Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

2017. április 04. - FGYSZ

A facebook a következőt mondja:

Azzal, hogy a weboldal bármely részére felhasználói tartalmat töltesz fel, automatikusan hozzájárulsz, kijelented és szavatolod, továbbá biztosítod a facebook-nak visszavonhatatlan örökös, nem kizárólagos átruházható teljes mértékben kifizetett, egész világra kiterjedő jogot, hogy a felhasználói tartalmat bármilyen célra (kereskedelmi, reklám vagy egyéb felhasználó) másolja, nyilvánosan előadja, nyilvánosan terjessze, lefordítsa, részben vagy egészben közölje. Illetve további felhasználás céljából továbbítsa, felhasználja, illetve a fentieket engedélyeztetheti a vele társzerződésbe állókkal.

 

Másként fogalmazva a felhasználókat lemondatják a saját személyiségi jogaikról, a saját szellemi tulajdonaik jogáról ezzel a tisztességtelen, személyiségi jogokat, a szellemi tulajdon jogát súlyosan sértő felhasználási-adatkezelési szabályzattal. Ezáltal a felhasználók védtelenné, egy esetleges visszaélés esetében pedig jogilag teljesen tehetetlenné válnak a szennybookkal és az ellenük bűncselekményt elkövető, adataikkal visszaélő szervezett bűnözőkkel, adatkereskedőkkel, harmadik felekkel, magánszemélyekkel szemben.

▶ HIHETETLEN - FACEBOOK (Totális ellenőrzés alatt állunk) 2014.08.29. - YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr8012400197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása