDog bezárása, megszüntetése, más Magyar közösségi oldalak tönkremenetele és leamortizálódása a használhatatlanság szintjéig.

Sőt, hozzájárul a Magyar dolgozók, állampolgárok adóinak, s ezáltal a kiadásainak mértékének számottevő növeléséhez. Másként fogalmazva a Magyar felhasználók az adataik nekik való kiszolgáltatásával, átadásával eltartják, pénzelik, milliárdos bevételekhez segítik őket, úgy, egy Forint adót nem fizettek, fizetnek be nálunk és emiatt, a szennybook miatt több adót vesz ki a zsebünkből az állam.

Ameddig a szennybook nem fizet adót, azt a Magyar állam a Magyar állampolgárokon, vállalkozásokon hajtja, szedi be! Ezért ha használod a szennybookot, akkor te magad is támogatod ezt, hozzájárulsz ehhez, hogy megtehesse ezt a szennybook a te károdra is, pénzt kivéve a zsebedből. Már csak azért is, mert minél többet használod, annál több lesz a rajtad keresett bevételük, ebből adódóan ennek arányában nő a szennybook által be nem fizetett adók mértéke, amit a Magyar állam rajtad, a Magyar állampolgárokon, vállalkozásokon fog beszedni, behajtani! Látható, hogy a szennybook által be nem fizetett, de a másokon behajtott adók formájában még az is fizet érte, aki soha nem volt tag ott, aki soha nem használt még Internetet se! Érdekes, hogy ezen nem háborodik fel senki, de azon annál inkább, ha valaki nincs fent ezen a szenny, adatkereskedő mások, a Magyarok ellopott, eladott, újraközölt adatain és életén is élősködő oldalon.

Nem elég, hogy Zuckerberg aljas gazember módon mások adatait, ötleteit ellopva hossza létre, emberiség ellen elkövetett bűntettként ezt a szenny, mocsok oldalt? Nem elég, hogy gazember módjára lemondatják a saját felhasználóikat, a saját személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról, arról a jogról, hogy a felhasználók által feltett tartalmak a felhasználóké és az-az ő tulajdonuk, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Nem elég, hogy az adatokat újraközlik, eladják szinte bárkinek, hogy a még nem regisztráltakét is ellopják, eladják, újraközlik? Nem elég, hogy nem tartják be, rendszeresen megszegik, semmibe se nézik a különböző országok, államok adatvédelmi törvényeiket?

Nem elég, hogy ez a fertő, szenny, mocsok, gyalázda oldal kiirtja a barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, közösségeket, személyes kapcsolatokat, a személyes kommunikációt, összetartást és emberséget, empátiát, együttérzést, az erkölcstelenségre, magamutogatásra és a ribancságra, szexualitásra nevel? Nem elég, hogy legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, hogy egy pedofil paradicsommá vált és hogy semmit sem tesznek mindezek ellen?

Nem elég, hogy a leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekek megmentéséért semmit, de semmit nem tesznek, tettek? Nem elég, hogy SEMMIT, DE SEMMIT NEM AKART, AKAR MINDEZEK ELLEN tenni? Nem elég, hogy soha nem tudja visszaadni őket a családjaiknak? Nem elég, hogy soha vissza nem tudja adni a hímringyóvá, ribanccá, szex függővé vált gyermekek ártatlanságát? Nem elég, hogy semennyire sem sajnálják mindezeket ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Nem elég, hogy bármilyen hasonló sajnálkozó nyilatkozatukkal hülyének nézik, hülyét csinálnak az emberekből? Nem elég, hogy semmit sem tettek, tesznek a különböző szennybookon a mások által mások ellen elkövetett bűntettek, zsarolások, adatlopások, visszaélések, a mások gyalázása, halálba üldözése, emberéletek, családok tönkretétele ellen?

Nem elég, hogy csak Magyarországon, csak hetente legalább egy emberéletet követel közvetve (egy függő elüt valakit, mert vezetés közben se képes 5 percig meglenni nélküle), vagy közvetlenül (rászállnak valakire ott és addig piszkálják, még öngyilkos lesz) a szennybook?

Nem elég, hogy gondolkodni, értelmes viselkedésre, kommunikációra képtelenné, erkölcstelenné, ribancá, szexuálisan perverzzé, abnormálissá és függővé, képmutatóvá, önimádóvá, beképzelté, életképtelen függő zombivá változtatja az embereket, akik képtelenek megszabadulni a szennybook nevű drogtól, annak fogságából, börtönéből?

Nem elég, hogy elhitették az emberekkel a szennybook az egy „közösségi oldal, holott eredetileg is szex társkeresőnek szánta egyetemisták számára? Nem elég, hogy az embereket hülyének nézve és magát közösségi oldalnak hazudva meztelen képet kér tőlük egy teljesen átlátszó indokra hivatkozva? Nem elég, hogy Zuckerberg átveri az embereket és a saját felhasználóit is lehülyézi le f******a, semmibe se nézi? Nem elég, hogy a saját felhasználóit megzsarolja, s amíg azok nem adnak meg egy általuk kötelezően bekért adatot, akkor a felhasználótól még a törléshez, a saját adataihoz, profiljához való hozzáférés jogát is elveszi?

Nem elég, hogy kiirtotta az összes alternatív, kulturált, valódi közösségépítő és kapcsolattartásra készült közösségi oldalakat? Nem elég, hogy megteremtette a saját internetes diktatúráját a szolgáltatók közreműködésével? Nem elég, hogy olyan Internet szolgáltatást épít ki, amit nem használhat majd az, aki nincs fent az ő csodás szenny oldalán?

Nem elég, hogy az ügyfélszolgálatuk, támogatási központjuk szándékosan van úgy kialakítva, hogy aki nem tag, az ne vehesse fel velük a kapcsolatot, aki nem fér hozzá a fiókjához, mert mondjuk nem kapta meg a kódot SMS-ben, az szintén nem veheti fel velük a kapcsolatot, esélyt se adva neki, hogy jelezze feléjük a problémáját? Nem elég, ha visszaélnek az adataiddal, vagy bármely más ügyben jelentesz egy tartalmat, ami nem oda illő, s ők semmit téve visszaírják „Nem sérti az ő alapelveiket”, de ugyanakkor, ha egy közösségépítő tartalmat jelentesz, vagy valakit, aki normálisan használná az oldalt, ami, aki semmiben sem sérti az ő „alapelveiket”, akkor azt egyből tiltják, törlik?

Nem elég, hogy a saját felhasználóikkal, a saját szabályzatukat nem tartatják be, vagy ha betartatják, akkor rendszerint kettős mércét alkalmazva az áldozat kárára, rendszerint azt büntetve, semmit se téve az ellenük elkövetett bűntettek ellen?

Nem elég, hogy a felhasználók adatait manipulatív célokra is használták, használják, s hogy tisztességtelen módon kényük, kedvük szerint manipulálják, módosítják még a felhasználók által elhelyezett tartalmakat is, félrevezetve, félretájékoztatva, vagy bűncselekménybe keverve ezzel őket? Nem elég még az is, hogy rendszeresen teszik nyilvánossá a felhasználók privát adatait, az adatvédelmi beállítások önkéntes változtatgatásával?

Akkor még ezt tetézve a szennybook bűnözői köre által be nem fizetett, elcsalt, elsikkasztott adókat a Magyar állampolgárokon, vállalkozásokon kell behajtani! A Magyar állampolgárokat, vállalkozásokat, vállalkozókat kell a szennybook bűneiért büntetni, ellehetetleníteni! Komolyan az ártatlanokat, a tisztességesen adózókat kell büntetni, kisemmizni, tönkretenni a szennybook miatt? Amiatt, a szennybook miatt, aminek már a létezése is súlyos bűncselekmény, emberiség elleni bűntett, aminek a működése is illegális.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

                                               

„A Facebook és a Google sem reklámadót, sem mulasztási bírságot nem hajlandó fizetni Magyarországnak, bár profitjának egy részét hazánkban szerzi.”

 

Magyarországnak épp ezért már rég szankciókat kellett volna alkalmaznia a szennybook ellen, vagy kitiltani azt mindaddig, ameddig nem hajlandóak reklámadót és a mulasztási bírságot megfizetni. Hogy ezen országos felháborodás lenne? Akkor azon is legyen felháborodás, hogy épp emiatt, a szennybook miatt több adót kell fizetniük a Magyar állampolgároknak!

 

„Kerestük volna a Facebookot is, de a vállalat tudomásunk szerint nem rendelkezik (!) hazai képviselettel. Az amerikai multi még ha a magyarországi adószabályokat nem is, a „nincs adózás képviselet nélkül” történelmi amerikai jelmondatát kétségkívül komolyan veszi. Névtelenséget kérő adószakértőnk tanácsára, miszerint az ügy súlyosságára való tekintettel csak az írországi székhelyhez érdemes kérdéseket intézni, kérdéseinkkel kerestük a vállalatok külföldi székhelyeit is, de nem reagáltak megkeresésünkre.”

 

Nincs Magyar képviselete? Ez azért érdekes és szép, mert így ha bármi gondod, bajod adódik a szennybookon vagy azzal, mondjuk, zaklatnak, visszaélnek az adataiddal, akkor magyarul semmire, de semmire nem fogsz menni velük, hisz meg sem keresheted őket az anyanyelveden. Épp ezért, akinek van egy kis esze, az nem hogy nem regisztrál, de törli magát és a lehető leg messzebbre elkerüli!

Azért elég felháborító, hogy ennyire ránk erőszakolják, ránk kényszerítik ezt a csodás, szennybook nevezetű szenny, fertő oldalt, semmibe se nézik, diszkriminálják, aki nincs fent, a csapból is ez folyik, úgy, hogy még Magyarországi képviselete, ügyfélszolgálata sincs. Szégyen ez a Magyar médiára, a Magyar szennybook függő, imádó zombikra nézve.

 

„Ha ma egy Magyarországon működő vállalat célzottan akarja elérni potenciális vevői körét, akkor sok esetben Facebook-hirdetés feladására kényszerül, ezért e bevétel után a Facebooknak adóznia kellene.„

 

Ezzel csak az a nagy baj, hogy így sok vállalat se célzottan, se másképp, egyáltalán el sem tudja érni a potenciális vevői körének azon részét, akiknek nincs szennybookjuk. Mivel sok vállalat csak ott teszi magát elérhetővé, ott ad lehetőséget a kapcsolatfelvételre, ezzel súlyosan diszkriminálva, hátrányba hozva azokat, akiknek nincs. Ez a viselkedés pedig, ezen vállalatok számára hatalmas szégyen, és át se gondolják azt, hogy ezzel vevőket veszíthetnek. Mert bizony vannak olyan szennybookra nem regisztráltak, akik épp ezért el is fordulnak az adott vállalattól, mivel az semmibe se veszi őket, csak mert nincsenek fent azon a szennyen. Tehát egy magára valamit is adó cég, vállalat átgondolja, hogy csak szennybookos elérhetősége legyen, semmibe se nézve, aki nincs fent.

 

„a Google és a Facebook úgy bonyolított milliárdos forgalmat hazánkban egészen 2016-ig, hogy forrásunk szerint tavaly még magyar adószámmal sem rendelkeztek.”

Ha nem rendelkeztek magyar adószámmal, akkor miként tehetett szert legális úton a szennybook milliárdos bevételekre a Magyar emberek eladott, ellopott, újraközölt, marketing és kereskedelmi célokra használt adataiból? Mert, hogy ez a tevékenysége sem legális, mint ahogy annyi minden más tevékenysége sem, az is biztos.

„Bár az adózási kiskapuk bezárultak, a nagykapu még nyitva van: ezen menekíti jövedelmeit külföldre a Facebook és a Google.„

„A fenti dokumentumban is látszik, hogy mindkét vállalat székhelye az ír fővárosban, Dublinban van, ennek pedig adózási okai vannak. „A Google és a Facebook írországi leányvállalatukon keresztül szolgálják ki a piacot. Ennek megfelelően a társasági adót is az ír jogszabályok alapján Írországban fizetik meg”

„A két globális vállalat szolgáltatásai a világ minden pontjáról elérhetők, így aztán úgy döntöttek, hogy abban az országban választanak székhelyet, amely garantálja számukra a globálisan megszerzett jövedelmek „megóvását”. E két vállalat legtöbb bevétele a rólunk gyűjtött adatokból, és az azokra épített személyre szóló hirdetésekből származik, de e hirdetések után a lehető legkevesebb adót igyekeznek megfizetni:”

 

Jó tudni, hogy a szennybook offshore cégként működve milliárdos adókat csal el, különböző adóparadicsomokba menekítve a milliárdos bevételeiket. Mely bevételekre a felhasználóikat a saját személyes jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról való lemondatásával, azok adatainak eladásával, újraközlésével, marketing és kereskedelmi, egyéb célú felhasználásával tett, tesz szert.

 

„A most bejelentett lépés után a Facebook 30 országban fizethet adót, köztük Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban, Lengyelországban és Svédországban.”

„Az ügy azért is komoly egyébként, mert a Google és a Facebook egyes becslések szerint a magyar reklámpiac bevételeinek nagyjából a nyolcadát is összeszedheti, miközben közhelyszámba megy, hogy ez után nem igazán fizetnek adót. Ez a hazai cégekkel szemben különösen igazságtalan, hiszen a magyar cégeket utoléri a NAV, tehát a helyzet még a versenyt is torzítja. De általában véve is a reklámadónak eddig az lett a legerősebb iparági hatása, hogy a külföldi cégek igen komoly elénybe kerültek a magyarországiakhoz képest.”

 

Magyarországon nem is fog adót fizetni, mivel jó Amerikai felfogást követve ők csak ott hajlandóak erre, ahol fizikailag is jelen vannak, van képviseletük ott. Tehát a szennybook ezzel, már automatikusan is tisztességtelen piaci feltételeket teremt mások számára, más közösségi oldalakkal szemben a saját monopol helyzetét erősítve. Ezzel is segítve az általa létrehozni kívánt az internetes diktatúráját. Ez nem csoda, hisz már hazánkban is építi ki a csak szennybookal használható Internet szolgáltatását. A Magyar cégek szennybook javára elszenvedett kárát az iWiW és a HotDog megszűnése, megszűntetése is jól igazolja.

Miért nem fizet magyar reklámadót a Facebook? Forrás!

Index - Gazdaság - A Google és a Facebook a legnagyobb magyar adótartozók közt Forrás!

Nem sunnyog tovább az adóval a Facebook, helyben fog fizetni - 444 Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook.

„Mark Zuckerberg több amerikai és brit lapban is egész oldalas hirdetéseket jelentetett meg, hogy bocsánatot kérjen, amiért közel 50 millió felhasználó adataival éltek vissza. Szerinte a is egy 2014-ben kifejlesztett kvízjátékkal szivárogtak ki az adatok.„

„Egy héttel azután, hogy kiderült: 50 millió Facebook-felhasználó adatait gyűjtötte be a közösségi oldal egy létező kiskapuját kihasználva, majd használta azt "politikai fegyverként" az amerikai elnökválasztási kampányban a Cambridge Analytica, ismét megszólalt Mark Zuckerberg. A Facebook-vezér ezúttal a Washington Postban, a New York Timesban, a Wall Street Journalban, valamint további hat, az Egyesült Királyságban kiadott print lapban adott fel egész oldalas bocsánatkerő levelet.”

                               

Mark Zuckerberg, aki aljas gazember módon mások ötleteit, adatait ellopva hozta létre a szennybookot, miért nem ott kér bocsánatot a felhasználóitól értesítés, üzenet vagy rendszerüzenet formájában a napokban kirobbant Cambridge Analytica visszaéléses botrányért?

A válasz egyszerű, ha a szennybookon kérne bocsánatot, hogy visszaéltek az adatokkal, akkor az minden felhasználóhoz eljutna, eljutott volna, tudomást szerezne arról. De, amíg csak, a felhasználók adatainak eladásából szerzett milliárdokból feladott hirdetésekben kér bocsánatot, addig csak a felhasználók egy kis töredéke szerez róla tudomást, ami annyira kevés, hogy ha az összes ilyen felhasználó törli magát, az sem okoz gondot Zuckerbergnek és bűnözői körének.

Zuckerbergnek még van bőr a pofáján bocsánatkérő hirdetéseket feladni a felhasználók adatainak aljas módon való eladásából, kiszolgáltatásából harmadik és ki tudja hányadik felek számára és a kiskorúak erotikus, szexuális tartalmaikból származó milliárdos bevételeiből?

Zuckerberg mikor kér annak ügyébe bocsánatot, hogy aljas gazember módon mások adatait, ötleteit ellopva hossza létre, emberiség ellen elkövetett bűntettként ezt a szenny, mocsok oldalt? Vagy annak ügyébe, gazember módjára lemondatják a saját felhasználóikat, a saját személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról, arról a jogról, hogy a felhasználók által feltett tartalmak a felhasználóké és az-az ő tulajdonuk, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Mikor kér bocsánatot, hogy az adatokat újraközlik, eladják szinte bárkinek, hogy a még nem regisztráltakét is ellopják, eladják, újraközlik? Mikor kér bocsánatot, hogy nem tartják be, rendszeresen megszegik, semmibe se nézik a különböző országok, államok adatvédelmi törvényeiket?

Ugyanakkor annak ügyébe mikor kér bocsánatot, hogy az általa létrehozott fertő, szenny, mocsok, gyalázda oldal kiirtja a barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, közösségeket, személyes kapcsolatokat, a személyes kommunikációt, összetartást és emberséget, empátiát, együttérzést, az erkölcstelenségre, magamutogatásra és a ribancságra, szexualitásra nevel? Mikor kér bocsánatot, hogy az oldala legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, hogy az oldala egy pedofil paradicsommá vált és hogy semmit sem tesznek mindezek ellen?

Mikor kér bocsánatot, hogy semmibe se nézik, kiközösítik, diszkriminálják, nem juthat hozzá bizonyos információkhoz, nem tarthatja a kapcsolatot az ismerőseivel, nem kaphatja meg a tanagyagot vagy épp egy állást, már lassan a netezéshez való jogát is elveszik, aki nem tag az ő csodás oldalán?

Mikor kér bocsánatot, hogy a leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekek megmentéséért semmit, de semmit nem tettek? Még jobb kérdés, HOGYAN AKAR BOCSÁNATOT KÉRNI? Vissza tudja adni őket a családjaiknak? Vissza tudja adni a hímringyóvá, ribanccá, szex függővé vált gyermekek ártatlanságát? Vajon mennyire sajnálják mindezeket ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Egyáltalán komolyan vehetjük bármilyen sajnálkozó nyilatkozatukat? Miért hinnénk a krokodil könnyeknek?

Annak ügyébe mikor kér bocsánatot, hogy semmit sem tettek, tesznek a különböző szennybookon a mások által mások ellen elkövetett bűntettek, zsarolások, adatlopások, visszaélések, a mások gyalázása, halálba üldözése, emberéletek, családok tönkretétele ellen?

Mikor kér bocsánatot, hogy csak Magyarországon, csak hetente legalább egy emberéletet követel közvetve (egy függő elüt valakit, mert vezetés közben se képes 5 percig meglenni nélküle), vagy közvetlenül (rászállnak valakire ott és addig piszkálják, még öngyilkos lesz) a szennybook?

Mikor kér bocsánatot, hogy gondolkodni, értelmes viselkedésre, kommunikációra képtelenné, erkölcstelenné, ribancá, szexuálisan perverzzé, abnormálissá és függővé, képmutatóvá, önimádóvá, beképzelté, életképtelen függő zombivá változtatja az embereket, akik képtelenek megszabadulni a szennybook nevű drogtól, annak fogságából, börtönéből?

Mikor kér bocsánatot, hogy elhitette az emberekkel a szennybook az egy „közösségi oldal, holott eredetileg is szex társkeresőnek szánta egyetemisták számára? Mikor kér bocsánatot, hogy az embereket hülyének nézve és magát közösségi oldalnak hazudva meztelen képet kér tőlük egy teljesen átlátszó indokra hivatkozva? Mikor kér bocsánatot, hogy átveri az embereket és a saját felhasználóit is lehülyézi le f******a, semmibe se nézi?

Mikor kér bocsánatot, hogy kiirtotta az összes alternatív, kulturált, valódi közösségépítő és kapcsolattartásra készült közösségi oldalakat? Mikor kér bocsánatot, hogy megteremtette a saját internetes diktatúráját a szolgáltatók közreműködésével? Mikor kér bocsánatot, hogy olyan Internet szolgáltatást épít ki, amit nem használhat majd az, aki nincs fent az ő csodás szenny oldalán?

Mikor kér bocsánatot, hogy a saját felhasználóit megzsarolja, s amíg azok nem adnak meg egy általuk kötelezően bekért adatot, akkor a felhasználótól még a törléshez, a saját adataihoz, profiljához való hozzáférés jogát is elveszi? Mikor kér bocsánatot, hogy az ügyfélszolgálatuk, támogatási központjuk szándékosan van úgy kialakítva, hogy aki nem tag, az ne vehesse fel velük a kapcsolatot, aki nem fér hozzá a fiókjához, mert mondjuk nem kapta meg a kódot SMS-ben, az szintén nem veheti fel velük a kapcsolatot, esélyt se adva neki, hogy jelezze feléjük a problémáját? Mikor kér bocsánatot, ha visszaélnek az adataiddal, vagy bármely más ügyben jelentesz egy tartalmat, ami nem oda illő, s ők semmit téve visszaírják „Nem sérti az ő alapelveiket”, de ugyanakkor, ha egy közösségépítő tartalmat jelentesz, vagy valakit, aki normálisan használná az oldalt, ami, aki semmiben sem sérti az ő „alapelveiket”, akkor azt egyből tiltják, törlik?

Mikor kér bocsánatot, hogy a saját felhasználóikkal, a saját szabályzatukat nem tartatják be, vagy ha betartatják, akkor rendszerint kettős mércét alkalmazva az áldozat kárára, rendszerint azt büntetve, semmit se téve az ellenük elkövetett bűntettek ellen?

Mikor kér bocsánatot, hogy a felhasználók adatait manipulatív célokra is használták, használják, s hogy tisztességtelen módon kényük, kedvük szerint manipulálják, módosítják még a felhasználók által elhelyezett tartalmakat is, félrevezetve, félretájékoztatva, vagy bűncselekménybe keverve ezzel őket? Mikor kér bocsánatot azért, hogy rendszeresen teszik nyilvánossá a felhasználók privát adatait, az adatvédelmi beállítások önkéntes változtatgatásával?

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

 

„A mi felelősségünk, hogy megvédjük az adataidat. Ha erre nem vagyunk képesek, meg sem érdemeljük [hogy megadd nekünk].”

 

Az ő felelősségük, hogy megvédjék a szennybookosok adatait? Akkor miért adják el szinte bárkinek? Miért lopják még azok adatait is, akiknek nincs szennybook regisztrációjuk? Miért engedik, engedték hozzáférni az alkalmazásokat még azok adataihoz is, akik nem is használták azokat, csak azok ismerősei? Miért állítják át rendszeresen nyilvánosra az adatvédelmi beállításokat önkényesen? Pont ők állítják képmutató, álszenteskedő, hazug módon, ha nem képesek megvédeni a felhasználóik adatait, akkor meg sem érdemlik, hogy megadják azok nekik. Mikor pont ők mondatják le aljas, gazember módon a felhasználóikat a saját személyiségi jogaikról, a saját szellemi tulajdon jogáról, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal.

 

„Zuckerberg a levél végén megköszöni a felhasználóknak, hogy bíznak a közösségben, és ígéretet tesz arra is, hogy jobb hellyé teszik a Facebookot.”

 

Még van képe Zuckerbergnek megköszönni a bizalmat a felhasználóinak úgy, semmibe se nézi őket, s akiket le is hülyézett? Aki 2011-ben azt nyilatkozta: hogy az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.” És aki, egy 2010-ben kiszivárgott beszélgetésben, még 19 éves korában, a Harvard hallgatójaként beszélt arról egy társának, hogy frissen elindított platformján 4 ezer hallgatótársuk személyes adataihoz fér hozzá. "Bíznak bennem. A hülye f*szok." - mondta a beszélgetés leirata szerint a fiatal Zuckerberg.”

Ezek után még pofátlanul ígéretet tett arra jobbá tegye azt a szennyet, amit létrehozott? Hogy akar ő, pont ő egy olyan oldalt jobbá tenni, aminek a létrehozásával is bűncselekményt követett el? Mivel közönséges bűnözőként mások adatait és ötleteit ellopva, felhasználva azokat hozta létre a szennybook nevezetű szenny oldalát? Jobbá akar tenni egy olyan oldalt, ahol pont ő miatta, az ő hozzáállása és asszisztálása végett élhet vissza bárki, bárki adataival, személyiségével, bárki ellen bármilyen bűncselekményt elkövethetnek, méghozzá büntetlenül? Egy oldalt, ami hackerekkel, bűnözőkkel fejlesztet, s amit közönséges bűnözők üzemeltetnek, tartanak fent? Egy olyan oldalt, ami mára teljesen legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális és pornográf tartalmaikat? Egy olyan oldalt, ami már legálisan kéri a felhasználói meztelen képeit átlátszó indokokra hivatkozva? Egy olyan oldalt hogy akar jobbá tenni, ami eredetileg is szex társkeresőnek készült, amire a fiatal lányok, nők erotikus, szexuális tartalmú képeket tegyenek fel, azzal a céllal, hogy a férfiak ott élvezkedjenek rajtuk. Amikre aztán a perverz, pedofil beteg, szexuálisan aberrált férfiak is ott fognak élvezkedni. Egy olyan oldalt akar jobbá tenni, ahol az emberek kényük, kedvük szerint gyilkolhatják egymást az ő közreműködésével, asszisztálásával.

Lehetetlen megakadályozni, hogy hozzáférjenek illetéktelenek is olyan adatokhoz, amit megosztasz azon a szenny, fertő oldalon. Bocsánatkérő reklámok helyett inkább fel kéne világosítani az embereket, hogy hogyan is működik a szennybook, mire is hozták azt létre igazából és mi a célja. Amíg az emberek nem kezdik tömegével törölni a szennybookjukat és utána a cookikat, addig nincs gondja a szennybooknak. Hiába nem használja valaki, attól még követni tudja, hogy ki mit csinál, mivel rengeteg oldal használ szennybook-os widget-et, az meg megkapja a cookies-kat, vagyis követni tudja az usert akkor is, ha nem lépett be a szennybookra. Igaz, a szennybook ezen aljas tevékenységét kilehet védeni!

 

„Időközben pedig egy mozgalom is elindult, amely arra biztatja a felhasználókat, töröljék magukat a Facebookról. Ha mindennek fényében úgy dönt, hogy valóban itt az idő arra, hogy törölje magát, itt találja hozzá a rövid használati utasítást.

 

Akinek van egy kis esze, az ezután a nagy Cambridge Analytica adatokkal való visszaéléses botrány után, ismeretében, nem hogy törli, de nem is regisztrál erre a szennybooknak nevezet adatkereskedő, eladó, visszaélő szenny oldalra, amit a lehető leg messzebbre el is kerül.

Egész oldalas hirdetésekben kért bocsánatot az adatlopásokért a Facebook - 444 Forrás!

Tech: Ez önnek is szól: egész oldalas hirdetésben kér bocsánatot mindenkitől személyesen Mark Zuckerberg - HVG.hu Forrás!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

Ez a kiemelt bejegyzés az előzménye ezen bejegyzésnek!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Ez a kiemelt bejegyzés az előzménye ezen bejegyzésnek!

Ezek a kiemelt bejegyzések a kiterjesztései ezen bejegyzésnek!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek.

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

Feltétlen olvasd el!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti gyermekét, hogy szexuális, erotikus tartalmú képeket csalnak ki tőle, elcsalják, zaklatják a szennybookon, akkor tiltsa meg neki annak használatát! Kiemelt!

Ha félti gyermekét a szennybookos káros, akár pornográf internetes tartalmaktól, akkor tiltsa meg neki annak használatát! Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja! Kiemelt!

Újabb cikk bizonyítja, a szennybook egy pornóoldal (pornobook), milyen erkölcstelenek használják azt. Kiemelt!

Szex társkereső szennybook Kiemelt!

szexuális szolgáltatás a szennybookon Kiemelt!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását.

Magyarországra hozza tesztelésre a csak szennybook fiókkal használható Internet szolgáltatását a szennybook. Melyben a Telekom a fő támogatója, az a Telekom, amely 2010. december 16.-án tönkretette az iWiW-et a szennybook klón kinézet ráerőszakolásával a felhasználókra. Az a Telekom, ami 2014. június 30.-án bezárta az iWiW-et úgy, 600 ezer aktív felhasználója volt, és ami még csak meg se kérdezte a felhasználóit a bezárásról, fel se mérte, megtegye-e.

Aminek akkor is és azóta is van képe, bőr a pofáján pofátlanul, képmutatóan hirdetni az „Együtt veled…” mottóját. Úgy, annyira van „Együtt veled…”, hogy meg sem kérdezett arról, hogy szeretnéd-e ha megmaradna, használod-e az iWiW-et. Annyira van „Együtt veled…”, hogy aljas, szarházi gazember módjára elvette, a szennybook javára az iWiW-et, tőled, az emberektől, azok kapcsolattartási lehetőségét. Azt az iWiW-et, ami egy kulturált, biztonságos és barátságos, szennytől és szexuális tartalomtól mentes, valódi kapcsolat és közösségépítő alternatívát jelentett a szennybook helyett. Ami az egyetlen kapcsolattartási lehetősége volt mindazoknak, akik nem kértek, kérnek a szennybookból és abból a szenny, fertőből, amit képvisel.

Annyira van „Együtt veled…”, hogy a szennybookot mindenben támogatva és együttműködve azzal, segít annak létrehozni azt az Internet szolgáltatást, amit nem vehet igénybe az, akinek nincs szennybook regisztrációja. Annyira van „Együtt veled…”, hogy ha nem vagy fent a szennybookon, akkor semmibe, emberszámba se vesz, diszkriminál, kiközösít és gondoskodik arról, hogy még az Internetezéshez való jogod is elvegye.

 

„Budapesten és Kuala Lumpurban teszteli a Facebook a vadiúj hálózati fejlesztését, a Terragraph nevű rendszerrel gigabites hozzáférést visznek a felhasználókhoz vezetékek nélkül. A magyarországi partnere ebben a Telekom lesz. A bejelentés horderejét jelzi, hogy az erről szóló sajtótájékoztatóra a Vodafone, a Deutsche Telekom, a Telenor, a Orange és a Telefonica is delegált embert, hogy elmondják, milyen jó együttműködni a Facebookkal.”

 

Szóval jó együttműködni a szennybookkal? Egy olyan oldallal, aminek már a létezése is bűncselekmény? Ami legalizálja a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat? Ami olyan internetet szolgáltat, amit nem vehet igénybe az, akinek nincs szennybook fiókja? Ami semmibe se veszi azt, aki nincs fent? Aminél a napokban kirobbant egy hatalmas adatokkal való visszaélési botrány? Ami aljas, gazember módon kimossa, felemészti az emberek agyát, idejét, életét, befolyásolja, manipulálja, irányítja az embereket a háttérhatalmak által diktált módon?

Tehát ezek az emberek, szolgáltatók egyetértenek azzal, hogy kiskorúak erotikus képeivel van tele az oldal, hogy a szennybook illegálisan működő gyermekpornós oldal. Hogy az lemondatja az embereket a saját személyiségi jogaikról, manipulálva, irányítva azokat a háttérhatalom szerint. Hogy aki félti az adatait, vagy erkölcsi, etikai és elvi okokból sem használja az oldalt, az a jövőben még a netet sem veheti igénybe. Csak gratulálni tudunk ezen szarházi és aljas embereknek, szolgáltatóknak, akik ezzel Mark Zuckerberget és bűnözői körét támogatják. Akik nemtörődömségből és a minél nagyobb bevételek érdekében gondoskodtak arról, hogy egy külsős cég 50 millió felhasználó adataihoz férhessen hozzá, majd így megszerezve azokat eladhassa további feleknek.

Nem elég, hogy már eddig is a szennybook javára teremtettek a szolgáltatók tisztességtelen piaci feltételeket más oldalaknak, közösségi oldalaknak kárára azzal, hogy ingyen elérhetővé tették a szennybookot, nem számították bele azt az a mobilnetes adatforgalomba?! Nem elég, hogy már 6-7 éve vannak olyan éttermek, ahol az „ingyen” WiFit csak akkor használhatod, ha van szennybookod, hogy semmibe se nézik ezen éttermek azokat, akiknek nincs? Akkor most még asszisztálnak és együttműködnek a szennybookkal annak érdekébe, hogy kiépítse az a saját Internet szolgáltatását, azt a szolgáltatást, amit csak az vehet igénybe, akinek van szennybook fiókja? Mi jogon teszik ezt? Miért segítenek egy eleve illegális tevékenységet folytató cégnek a szolgáltatók? Mivel ez a tevékenység, hogy semmibe se veszik azt, akinek nincs szennybookja, nem veheti igénybe az Internet szolgáltatást, melyet a szennybook épít ki, minden csak nem legális és tisztességes.

Ezzel a szennybook nem csak tisztességtelen tevékenységet folytat, de megteremti a SAJÁT teljes, totális megfigyelés alatt tartható és teljes mértékben, totálisan manipulálható Internetes „szolgáltatását” diktatúráját, melybe a Telekom, Telenor, Vodafone és a többi szolgáltató mindenben támogatja, segít neki.

Mert az egész biztos, hogy ha a szennybook szolgáltatja a netet, akkor azon felül, hogy csak szennybook regisztrációval netezhetsz, egész biztosan ugyan úgy, ahogy most, sőt, sokkal jobban, totális mértékben ellenőrzés és megfigyelés alatt fog tartani, totális mértékben fogja tudni naplózni a teljes internetes tevékenységedet. Ezáltal még több adatot elad rólad, visszaél azokkal, amit a napokban kirobban botrány is igazol! Hisz ő lesz a szolgáltatód, a teljes adatforgalmad az ő rendszerükön megy át, ezáltal mindenre rálátásuk lesz, mindenhez hozzáférnek, mindent ők irányíthatnak, manipulálhatnak, korlátozhatnak. Az összes jelszavadat, felhasználónevedet, a banki adataidat és azt kinek mikor hol mit írtál, milyen oldalakon, mikor milyen oldalt nyitottál meg, hány percre, mit néztél meg ott, mit töltöttél le, kinek írtál ott, mikor mit vettél neten, ha okostelót használsz, akkor azt is, mikor hol, merre jártál, kivel mit telefonáltál, SMS-eztél tudni fogja a szennybook!

 

„Az új technológia a jövőben megépülő 5G hálózatnak is fontos része lehet. Miután mindent kikísérleteztek, a technológiára épülő Telekom Virtual Fiber szolgáltatás 2020-ban kerülhet kereskedelmi forgalomba a nemzetközi piacokon.”

„Voltak már ilyen tesztek az Egyesült Államokban és Németországban is, most viszont azt szeretné megtudni a Facebook és a Telekom, hogy a hálózat miként tudja segíteni a helyi közösségeket.”

 

Szóval az új 5G hálózat csak azok számára lesz elérhető, akiknek van szennybook fiókjuk? Mivel a jövőben ennek a hálózatnak fontos részét képzi majd a Terragraph, az a technológia, amit a szennybook fejlesztett ki, és ami emiatt az ő tulajdonát képezi, ő birtokol majd nagyobb arányban. Hisz már most is 50% arányban birtokolja a Transzatlanti hálózatot, ami szintén aggályos. Melyben a Telekom már most partner, hisz ha nem lenne az, akkor nem használhatná a szennybook által kifejlesztett új technológiát a Terragraph-ot a saját hálózatán. Amin hát ugye a szennybook fogja szolgáltatni a gerinchálózati netet, hisz az ő technológiájukon alapszik, mivel a Telekom e végett csak a szennybooktól az előfizetőkig fogja eljuttatni azt. Így még elvileg beleszólása sem lesz abba, hogy akinek nincs szennybookja az nem veheti majd igénybe ezt a szép és csodás 5G hálózaton továbbított, a részben szennybook által fejlesztett és üzemeltetett netet. De azért hirdeti pofátlanul és képmutatóan, hülyének nézve az embereket, az „Együtt veled…” mottóját.

A szennybook és a Telekom azt szeretné megtudni, ez a hálózat miként segíti a helyi közösségeket? Ha a szennybook szolgáltatja a netet és nem veheti igénybe, aki nincs regisztrálva oda, akkor nem hogy nem segíti a helyi közösségeket, de a szennybooktól, a már a jól megszokott módon, ahogy eddig is ezt tette a közösségekkel, szétrombolja, szétzilálja, hátráltatja, elidegeníti egymástól a közösség tagjait. Hisz aki nem akar szennybookot az hátrányt szenved, s feszültséget generál a többivel szemben, akiknek van, mivel leszakad a közösségtől, azzal, hogy még a nethez való jogát is elvették, csak mert nem akar fent lenni azon a szenny oldalon.

A blog készítői szeretnék megkérni az olvasóikat arra, hogy aki teheti, az még most, mikor még van lehetőség tenni ellene, jelezze a szolgáltatója felé, nem tetszését abba, hogy segítik a szennybookot ebbe az Internetes diktatórikus szolgáltatás kiépítésébe! Mert ha ezt megvalósítják, akkor a fent írtak valóra válnak, s aki nem akar szennybookot, az vagy nem netezik többé, vagy kényszerből használja, de ugyanakkor a szennybook még több adatot elad róla, befolyásolja, manipulálja.

Megemlítendő még az is, hogy már vannak olyan Internet előfizetők, akik internet hozzáférését a szennybook korlátozza vagy ideiglenesen meg is szünteti, és kötelező jelleggel próbálja őket rávenni, ráerőszakolni a használatára. Ez a jelenség eddig még csak azon kevés előfizetőnél jelentkezett, aki a saját adataik védelme érdekében, a szennybook adatlopásának, kémkedésének kivédése érdekében, letiltották, kiiktatták a szennybook szervereit a netelérésükből. Ez a tevékenység pedig igazolni látszik azt, ha a szennybook fog netet szolgáltatni, akkor, akinek nincs, annak nem lesz joga a netezéshez sem.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Index - Tech - Magyarországon teszteli szuperhálózatát a Facebook Forrás

Mire készül Zuckerberg? Magyarországon tesztel a Facebook - Blikk.hu Forrás

A Facebook lesz maga az internet - Androbit.net Kiemelt!

Az internet új neve: Facebook - IT café Telekom hír Kiemelt!

Drónokkal osztana internetet a Facebook Kiemelt!

Tud/Tech: Totális hatalomátvételre készül a Facebook - NOL.hu Hozzászólás a lényeg

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról.

Az elmúlt napok nagy szennybookos adatkezelési-visszaélési botránya jól igazolja azt a tényt, hogy a szennybook nem egy fő adatbázisból áll, hanem minden egyes felhasználója, sőt, még a nem regisztráltak is egy külön adatbázisba rendezve találhatóak meg ott. Melyben tárolják a teljes internetes, tehát a szennybookon kívüli tevékenységeit is, adatait a felhasználóiknak. Ez megmagyarázza azt, hogy miért kell akkora szerverpark a szennybooknak. Hát azért, mivel egy analizáló oldal, ami még a nem regisztráltakról is adatokat gyűjt, kielemzi őket és a róluk gyűjtött adatokat eladják, felhasználják egyéb kereskedelmi, marketing és üzleti célokra.

Hogy milyen adatokat gyűjt rólad egy teljesen különálló, a fiókodhoz társított adatbázisba? A teljes internetes tevékenységed, hogy mikor milyen oldalakat néztél meg, milyen felhasználónévvel, jelszóval léptél be oda, kivel mit, miről, mikor írtál ott. Tehát a más oldalakon használt jelszavaid is megszerzi, beleértve a netbankolást is, és a fiókodhoz tartozó adatbázisban eltárolja. Ebből adódódóan a szennybook pontosan tudja, hogy milyen néven, milyen adatokkal vagy fent egy másik oldalon, közösségi oldalon, kikkel mikor, miről, beszélgetsz ott, vagy épp mi a bankkártyád jelszava, számlaszáma.

Ez azért is aggályos, mert ha egy másik közösségi oldalra belépsz, akkor a szennybook egyrészt az ottani adataidhoz, jelszavadhoz, beszélgetéseidhez is hozzáfér, ezen felül az ottani ismerőseid adataihoz is, és az azokkal folytatott beszélgetésekhez is, azokéhoz is, akiknek nincs is szennybookja. Ezzel kiszolgáltatva mindezeket a szennybooknak, voltaképp visszaélve, ezen ismerőseid adataival, beleértve a velük folytatott beszélgetéseket is, melyekben ők privát, személyes adatokat is megoszthattak veled. Másrész visszakövethető leszel, ez azt jelenti, a más oldalakon használt felhasználóneveden keresztül visszakereshető lesz a szennybook fiókod annak számára, aki hozzáfér a fiókodhoz rendelt adatbázishoz. Sőt, ha okostelóról használod, akkor az egész életed eltárolja ebbe az adatbázisba, a GPS adataid, hogy mikor, hol, mennyit tartózkodsz, az összes telefonos beszélgetéseid, SMS üzeneteid, banki tevékenységeid, mobilos fizetéseid, és a webcamerád, mikrofonod által begyűjtött adataid is.

Ez azért aggályos, mert aki hozzáfér ehhez az adatbázishoz, márpedig a kétes, bűnözői múltú szennybookos moderátorok/adminisztrátorok korlátlanul hozzáférhetnek, az a teljes életed, a teljes internetes tevékenységed lekövetheti, eladhatja ezen információkat rólad, vagy meg is zsarolhat vele. De, akár a pénzed is leveheti a számládról, mivel hozzáfér a banki adataidhoz is, méghozzá a te beleegyezéseddel, mivel használod azt a szenny oldalt és elfogadtad az ő tisztességtelen adatkezelési szabályzatukat.

A nem regisztráltaknak pedig, egy az akár a kedves ismerőseik által létrehozott fantomprofilhoz társított adatbázisba rendezik a teljes internetes tevékenységét. Igaz ez már lényegesen nehezebb, mivel a nem regisztráltak nem lépnek be, ezáltal ha törölték az előzményeket, akkor egy teljesen névtelen fantomprofilhoz társított adatbázisba gyűjtik róla az adatokat, melyet az IP cím vagy az eszköz MAC száma szerint azonosít be a szennybook. Viszont, aki nem regisztrált és letiltja a szennybook szervereit, az teljesen védetté vált ezen adatgyűjtés ellen. Kivéve, ha a kedves ismerősei kiadják a szennybooknak a személyes adatait. De, aki nincs regisztrálva, és olyan gépen használja a netet, jelentkezik be más oldalakra, közösségi oldalakra, amiről szoktak szennybookozni és nincsenek törölve az előzmények, sütik, akkor tálcán kínálta az adatait a szennybooknak, sőt mások adatait is, akik nincsenek fent azon a szenny oldalon.

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Nagyon sötét ügyek tárulnak fel a Facebook botránya mögött | 24.hu Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A végsőkig kihasználjuk, amit megtudtunk róluk, hogy a démonaikat célozhassuk - 444 Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

A szennybook törlése. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, kémkedik utánuk. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog.

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták!

Újabb és egyben eddigi leghatalmasabb botrányát éli meg a szennybook! 50 millió felhasználó adataihoz fért hozzá egy külsős cég 2013 novemberétől, melyről a szennybook végig tudott a thisisyourdigitallife” alkalmazáson keresztül, melynek készítője később eladta az azzal „illegálisan” megszerzett adatokat a Cambridge Analytica nevű brit politikai elemzőcégnek. Mely cég ezen adatokat később manipulatív célokra használta fel a 2016-os amerikai választások idején. A szennybook profilok elemzésével, és ezáltal, célzott módon, pszichológiai hadviselésre hasonlító kampánnyal támadva az amerikai választókat a szennybookon, kihatva azok döntésére, viselkedésére.

Csak hogy, a szennybook a Magyarországi választásokra is kihat, mivel tartalmakat tüntet el, manipulál, módosít, moderál. Ezzel kihatva, befolyásolva a választók döntését abban, hogy kire szavazzanak a választások idején, mivel adott tartalmakat, információkat nem kaphatnak meg, vagy nem az eredeti formában jut el hozzájuk. Ezzel az aljas módszerrel pedig a szennybook, nem csak a választások kapcsán, hanem bármi más esetben, mindennapi életben is a háttérhatalmaknak dolgozva, manipulálva, kihatva az emberek viselkedésére, képes a háttérhatalmak szerint befolyásolni, irányítani az embereket és azok viselkedését.

A kérdés az, hogy még kik kapták meg ezeket az adatokat? Mihez kezdtek vele? Miért nem erről szól a világsajtó és a botrány? Egyáltalán hány ilyen app van még? Az azok által gyűjtött adatok hol vannak? Azokat kik kezelik? Nincs válasz. Ez az igazi botrány. Végre észre kellene venni, hogy mit művel a szennybook. De a kormányok láthatólag nem akarnak ellene tenni. Hiszen nekik is kell egy hely, ahol összeszedhetik a renitensek, lázadók, a "megbízhatatlan politikai nézetűek" adatait. Ugye???

 

„A Facebook belső vizsgálatot indított azután, hogy kiderült, egyik alkalmazottjuk is benne lehetett a hétvégén kirobbant adatgyűjtési ügyben.

A Facebooknál dolgozik ugyanis kutatóként Joseph Chancellor, aki korábban a Global Science Research igazgatója volt. Ez a cég juttatta el a Facebook adatbázisából a felhasználókról szerzett adatokat Cambridge Analytica elemzőcégnek.”

 

„A Cambridge Analytica-botrány

A hétvégén robbant a hír, hogy a Cambridge Analytica nevű brit politikai elemzőcég 50 millió Facebook-felhasználó profiljához fért hozzá kétes, feltehetően illegális módon. Még 2013-ban egy brit akadémikus fejlesztett egy alkalmazást, amin keresztül 270 ezren töltöttek ki egy felmérését. De az alkalmazás nem csak a saját felhasználói adatait kapta meg, hanem hozzáfért az ismerőseik profiljához is, így 50 millió Facebook-felhasználó adata szivárgott ki. Ami végül a Cambridge Analyticához került. Akikről pedig azt feltételezik, hogy akár befolyásolhatták az amerikai elnökválasztást is a hozzájuk került adatoknak köszönhetően, a választók manipulálásával.”

 

Olyan felhasználók adaihoz is hozzájuthatott a Cambridge Analytica nevű amerikai elemzőcég, amelyekhez abban a formában nem lett volna szabad – írja a New York Times. Az adatokat begyűjtő thisisyourdigitallife nevű alkalmazást ugyan csak 270 000 felhasználó installálta, az "adatkárosultak" száma mégis jóval több. Ez a Facebook korábbi adatkezelési lehetőségei miatt van így: az appok fejlesztői nem csak a szofvereikkel közvetlenül kapcsolatba kerülő emberek adatihoz férhettek hozzá, hanem az ő ismerőseik adataihoz is.

A szóban forgó alkalmazást a Cambridge-i Egyetemen pszichológiát tanító Aleksandr Kogan fejlesztette még 2014-ben, és alapvetően kutatási célokra szánta kollégáinak. Akik letöltötték, azok folyamatos hozzáférést adtak az app mögött álló cégnek tartózkodási helyükhöz; ahhoz, hogy mikor milyen tartalmat kedveltek a Facebookon, illetve ismerőseik adataihoz is.”

 

„Mint kiderült, a Facebook még 2015-ben – amikor tudomást szerzett az adatgyűjtésről – felszólította Cambridge Analyticát, hogy töröljenek minden adatot, az elemzőcég pedig ennek megtörténtét vissza is igazolta. A mostani dokumentumokból azonban kiderült: valójában nem törölték a felhasználóktól begyűjtött adatokat.”

 

Tehát, ez a thisisyourdigitallife” nevű alkalmazás már eleve illegálisan működött, mivel az lelopta, megszerezte azon felhasználók adatait is, akik csak ismerősei voltak azoknak, akik letöltötték azt. Ez megint jól mutatja azt, a szennybook mennyire semmibe se veszi a felhasználók adatainak védelmét, s azt, hogy mennyire, milyen mértékbe segíti, segítette a felhasználók adataival való visszaéléseket, mint az alkalmazások, azok tulajdonosainak, mint a felhasználók által. Mivel az alkalmazás hozzáfért azok adataihoz, akik nem használták azt, a felhasználók pedig „visszaéltek” az ismerőseik adataival mindössze azzal, hogy használták ezt az alkalmazást.

Érdemes megjegyezni, hogy az iWiW nem adott lehetőséget az alkalmazásoknak és tulajdonosaiknak arra, hogy azok visszaéljenek a felhasználók adataival, eladva azokat ki tudja kiknek, azok tudta, hozzájárulása nélkül. Sőt, ha a felhasználó az alkalmazások menübe nem engedélyezte az alkalmazások funkciót, akkor az alkalmazásoknak esélye se volt hozzáférni az adataihoz, még azon ismerősein keresztül se, akik használták azokat és engedélyt adtak az ismerőslistájukhoz hozzáférni. Ezt a szennybook miért nem tudta, tudja megoldani? Ja hogy nem is akarták, akarják megoldani, mert eszük ágában sincs megvédeni a felhasználóik adatait az azokból származó minél nagyobb milliárdos bevételeik érdekében.

 

„Most már egészen biztosan kezdik komolyan venni a Facebooknál a múlt hétvégén kirobbant adatgyűjtési botrányt, amely során kiderült: maga a Facebook alakította úgy ki rendszerét, hogy külsős szervezeteknek lehetőségük legyen nem túl etikus módon is hozzáférni a felhasználók adataihoz. Az alapító Mark Zuckerberg első nyilatkozatáig magyar idő szerint szerda estig kellett várni: saját profilján közzétett bejegyzésében elismerte, hogy hibáztak, bocsánatot nem kért, de szigorítást ígért. Kissé megkésve, addigra ugyanis már beindult a #DeleteFacebook mozgalom, amely térdre ugyan nem kényszeríti a közösségi oldalt, de az már biztos, hogy érezhető hatása lesz. Az ügy mellé állt többek között az a Brian Acton is – akit a Facebook tett milliárdossá, amikor felvásárolta a részben általa alapított WhatsAppot –, azt üzenve, hogy: itt az idő, mindenki törölje a fiókját.”

 

„Mivel felmerült annak lehetősége, hogy több ezer másik facebookos alkalmazás is hasonló módon gyűjtött be adatokat a felhasználókról, Zuckerberg azt mondta, törvényszéki auditorokat fognak felkérni arra, hogy vizsgálják meg az appok készítőit. Erre azért van szükség, mert az elkészült alkalmazások valójában nem a Facebook szerverein futnak, így nincs is rálátásuk, hogy melyiknél milyen adatok lehetnek.”

 

Magyarul ezzel a szennybook lehetőségek tárházát adta, adja harmadik, és ezen harmadik felek által ki tudja hányadik feleknek az adatokkal való visszaélésekre, azok eladására, újraközlésére. Mindezt úgy, hogy nem ellenőrizte, nem járt utána, nem is járhatott utána ezen harmadik felek miként kezelik a felhasználóik adatait. Pont úgy, mint azon cégek, akiknek üzletszerzési, marketing és egyéb kereskedelmi célból eladja a felhasználók adatait. Ott se ellenőrizte, ellenőrzi ezen cégek kinek, mikor, hol, mely módon adják tovább az adatokat. Ki tudja, hogy még hány 1000 ilyen alkalmazás van, ami lelopja a felhasználók adatait és hozzáfér, lelophatja azok adatait, akik soha nem használták ezen alkalmazásokat. Vajon még hány alkalmazás van a szennybookon, ami lehetőséget adott, ad az adatok 3-ik, 4-ik, ki tudja hányadik feleknek való kiadására, azok újraközlésére ezen felek által. Ha bármilyen alkalmazást használsz, vagy bármi, ami kéri a szennybookal való bejelentkezést és azzal jelentkezel be, akkor önként kiadtad az adataid, fiókod jelszavát, felhasználónevét az alkalmazás vagy annak a szolgáltatás a tulajdonosának, ezáltal harmadik félnek, ahova a szennybook fiókoddal jelentkeztél be. A szennybook pedig nem ellenőrzi ezen harmadik feleket, hogy azok miként kezelik a rólad ily módon begyűjtött adataidat, kiknek adja tovább, milyen céllal használja fel azokat. Ez nem meglepő, hisz a szennybook lemondatja a saját felhasználóit a személyiségi jogaikról, a saját szellemi tulajdon jogáról a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal. Így, a felhasználó teljesen védtelenné, kiszolgáltatottá válik mind a szennybook számára, mind azok számára, akik visszaéltek az adataikkal, beleértve az alkalmazások, külső szolgáltatások készítőit is.

 

„Mark Zuckerberg feladata most (ha jót akar a közösségnek és a vállalatnak is), hogy újjáépítse a közösségi oldalakba vetett bizalmat. Amit eddig ígért, hogy
felülvizsgálják az alkalmazásokat    
szigorítják a fejlesztők hozzáférését az adatokhoz    
segítenek a felhasználóknak kontrollálni, hogy melyik alkalmazás milyen adatukhoz férhet hozzá.”

 

Közösségi oldalakba vetett bizalmat? Érdekes, de pont a szennybook és Zuckerbergék által tönkretetetett és megszüntetett közösségi oldalakba (iWiW) bízhattak meg a felhasználóik, mivel azok nem éltek vissza az adatokkal, s nem is adtak lehetőséget a külsős cégek, alkalmazások készítőinek erre! Így Zuckerberg feladata a saját oldalába vetett bizalom visszaszerzése, más, tisztességes és valódi közösségépítő, kapcsolattartó közösségi oldalak belekeverése nélkül az ő mocskos adatlopási, visszaélési ügyeibe! Segítenek a felhasználóiknak? Akkor az ügyfélszolgálatuk miért nem ér semmit, miért nem lehet elérni őket, ha indokolatlanul tiltanak, vagy csak nem tudsz bejelentkezni a fiókodba? Mert mondjuk a kötelezően bekért telefonszámra nem kapod meg soha a kódot? És mivel nem kapod meg a kódot, nem tudsz bejelentkezni, hogy elérd őket. Ezzel kapcsolatba itt olvashatsz többet!

Ugyan a szennybook alapítója ígéretet tett arra, hogy a jövőben minden alkalmazást átvizsgálnak és kitiltanak, ami így hozzáférhet a felhasználók adataihoz, nem engedi az átvizsgálást. De, egy olyan oldal, aminek a létezése is bűncselekmény, aminek az alapítója, Mark Zuckerberg mások, a barátai ötleteit és a Harvard egyetem diákjainak adatait ellopva hozta létre azt, hogyan tehet ilyen ígéretet? Hogy akarja visszaszerezni a bizalmat? Hisz közönséges bűnöző. Aki egy 2010-ben kiszivárgott üzenetben a saját felhasználóit mocskolja, nézi hülyének és semmibe, csak mert bíznak benne. Aki legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, azok újraközlését. Ahol az adminok kényük, kedvük szerint változtathatják az adatvédelmi beállításaid, írhatnak a nevedbe, zaklathatnak másokat a te fiókodból! Így akar bizalmat kelteni az emberekbe?

 

„A Facebook mélyrepülését pedig tovább tetézte, hogy a botrány nyomán ismét felbukkant a közösségi médiában Zuckerberg egy korábbi, azóta nyilvánosan is megbánt beszólása. A Facebook-alapító még 19 éves korában, a Harvard hallgatójaként beszélt arról egy társának, hogy frissen elindított platformján 4 ezer hallgatótársuk személyes adataihoz fér hozzá. "Bíznak bennem. A hülye f*szok." - mondta a beszélgetés leirata szerint a fiatal Zuckerberg.”

 

Aki 2011-ben azt nyilatkozta: hogy az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.”

 

„Befektetők perlik a Facebookot, azt állítva, hogy a cég "hamis és félrevezető állításokat" fogalmazott meg az irányvonalairól, és ezzel lehetővé tette a Cambridge Analytica-botrányt, mely során az elemzőcég a platform által nyitvahagyott kiskaput kihasználva 50 millió felhasználó adatait szipkázta le, és használta fel a 2016-os amerikai elnökválasztás kampányában, írja a The Times.
A csoportos pert egy Fan Yuan nevű részvényes indította San Francisco-ban, meg nem határozott számú befektető nevében is eljárva. Állítása szerint a Facebook kommunikációs mulasztásai vezettek ahhoz, hogy a cég értéke csaknem 50 milliárd dollárt zuhant hétfőről keddre.”

„A csoportos befektető pert csupán néhány órával a megindítása után egy felhasználói per is követte, adta hírül a Reuters. Lauren Price San Jose-ban fordult bírósághoz, a Facebookot hanyagsággal és Kalifornia állam tisztességtelen versenyre vonatkozó törvényének megsértésével vádolja. Ezeket az eljárásokat könnyen továbbiak is követhetik.”

 

Nagyon helyes! Viszont a szennybookot más adatokkal, személyiségi jogokkal való visszaéléses, zsarolásos, zaklatásos esetek miatt, a kiskorúak pornográf, erotikus-szexuális tartalmaik legalizálásáért is perelni kéne. Sőt, a mások ellen elkövetett, de büntetlenül hagyott bűncselekmények, és az ezzel kapcsolatba a szennybook trehány, nemtörődöm hozzáállása végett is perelhetőek lennének. Hisz rengeteg családot, párkapcsolatot rombolnak szét, embert gyaláznak, aláznak meg, tesznek tönkre, üldöznek öngyilkosságba azon a szenny oldalon. Az oldal által alkalmazott bűnözői múlttal rendelkező moderátorok/adminisztrátorok által elkövetett visszaélésekért, zsarolásokért. Vagy a fiatalok, kiskorúak negatív irányba, az erkölcstelenség, a szexualitás és a magamutogatás mindenek felett, a függőség, a való életre képtelenség felé való terelés, az ezzel való manipulálás végett. Mindezeket Zuckerberg és bűnözői köre ölbe tett kézzel nézik végig a minél magasabb bevételeik érdekében, gondoskodva arról, hogy mindezeket büntetlenül elkövethessék mások ellen. Ilyen és hasonló ügyekben miért nem pereli őket senki? Zuckerberget és bűnözői körét, annak ügyébe mikor perlik be, hogy aljas gazember módon mások adatait, ötleteit ellopva hossza létre, emberiség ellen elkövetett bűntettként ezt a szenny, mocsok oldalt? Vagy annak ügyébe, gazember módjára lemondatják a saját felhasználóikat, a saját személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról, arról a jogról, hogy a felhasználók által feltett tartalmak a felhasználóké és az-az ő tulajdonuk, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Mikor perlik be, hogy az adatokat újraközlik, eladják szinte bárkinek, hogy a még nem regisztráltakét is ellopják, eladják, újraközlik? Mikor perlik be, hogy nem tartják be, rendszeresen megszegik, semmibe se nézik a különböző országok, államok adatvédelmi törvényeiket?

Ugyanakkor annak ügyébe mikor perlik be, hogy az általa létrehozott fertő, szenny, mocsok, gyalázda oldal kiirtja a barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, közösségeket, személyes kapcsolatokat, a személyes kommunikációt, összetartást és emberséget, empátiát, együttérzést, az erkölcstelenségre, magamutogatásra és a ribancságra, szexualitásra nevel? Mikor perlik be, hogy az oldala legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, hogy az oldala egy pedofil paradicsommá vált és hogy semmit sem tesznek mindezek ellen?

Mikor perlik be, hogy semmibe se nézik, kiközösítik, diszkriminálják, nem juthat hozzá bizonyos információkhoz, nem tarthatja a kapcsolatot az ismerőseivel, nem kaphatja meg a tanagyagot vagy épp egy állást, már lassan a netezéshez való jogát is elveszik, aki nem tag az ő csodás oldalán?

Mikor perlik be, hogy a leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekek megmentéséért semmit, de semmit nem tettek? Még jobb kérdés, HOGY MIÉRT NEM PERLIK, PERLTÉK EDDIG EZEKÉRT? Vissza tudja adni egy per őket a családjaiknak? Vissza tudja egy ellenük indított per adni a hímringyóvá, ribanccá, szex függővé vált gyermekek ártatlanságát? Vajon mennyire sajnálják mindezeket egy ellenük indított per esetén ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői?

Annak ügyébe mikor perlik be, hogy semmit sem tettek, tesznek a különböző szennybookon a mások által mások ellen elkövetett bűntettek, zsarolások, adatlopások, visszaélések, a mások gyalázása, halálba üldözése, emberéletek, családok tönkretétele ellen?

Mikor perlik be, hogy csak Magyarországon, csak hetente legalább egy emberéletet követel közvetve (egy függő elüt valakit, mert vezetés közben se képes 5 percig meglenni nélküle), vagy közvetlenül (rászállnak valakire ott és addig piszkálják, még öngyilkos lesz) a szennybook?

Mikor perlik be, hogy gondolkodni, értelmes viselkedésre, kommunikációra képtelenné, erkölcstelenné, ribancá, szexuálisan perverzzé, abnormálissá és függővé, képmutatóvá, önimádóvá, beképzelté, életképtelen függő zombivá változtatja az embereket, akik képtelenek megszabadulni a szennybook nevű drogtól, annak fogságából, börtönéből?

Mikor perlik be, hogy elhitette az emberekkel a szennybook az egy „közösségi oldal, holott eredetileg is szex társkeresőnek szánta egyetemisták számára? Mikor perlik be, hogy az embereket hülyének nézve és magát közösségi oldalnak hazudva meztelen képet kér tőlük egy teljesen átlátszó indokra hivatkozva? Mikor perlik, hogy átveri az embereket és a saját felhasználóit is lehülyézi le f******a, semmibe se nézi?

Mikor perlik be, hogy kiirtotta az összes alternatív, kulturált, valódi közösségépítő és kapcsolattartásra készült közösségi oldalakat? Mikor perlik be, hogy megteremtette a saját internetes diktatúráját a szolgáltatók közreműködésével? Mikor perlik be, hogy olyan Internet szolgáltatást épít ki, amit nem használhat majd az, aki nincs fent az ő csodás szenny oldalán?

Mikor perlik be, hogy a saját felhasználóit megzsarolja, s amíg azok nem adnak meg egy általuk kötelezően bekért adatot, akkor a felhasználótól még a törléshez, a saját adataihoz, profiljához való hozzáférés jogát is elveszi? Mikor perlik be, hogy az ügyfélszolgálatuk, támogatási központjuk szándékosan van úgy kialakítva, hogy aki nem tag, az ne vehesse fel velük a kapcsolatot, aki nem fér hozzá a fiókjához, mert mondjuk nem kapta meg a kódot SMS-ben, az szintén nem veheti fel velük a kapcsolatot, esélyt se adva neki, hogy jelezze feléjük a problémáját? Mikor perlik be, ha visszaélnek az adataiddal, vagy bármely más ügyben jelentesz egy tartalmat, ami nem oda illő, s ők semmit téve visszaírják „Nem sérti az ő alapelveiket”, de ugyanakkor, ha egy közösségépítő tartalmat jelentesz, vagy valakit, aki normálisan használná az oldalt, ami, aki semmiben sem sérti az ő „alapelveiket”, akkor azt egyből tiltják, törlik?

Mikor perlik be, hogy a saját felhasználóikkal, a saját szabályzatukat nem tartatják be, vagy ha betartatják, akkor rendszerint kettős mércét alkalmazva az áldozat kárára, rendszerint azt büntetve, semmit se téve az ellenük elkövetett bűntettek ellen?

Mikor perlik be más ügyekben is, hogy a felhasználók adatait manipulatív célokra is használták, használják, s hogy tisztességtelen módon kényük, kedvük szerint manipulálják, módosítják még a felhasználók által elhelyezett tartalmakat is, félrevezetve, félretájékoztatva, vagy bűncselekménybe keverve ezzel őket? Mikor perlik be azért, hogy rendszeresen teszik nyilvánossá a felhasználók privát adatait, az adatvédelmi beállítások önkéntes változtatgatásával?

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Interneten és szennybookon tanultak ölni. Raboltak a szennybook miatt. Facebookon csábította el gyilkosa a tinilányt - Blikk.hu Nőnek adta ki magát a facebookos csaló - Blikk.hu

 

„A Facebookot nem fogják betiltani vagy ellehetetleníteni, de nagy az esélye a szabályozás szigorításának - mutat rá az Economist. Adókat szabhatnak ki az online cégekre és bírságok jöhetnek, a bizalmatlan felhasználók pedig elhagyhatják a platformot. Amerikában már 2017 nyara óta stagnál a felhasználószám és a várakozások szerint idén először történhet meg, hogy csökken a Facebook piaci részesedése a digitális hirdetési piacon.”

 

Nem fogják betiltani vagy ellehetetleníteni? Pedig épp ideje lenne, mivel a létezése is bűncselekmény, emberiség ellen elkövetett bűntett! Hisz mások ötleteit ellopva, mások adatait ellopva jött létre, hozta létre Mark Zuckerberg! Arról nem is beszélve, hogy egy olyan oldalt, ami legalizálja, legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális és pornográf tartalmaikat, mindennapi, elfogadott tartalommá téve, már eleve nem lehet legális, tehát rég be kellett volna tiltani! Az ellehetetlenítésről csak annyit, hogy a szennybook az elmúlt 8 évbe rengeteg más közösségi oldalt lehetetlenített el, tetetett tönkre, záratott be. Sőt, már az embereket is ellehetetlenítik, akik nem akarnak szennybookon fent lenni, diszkriminálják, megkülönböztetik őket, információkhoz nem juthatnak hozzá, nem vehetnek igénybe szolgáltatásokat. Tehát teljesen időszerű lenne a szennybook ellehetetlenítése, betiltása, hogy visszakapják azt, amit adtak, amit elvettek az emberektől.

 

„Felnyílik a felhasználók szeme

A hasonló események ráébresztik a felhasználókat a veszélyekre, hogy adataikat rábízzák technológiai vállalatokra, amelyek gyakorlatilag fekete dobozokként működnek.
A Facebook üzleti modelljének három alappillére van:

az addikció, hogy a felhasználók minél több időt töltsenek a képernyőre tapadva

az adatgyűjtés a felhasználók viselkedéséről, hogy minél jobban kiismerjék őket, így releváns tartalmakat és reklámokat kínálhassanak nekik

a hirdetők meggyőzése, hogy fizessenek ki súlyos összegeket az oldalon az ügyesen targetált hirdetésekért.

Mindezek következménye, hogy a cégnek olyan tartalmat kell kínálni a felhasználók számára, ami megragadja a figyelmüket és el kell adnia a hirdetéseket bárkinek, aki hajlandóságot mutat rá. Ha pedig ezek közül bármelyik meginog, az az egész üzleti modellt megingathatja.”

 

„Vége a Facebooknak?

Az amerikai és európai szabályozó hatóságok is vizsgálódnak, aggályos, hogy a Facebook már 2015-ben tudott az esetről, de nem figyelmeztették az érintett felhasználókat sem. Az pontosan soha nem fog kiderülni, hogy milyen mértékben segítette a Cambridge Analytica Donald Trump megválasztását, de mindig ott fog lebegni a feltételezés, hogy a választás nem volt teljesen tiszta.
Az eset csak erősíti azt, a közösségi oldalakról kialakult képet, miszerint túlságosan könnyelműen kezelik az adatbiztonsági irányelveket és tolerálják a hibákat. 2017 elején Mark Zuckerberg még "őrületnek" nevezte, hogy az álhírek befolyásolhatták esetlegesen az amerikai elnökválasztást, de szeptemberben már elismerték, hogy oroszokhoz kapcsolható cégek elköltöttek 100 ezer dollárt politikai hirdetésekre a platformon, amit 150 millió felhasználó láthatott.”

„A Facebooknak most egy teljes körű, független vizsgálatot kellene indítania az adatbiztonságról és kivizsgálnia, hogy milyen szerepet játszott a 2016-os választásokban és a Brexit-népszavazásban. Amit nyilvánosságra is kellene hozniuk és kellenének rendszeres jelentések az adatlopásokról, visszaélésekről. Másrészt kellene egy külön testület, ami a szabályok végrehajtását ellenőrizné és amin keresztül független személyek bele tudnának nézni nem csak a Facebook rendszerébe és a többi platformba is anélkül, hogy megsértenék az adatbiztonságot. Ezzel a felhasználóknak is nagyobb hatalma lenne afölött, hogy mennyire követik online tevékenységeiket és meg tudnák akadályozni, hogy információkat osszanak meg harmadik felekkel.

„Nagyon úgy tűnik, hogy a Facebook most azt hiszi hogy elég csak valamiféle hajlandóságot mutatnia a változásokra, de neki és mindenkinek, aki a felhasználói adataival zsonglőrködik, meg kell értenie, hogy az egész üzleti modelljük veszélybe kerülhet.”

„A felhasználók egyre tisztábban látják, hogy tulajdonképpen ingyen odaadják adataikat és hagyják magukat manipulálni, amiből a közösségi oldalak profitot csinálnak, ez pedig véget is vethet ennek a jól bevált receptnek.”

 

„Világra szóló botrányt kavart az eset és a közösségi oldallal szembeni ellenérzéseket csak súlyosbította, hogy a cégvezetés napokig hallgatott, Mark Zuckerbergnek öt napjába telt, hogy megszólaljon az ügyben. Akkor is csak annyi történt, hogy elismerte, cserbenhagyta a felhasználóit, de úgy tűnik, hogy nem egy súlyos bizalmi válságként éli meg az eseményeket. Pedig az. És nem is csak a Facebookról szól.”

 

Mark Zuckerberg már akkor cserbenhagyta a felhasználóit, mikor létrehozta a szennybookot, a barátai ötleteit ellopva, a Harvard egyetem diákjainak adatait ellopva, majd adatbázisba rendezve a szennybookba azokat. Nem meglepő, hogy öt napig semmit se tudott nyilatkozni, kellett neki pár nap, mire kitalál valami hazugságot, amivel mentheti a bőrét és azt a szenny, fertő birodalmat, amit felépített.

Pont azért nem aggódik, s ítéli meg egy súlyos bizalmi válságként az eseményeket, mert egyrészt tudja jól, hogy függő, életképtelen zombik a felhasználói az oldalától, akik képtelenek létezni, élni, kommunikálni nélküle. S akiket, kénye kedve szerint befolyásolhat, irányíthat, manipulálhat a szennybook segítségével. Másrészt hamarosan övék lesz az Internet és akkor nem érdekli majd őket, hogy bíznak-e bennük az emberek vagy sem. Ha netezni akarnak, akkor kénytelenek lesznek szennybook fiókot csinálni, ha megbízható, ha nem. Ezért már nem is csak a szennybookról szól ez az egész eseménysorozat, hanem az egész Internetről, annak jövőjéről.

Aki ezután, a nagy szennybookos adatokkal visszaéléses botrány után is tovább használja azt a szenny oldalt, az mentálisan, szellemileg megkérdőjelezhető, hisz már tudatosan mond le a saját személyiségi jogairól. Hozzájárulva ahhoz, hogy az adatai, képei, az egész virtuális szennybookos élete szabadon felhasználható, újraközölhető, sokszorosítható, eladható, felhasználható bármely célra, sőt, felhasználható ellene, zsarolható vele. A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat.

Források!

Valóra vált a Facebook rémálma - De megszűnhet, ha tovább dagad a botrány? | PORTFOLIO.HU

Csoportos perek indulnak a Facebook ellen, a felhasználók és a befektetők is kiakadtak - mfor.hu

Privátbankár.hu - Töröld a Fecabook-ot? Száguldanak a konkurensek

Privátbankár.hu - Indulhat a házkutatás az 50 millió ember adataival visszaélő cégnél

Nagy bajban van a Facebook: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza - Blikk.hu

Tech: Mark Zuckerberg terveket sző, és nem nagyon örül annak, hogy törlik magukat az emberek a Facebookról - HVG.hu

Tech: Elon Musk is döntött: letörölte a Facebookról magát, a Teslát és SpaceX-et is - HVG.hu

Kapcsolódó cikkek a netről!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

Privátbankár.hu - A Facebook-adatokkal visszaélő cég nagyon mélyen belenyúlt egy orsz

Tech: 40-50 millió Facebook-felhasználó érintett, rengeteg a károsult a most kirobbant adatgyűjtési ügyben - HVG.hu

Leleplezte 50 millió felhasználó adatainak eltulajdonítását, erre a Facebook letiltotta - 444

A végsőkig kihasználjuk, amit megtudtunk róluk, hogy a démonaikat célozhassuk - 444

A Facebook révén lett milliárdos, de most a föld színéről is eltörölné őket - mfor.hu

Megszólalt Zuckerberg, komoly szigor jön a Facebookon - mfor.hu

Ezek a kiemelt bejegyzések a kiterjesztései ezen bejegyzésnek!

A kimaradt linkeket és bejegyzéseket itt találod!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról.

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook.

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek.

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent.

Minden egyház, vallási szervezet ami, és a hívők, akik fent vannak a szennybookon bort isznak és vizet prédikálnak, képmutatóak és még diszkriminálják is mindazokat, akik nincsenek fent, úgy ott hirdetik azt minden ember egyforma. Arról nem is beszélve, hogy mint erkölcsileg, mint etikailag, mint pedig a hitükben is megkérdőjelezhetőek, mivel a szennybook minden, csak nem „közösségi” oldal. Mivel egy magát erkölcsösnek, etikusnak, „igaz hívőnek” valló ember már épp ezen okokból sem regisztrált tag, mert az erkölcse, elvei és az etikai szabályok nem engedik neki azt.

Egy igaz hívő nem hogy nem regisztrált tag a szennybookon, de a lehető legmesszebbre elkerüli azt a szenny oldalt, hogy még véletlen se adjon indokot arra, hogy őt, mint erkölcsileg, etikailag és hitében megkérdőjelezhessék, véleményezhessék, minősíthessék! Az igaz hívő Egyházak szintén így cselekszenek ugyan ezen okokból, hisz akinek, akiknek van szennybookja, az jogosan tekinthető erkölcstelen, etikátlan embernek, közösségnek, s jogosan kérdőjelezhető meg a hite, hitük! Ha egy igaz hívő, igaz hívő Egyház fent van a szennybookon, akkor az hazudik, önámítja magát, s bort iszik és vizet prédikál.

Miért állítjuk mindezeket? Az egyházak ott hirdetik magukat és különbséget tesznek az emberek között aszerint, hogy kinek van, kinek nincs szennybookja, mert akinek nincs az később vagy késve értesül valamely, az adott egyházat, vallási szervezetet érintő információról vagy el se jut hozzá az adott információ. Mivel ezeket elsősorban csak ott közlik először, majd később teszik közzé más csatornákon, de az is előfordul, kizárólag csak szennybookon teszik közzé. Ezzel megkülönböztetve embert és embert, semmibe se véve, semmibe se nézve mindazokat, akik nincsenek fent ott. De egy egyház, ami azt hirdeti, vallja minden ember egyforma, mi jogon tesz, tehet meg ilyet? És mi jogon hirdeti a szennybookon is azt, hogy mindenki egyforma, ha saját maguknak ellent mondva megkülönböztetik, diszkriminálják az embereket, azokat, akiknek nincs szennybookjuk? Magyarul hirdetik minden ember egyforma, de ugyanakkor semmibe se veszik, semmibe se nézik, akiknek nincs szennybookjuk. Kicsit érdekes, minden egyház, vallási szervezet, közösség és persze a hívők erkölcsösebb, etikusabb elvek szerint élőnek, különbnek tartják magukat a világi emberektől. Ennek ellenére, ha a szennybookról van szó, akkor épp ugyan úgy viselkednek, ugyan azokat a társadalmi eszméket, elveket, hozzáállást, viselkedési formát követik, ugyan úgy bánnak azokkal, akik nincsenek fent ott, mint a világi emberek, akitől különbnek tartják magukat. Sőt, teljes mértékben átveszik a szennybook által képviselt és diktált, az emberekre ráerőszakolt erkölcstelen viselkedési formákat, eszméket, elveket, függést az oldaltól, önimádatot. Úgy, ők azt mondják, különböznek a világi emberektől és szigorú erkölcsi, etikai elveket követve élnek.

Az erkölcs, etika, elvek, a hit, Isten és a szennybook valamint az általa képviselt fertő, szenny nem összeegyeztethetőek, ezért ha hívő vagy és fent vagy a szennybookon máris bűnt követtél el Isten szemébe és bort iszol, vizet prédikálsz. Ebből következik az, hogy egy igaz hívő egyházra is érvényes ez, nem hirdeti sem magát, sem az igét a szennybookon, fent sincs ott, mivel az erkölcsi, etikai szabályzata és elvei végett nem lehet fent. Mivel a szennybook nem közösségi oldal, hanem egy fertő, szenny, ami legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális-pornográf tartalmaikat, arról nem is beszélve már az oldal létrejötte is bűncselekmény volt, mivel az alapítója mások ötletét és adatait ellopva hozta létre azt, amiről olvashatsz további érdekességeket a blog korábbi bejegyzéseiben és ezen bejegyzés alján elhelyezett hivatkozásokban is. Sőt, a szennybook már nyílt pornóoldallá vált, mivel legálisan kéri a felhasználóitól azok meztelen képeit arra hivatkozva, hogy így védje meg őket attól, hogy visszaélhessenek azokkal az oldalon. Egy valóbban közösségi oldal ilyet nem kér. Tehát teljesen jogosan válsz megkérdőjelezhetővé te is és az egyházad is, mint erkölcsileg, etikailag, mint a hitedben, hitben, amennyiben fent vagy, van azon a szenny oldalon. Mivel az oldal használatával, tagságoddal azt a fertőt, szennyet, erkölcstelenséget, kiskorú pornográfiát és az azt létrehozó, üzemeltető bűnözői kört támogatod, támogatja az egyházad!

Minden egyház, vallási szervezet ami, és a hívők, akik használják a szennybookot, a saját híveik, a hívők pedig saját magukat, a szegény embereket sújtják, azok adóterheit növelik nem kis mértékben. Mivel a szennybook használatával, hisz épp ebből származik és persze abból, hogy minden létező adatot eladnak rólad, növeled a milliárdos bevételeiket, ami után nem fizet adót, amit az állam az embereken, szegény embereken is, a hívőkön is és az egyházakon is beszed, behajt egyaránt.

Hogy miért bűn Isten szemébe a szennybook használata és az, ha egy hívő vagy egy egyház fent van ott, miért kérdőjelezhető meg erkölcsileg, etikailag és hitben?

Mert a szennybook eredeti célját tekintve is szex társkeresőnek készült, csak akkor még egyetemisták számára, ebből adódóan következik, hogy szexuális szolgáltatások közvetítésére lett kitalálva. Ennek ékes bizonyítéka a bökés funkció és annak szabálya, amiről itt többet olvashatsz, továbbá az érdeklődési körök, ahol a szexuális beállítottságodra, hogy melyik nem iránt érdeklődsz, kérdez rá az oldal. Épp ezért, egy magát igaz hívőnek valló ember, magát igaz vallásnak tartó egyház, vallási szervezet, nem hogy nincs fent a szennybookon, de a lehető legmesszebb elkerüli azt a fertő, szenny oldalt! Már csak azért is, mert mint erkölcsileg, etikailag és hitben, elvekben, vallásban megkérdőjelezhetővé, véleményezhetővé, minősíthetővé, elítélhetővé, megvethetővé válik egy olyan hívő, egyház, vallási közösség, amely tagja egy szex társkereső oldalnak! De, egy magát igaz hívőnek tartó szülő, szülők nem, sőt, magát erkölcsös, etikus elvek szerint élő, de akár nem hívő szülő, szülők sem engedik a saját gyermekeiknek a szennybook használatát, regisztráltak legyenek ott. Mivel egy normális erkölcsi, etikai elveket, értékrendet követő szülő, szülők a lehető legtávolabb tartják a gyermekeiket a szennybooktól és attól a fertőtől, szennytől, erkölcstelenségektől, amit az képvisel! Márpedig a szennybook annak ellenére, hogy elhitetik az emberekkel, az egy „közösségi oldal”, nagyon is szex társkereső, szexuális szolgáltatásokat közvetítő és erotikus, pornográf oldal. Melyet az előbb írtak, az alább feltüntetett „Facebook bökés szabály” továbbá a blog többi bejegyzéseiben, (melyekből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés végén) írtak bizonyítanak.

„Facebook bökés szabály:

Aki nem tudta mi a bökés gomb, a facebook hivatalos angol nyelvű nyilatkozatában ez áll:
"A bökés gomb használata diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra!
A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti"

Magyarul:

Akit megböksz és visszabök, megszexuálhatod gond nélkül.”

Mert, Mark Zuckerberg alapító, és mindenki, aki részt vett a létrehozásába, megalkotásába, mindenki, aki részt vett, részt vesz, részt fog venni a fenntartásába, karbantartásába, fejlesztésébe és támogatásába, reklámozásába, mind-mind a Sátán küldöttei, annak szolgái! Amennyiben van szennybookod a Sátánt követed, annak híve vagy, mert a használatával a Sátán küldötteinek, szolgáinak teszel jót és mondjuk úgy, egy szekta tagja vagy. A szennybooknak nevezett „közösségi” oldalnak titulált szenny oldal és a vallások között szoros összefüggések találhatóak, ezért jogosan tekinthető egy Sátáni szektának, ahol a tagok a hívők. Hogy miért? Mert, ha egy szennybookos számára bármi negatívumot, rosszat mersz állítani az oldalról, esetleg még tag sem vagy ott, akkor megsértődik, gazembernek, bűnözőnek tart, épp ugyan úgy viselkedve, mint ha egy hívőnek mondasz, állítasz valami negatívumot az egyházáról, vagy a szentírásról. Elképesztő, hogy a szennybookosok olyan szentírásnak és szentnek, sérthetetlennek, igaznak, erkölcsösnek, etikusnak tekintik, és úgy védik, kiállnak azért a szenny, fertő oldalért, mindazért, amit képvisel, bűnözőként kezelik, aki nincs fent és bármi rosszat mer állítani róla, mint ahogy a hívők teszik ezt, ha a szentírásról, Istenről állít valaki negatívumot. Ez nem csoda, hisz a szennybook teljes mértékben felemészti az életüket és minden szabadidőjüket, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, emberséget, erkölcsöt, etikát, elveket és úgy hat rájuk, mint a drog. Hisz életképtelenné, semmivé válnak a szennybookjuk nélkül, ezáltal képtelenek valós, erkölcsös, etikus, Istennek tetsző életet élni, a valódi személyes kapcsolattartásra, meglenni, élni nélküle akár 5 percig is. Ennek következtében, befolyásolhatóvá, manipulálhatóvá, irányíthatóvá, kiszolgáltatottá válnak a szennybookot működtető Sátán szolgáinak, küldötteinek. Ebben a videóban részletesebben kitérnek arra, hogy épp ezen célok megvalósítása érdekében, épp ezzel a célzattal készült a szennybook. Ennek okáért tekinthető Sátáni szektának az a szenny oldal, melynek a tagjai a Sátán hívei! Ahogy az egyházak, vallási közösségek is kihatnak a híveik viselkedésére, életmódjára, elindítják a híveiket egy adott irányt, utat követve. Úgy, a szennybook elindítja a híveit, tagjait az erkölcstelenség, fertő, szenny, nyílt szexualitás, magamutogatás, a „ciki szűznek lenni 12 évesen” eszme, paráznaság, hűtlenség, kárhozat útján, nem kis mértékben, negatív irányba kihatva azok viselkedésére, életfelfogásukra, erkölcsi, szellemi fejlődésükre!

Mert a szennybook, a már előbb említett okokból a Sátántól való, annak teremtménye, fogalmazhatunk úgy is, maga a Sátán! Hisz az-az erkölcstelen, fertő szenny, amit képvisel, a kiskorúak szexuális, erotikus tartalmaik, azok legalizálása és elfogadottá, normálissá tétele, mind-mind a Sátán művei, teremtményei! Ezáltal ha használod, tagja vagy, akkor te magad engeded be a mindennapi életedbe, otthonodba, magát a Sátánt! Már csak azért is, mert ha nem keresel rá mindezen fertő, oly sokat emlegetett tartalmakra, a szennybook akkor is eléd fogja ezeket tenni, akár az egyszerű „Kit ismerhetek?” funkcióján, vagy az ott megjelenő hirdetéseken keresztül. Ebből következik, csak úgy tudod kikerülni, kizárni az életedből a Sátántól való szennybookos fertő, szenny tartalmakat, ha magát a szennybookot zárod ki az életedből! Részletesebben, törlöd magad onnan, majd ezt követően teljesen elérhetetlenné teszed azt a nethozzáféréseden!
Mert, ha a szennybookot használod valamilyen formában akaratlanul is a részesévé válsz, támogatod a már sokat említett undorító, erkölcstelen fertőt, amit képvisel, mivel tagja vagy, regisztrációd van a szennybookon! Használatával és a tagságoddal az azt üzemeltető bűnözői köröket s ezáltal az általuk megengedett és divatba hozott, elfogadottá, megszokottá, „erkölcsössé és etikussá” tett, már oly sokat említett fertő tartalmat is támogatod. Mivel minden létező adatot eladnak, újraközölnek, sokszorosítanak rólad, milliárdokkal gazdagítod, támogatod őket, sőt, ezáltal elfogadod őket és az általuk képviselt szennyet, fertőt, azt, hogy szabadon kereskedhetnek és visszaélhetnek a te és mások adataival. Ez akkor is érvényes rád, ha csak havi szinten használod a szennybookot. A hívők, egyházak azáltal válnak a fertő részeseivé, hogy őket is megfertőzi idővel, észrevétlenül, akaratuk ellenére a szennybook undorító erkölcstelensége, fertője, így ők is olyan erkölcstelenné válnak, ha akarják, ha nem, amit a szennybook képvisel, mint amilyenné változtatni hivatott az embereket. Hisz a Sátántól való, épp ezért ez a célja, hogy erkölcstelenné, etikátlanná változtassa az embereket, kiirtsa az emberséget, emberi értékeket, szeretetet, barátságokat, párkapcsolatokat, hűséget, hitet, összetartást, családcentrikusságot. Hogy csak is kizárólag a szexualitást, magamutogatást, az önimádatot, és az „én több vagyok, mint te” felfogást, eszmét! „Ha nem vagy gazdag egy senki vagy”, „ha még szűz vagy és nem szexelsz már 12 évesen mindenkivel, nem a saját nemedhez vonzódsz, nem cseréled a párod hetente, akkor egy senki vagy”, „ha nincs 1000 virtuális barátod és nem neten, szennybookon élsz, tartod velük a kapcsolatot, akkor se életed, se senkid nincs” felfogást, eszmét helyezze középpontba! Az alábbi két hivatkozáson többet is olvashatsz arról, miket helyez középpontba a szennybook: A szennybook valódi, képmutató világa. A szennybook az emberiség szégyene!

Ha igaz hívő vagy, akkor elgondolkozol azon, hogy Isten szemébe mekkora bűnök az előbb felsoroltak. Ha nem, akkor te is csak egy képmutató hívő vagy, aki a szennybookon a szenny, fertőbe hirdeti az igét, ami Istenkáromlásnak is vehető, ami szintén bűn Isten szemébe. Ha pedig valakivel azért nem tartod a kapcsolatot, mert nincs szennybookja, de hívőnek tartod magad, s az igét hirdetve azt hirdeted Isten szemébe minden ember egyforma, akkor saját magadat és a hitedet hazudtolod meg, hisz megkülönbözteted azokat, akik nincsenek fent ott. Ha az egyházad van fent a szennybookon, akkor ugyan az érvényes arra is, mint rád az előbb felsoroltak, s ugyan úgy bűn Isten szemébe. Sőt, még nagyobb bűn, mivel az egyházad akkor még ösztönöz is a szennybook használatára, a szennyet, fertőt támogatva. Mivel azzal, hogy az egyházad ösztönöz a szennybook használatára, akár úgy adott információt csak ott tesz közzé, vagy ha nem vagy fent lényegesen később juthat el hozzád, a fertő, szenny támogatására buzdít, amit az a szenny oldal képvisel, s bort iszol, vizet prédikálsz az egyházaddal karöltve.

A blog ezen bejegyzését a különböző egyházak és vallási szervezetek, azok hívői, tagjai kritizálhatják, támadhatják, de ehhez mindaddig nincs joguk, ameddig ők maguk nap, mint nap bort isznak és vizet prédikálnak, megkülönböztetik a szennybookra nem regisztráltakat, mindezt úgy azt hirdetik minden ember egyforma a szennybook használatával, ott hirdetve magukat.

 

Az alábbi kiemelt link pedig megmutatja, hogy az egyházak, vallási szervezetek mennyire maguk alatt vágják a fát, amikor nem hogy nem harcolnak a szennybook ellen, hanem épp annak használatára ösztönzik, akár kényszerítik a híveiket! Teszik ezt azzal, hogy adott tartalmakat, infókat elsőnek ott, vagy csak is kizárólag ott, más csatornákon később, jóval később közölnek a híveikkel. Vagy épp az egyház hivatalos weboldalán, csak szennybook regisztráció megléte esetén adnak lehetőséget a hozzászólásra és vagy a kapcsolatfelvételre. Ezzel is különbséget téve ember és ember között, miközben azt hirdetik, vallják Isten szemében minden ember egyforma!

Az egyházak a minták a Facebook-vezér számára | Mandiner Kiemelt!

 

Az továbbiakban néhány egyházat/vallási szervezetet emelnénk ki:

Elsőként a Magyarországi Evangélikus Egyház, melynek blog bejegyzéseihez, cikkeihez kizárólag csak szennybook regisztrációval lehetséges hozzászólni. Így diszkriminálva és megkülönböztetve, kiközösítve mindazokat, akiknek nincs, elvéve tőlük a hozzászólási lehetőségeik jogát, belekényszerítve őket a szennybook használatába, ha szeretnének hozzászólni. Mivel ez az egyház is hirdeti magát a szennybookon, sőt, buzdít és ezzel a hozzáállással kényszerít a használatára, ezáltal egy a sátántól származó szenny oldal és az azt létrehozó üzemeltető bűnszervezet gazdagabbá tételére, erkölcsileg, etikailag megkérdőjelezhető a híveivel egyetemben.

„Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!”
Nem érdekes, hogy egy egyház, ami az igét hirdeti, s ami leírja, hogy Isten szemében minden ember egyforma, ily módon tesz különbséget az emberek között az alapján ki van fent, ki nincs azon a szenny oldalon? Egy egyház, ami elítéli az erkölcstelenséget, szennyet, fertőt és a kiskorúak erotikus-szexuális, pornográf tartalmaikat, de akkor elfogadja, normálisnak és erkölcsösnek, etikusnak tartja mindezeket, ha a szennybookról van szó és mindezek ott találhatóak meg.

Második a (KSZE) Krisztus Szeretete Egyház, ami szintén diszkriminálja, megkülönbözteti mindazokat, akiknek nincs szennybookja, mivel azok jóval később juthatnak hozzá az egyházzal vagy az általa szervezett eseményekkel kapcsolatos információkhoz, vagy hozzá sem juthatnak időben, az sem kizárt hozzá sem jutnak. Ebből adódóan, mivel ez az egyház is hirdeti magát a szennybookon, sőt, buzdít a használatára, ezáltal egy a sátántól származó szenny oldal és az azt létrehozó üzemeltető bűnszervezet gazdagabbá tételére, azzal, hogy hamarabb elérhetsz egy adott információt tőlük, ha fent vagy azon a szennyen, mint erkölcsileg, etikailag megkérdőjelezhető a híveivel együtt.
Nem érdekes, hogy ez az egyház is, ami szintén az igét hirdeti, ami leírja, hogy Isten szemében minden ember egyforma, szintén tesz különbséget az emberek között az alapján ki van fent, ki nincs azon a szenny oldalon? A KSZE is, mint a többi egyház így szintén bort iszik és vizet prédikál. Mi jogon különböztetik meg az embereket aszerint, hogy kinek van szennybookja, kinek nincs, saját maguknak ellent mondva, ha ők maguk is azt hirdetik minden ember egyforma? Miért kevesebb a szemükbe az, akinek nincs szennybookja?
Az viszont külön szép, hogy a KSZE Mezőtúri gyülekezetének pásztora, aki semmilyen információt nem volt hajlandó megtekinteni, meghallgatni arról, hogy mi is valóbban, mit képvisel a szennybook, azt állítja egy kérdésre választ adva, hogy nem a sátántól való az oldal, pontosabban, hogy nem hinné, hogy a sátán műve lenne. Ugyan ebbe a gyülekezetbe, ugyan abban az időpontban, mikor a pásztor ezt állította egy másik hívő pedig sérelmezte, hogy valaki a gyülekezetből leleplezi a szennybookot és próbálja felnyitni az emberek, hívők szemét mi is igaziból, mi a célja, mit képvisel valójában. Ugyan ez a pásztor ugyan abba a gyülekezetbe és ugyan abba az időpontba állította, hogy lényegesen később, lényegesen kevesebb az egyházzal kapcsolatos információhoz juthat hozzá az, akinek nincs szennybookja. Ezzel be is ismerte, hogy a KSZE különbséget tesz ember és ember között, aszerint, kinek nincs, kinek van szennybookja. Ez persze hatalmas szégyen, mint a KSZE, mint a KSZE Mezőtúri gyülekezete, hívői számára, mivel egy hívő, sőt egy gyülekezet pásztora nem állíthat olyat, hogy a szennybook nem a sátántól való. Vagy a pásztor szemébe elfogadott és Istentől való mindaz a fertő, szenny, amit a szennybook képvisel, a kiskorúak szexuális tartalmainak legalizálása, mások tönkretétele, meggyilkolása a szennybook által? Vagy épp az a szennybook már legálisan kéri a felhasználóitól az erotikus, szexuális, meztelen képeiket? Ha a Mezőtúri KSZE gyülekezetének pásztora igaz erkölcsű, hívő lenne, igaz hittel lenne Istenben, akkor nem állítana olyat, hogy a szennybook nem a sátán teremtménye, s hajlana arra, hogy legalább beletekintsen abba, hogy mi is a valóságban az a szenny oldal! Ahelyett, hogy homokba dugva a fejét, tudomást sem véve a szennybook árnyoldalairól, önámítva magát azt állítván nem a sátán műve. Így jogos a kérdés a pásztor valóbban önámítja magát vagy hazudik és nagyon is jól tudja mi is valójában a szennybook? S jogos a felvetés, miszerint ha egy hívő, sőt, egy pásztor azt állítja a szennybook nem a sátántól való, akkor az a hívő, pásztor a sátánt szolgálja s nem az Istent! Mert, hogy az a szenny, fertő, erkölcstelenség, kiskorúak erotikus, szexuális és pornográf tartalmaiknak legalizálása, amit a szennybook képvisel egész biztosan nem Istentől valóak!

Harmadik pedig a Jehova Tanúi, aminek weboldalát a www.jw.org oldalt el sem lehet érni, amennyiben letiltottad a netedből a szennybook szervereit (facebook.com, facebook.net, fbcdn.net, akamaihd.net). Ez azért érdekes, mert a Jehova Tanúi erkölcsi, etnikai szabályaival és elveivel szintén ellentétben áll a szennybook által képviselt szenny, fertő, mocsok, kiskorúak szexuális tartalmaik és egyéb erkölcstelenségek, amit az a szenny oldal képvisel. Akkor miért vannak egy szerveren (akamaihd.net, a szennybook statikus szervere) a JW által kiadott tanítások és folyóiratok a szennybookos szenny tartalmakkal, kiskorúak erotikus, fehérneműs, szexuális és pornográf tartalmaikkal? Vagy ez nem ellenkezik a JW elveivel, erkölcsi, etikai szabályaival, csak mert a szennybookon található, és ha ott van, akkor már az ő szemükbe se erkölcstelenek, sátántól valók mindezek? Elképesztő, hogy egy olyan szigorú erkölcsi, etikai szabályok, elvek szerint működő vallási szervezet, mint a Jehova Tanúi megengedi a tagjainak, elfogadja, elfogadottá tette a szennybookot és annak használatát, s ezáltal mindazt a szennyet, fertőt, erkölcstelenséget, amit képvisel. Szánalmas, hogy a szigorú erkölcsi, etikai szabályok, elvek szerint élő Jehova Tanúi elfogadják, használják, s beengedik az életükbe, a szennybookot, ezzel együtt az általa képviselt szennyet, fertőt. S mivel az a Sátántól való, magát a Sátánt is beengedvén életükbe. Szintén szánalmas, hogy a Jehova Tanúi erkölcstelennek, paráznának, romlottnak tartják azt, aki káromkodik, házasságon kívül él nemi életet, egyéb általuk elítélendő dolgot tesz, a szennybookosokhoz hasonló viselkedésmódot követve ismeretlenül véleményezik, elítélik. De ugyanakkor azt nem tartják erkölcstelennek, paráznának, romlottnak, nem ítélik el és nem véleményezik ismeretlenül is, aki a kislánypornós szennybookon fent van, se magát a szennybookot és azt a fertőt, amit képvisel, hogy mára már teljesen legalizálta a kiskorú pornográfiát, erotikus tartalmakat. Ahogy az is szánalmas, azt is elítélik, romlottnak és paráznának tartják, aki bizonyos testi szükségleteinek eleget tesz, mert nincs párkapcsolata, de azzal nem teszik ezt, aki kiskorúak erotikus, szexuális tartalmú képeit nézegeti a szennybookon. Függetlenül attól, hogy az adott személy szándékosan tette ezt, vagy maga a szennybook helyezte el ezen tartalmakat a felhasználó elé, akár a „Kit ismerhetek?” funkcióján keresztül. Magyarul, ha a szennybookon keresztül, a szennybook által, annak különböző funkcióit használva az arcodba tett módon érsz el erotikus, szexuális tartalmakat, akkor az elfogadott, nem bűn, paráznaság, de, ha bármi más forrásból kerül az hozzád, akár szándékosan akár véletlen, akkor parázna vagy, s erkölcstelen, etikátlan. Sajnos a szennybook és a Jehova Tanúi között találni párhuzamot, összefüggést, mivel a szennybookosokhoz hasonlóan működnek. Tehát ahogy emberszámba se veszik azt, akik nincs fent a szennybookon, ők ugyan úgy bánnak azokkal, akik nem az ő vallásukat követi és nem Jehova Tanúi, ezzel különbséget téve ember és ember között. Pont úgy, ahogy a szennybookosok teszik ezt azokkal, akiknek nincs.

A JW is elérhetővé teszi magát a szennybookon, ezáltal buzdít a használatára, egy a sátántól származó szenny, kislánypornós, fertő oldal használatára és ebből adódóan az azt létrehozó és üzemeltető bűnszervezet gazdagabbá tételére. Így a Jehova Tanúi is, mint a többi egyház szintén bort iszik és vizet prédikál, sőt a saját maga szigorú erkölcsi, etikai szabályainak és elveinek mond ellent. De nem csak azért, mert fent van a szennybookon, hanem mert szerződésben álnak azzal, s egy szerveren, platformon, adathordozón tárolják a tanításaikat a szennybookos szenny tartalmakkal. A Jehova Tanúi ugyan szintén elítéli az erkölcstelenséget, szennyet, fertőt és a kiskorúak erotikus-szexuális, pornográf tartalmaikat, de ugyanakkor elfogadja, normálisnak, elfogadottnak és erkölcsösnek, etikusnak tartja mindezeket, ha a szennybookról van szó, és ha mindezek ott találhatóak meg. Magyarul, ahogy a szennybook legalizálta, tette elfogadottá és normálissá, megszokottá, erkölcsössé, etikussá mindezeket a fertő szenny dolgokat, úgy ők a szennybookot követvén szintén megtették mindezt. Mondván, ha a szennybookon elfogadottak mindezek, akkor mi is elfogadottá tesszük, hisz haladni kell a korral.

Ráadásul még a Microsoftal és egyéb más hardvergyártó, szoftvergyártó cégekkel is szerződésben állhatnak, mivel a JW által kiadott alkalmazások és szoftverek hardverigényei magasak. Aki táblagépen vagy okostelefonon szeretné használni a JW alkalmazásait és nincs pénze csak legolcsóbb eszközökre annál szinte használhatatlanok ezek az alkalmazások, mivel minimum középkategóriás eszközökre optimalizáltak. Aki pedig laptopon, asztali gépen használná annak vagy frissítenie kell minimum Win8.1-re, vagy Win7/XP esetében rendelkeznie kell olyan teljesítményű hardverrel, amin tudja virtualizált környezetben futtatni az android szimulátort, amire fel tudja tenni a JW alkalmazásait. Ezzel pedig akinek WinXP vagy a Win7 futtatására éppen elég teljesítményű gépe van, és nem használ okostelót, tabletet, azt teljesen kizárja a JW, hogy használhassa a szoftvereit. Magyarul a JW hirdeti, hogy minden ember egyforma Jehova szemében, de ugyanakkor a szoftvereit vélhetően üzleti érdekekből a hardvergyártókkal leszerződve úgy fejleszteti le, hogy azon Jehova Tanúi, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak a drágább, erősebb eszközöket, hardvereket, (Win7-et preferálják) azok ne tudják azokat használni. Miért tesz a JW különbséget ezzel a hozzáállással a saját tagjai között aszerint, ki milyen szinten áll anyagilag? Ha annyira igaz vallásúak lennének, mint aminek tartják magukat és annyira egyforma lenne a szemükbe minden ember, akkor képesek lennének a szegényebb réteg eszközeire és hardvereire is elérhető, használható szoftvereket, alkalmazásokat kiadni és a szennybookon sem hirdetnék magukat, ezzel is annak a használatára buzdítva a magukat erkölcsös, etikus, hívő embernek tartókat.

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

Facebook: Mindenki küldjön meztelen képet magáról nekünk - PC Fórum Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

Szexuális szolgáltatások közvetítését teszi lehetővé a szennybook. Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja! Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook. Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti gyermekét, hogy szexuális, erotikus tartalmú képeket csalnak ki tőle, elcsalják, zaklatják a szennybookon, akkor tiltsa meg neki annak használatát! Kiemelt!

Ha félti gyermekét a szennybookos káros, akár pornográf internetes tartalmaktól, akkor tiltsa meg neki annak használatát! Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát.

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Szex társkereső szennybook Kiemelt!

szexuális szolgáltatás a szennybookon Kiemelt!

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Újabb cikk bizonyítja, a szennybook egy pornóoldal (pornobook), milyen erkölcstelenek használják azt. Kiemelt!

süti beállítások módosítása