Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook.

2018. március 26. - FGYSZ

„Mark Zuckerberg több amerikai és brit lapban is egész oldalas hirdetéseket jelentetett meg, hogy bocsánatot kérjen, amiért közel 50 millió felhasználó adataival éltek vissza. Szerinte a is egy 2014-ben kifejlesztett kvízjátékkal szivárogtak ki az adatok.„

„Egy héttel azután, hogy kiderült: 50 millió Facebook-felhasználó adatait gyűjtötte be a közösségi oldal egy létező kiskapuját kihasználva, majd használta azt "politikai fegyverként" az amerikai elnökválasztási kampányban a Cambridge Analytica, ismét megszólalt Mark Zuckerberg. A Facebook-vezér ezúttal a Washington Postban, a New York Timesban, a Wall Street Journalban, valamint további hat, az Egyesült Királyságban kiadott print lapban adott fel egész oldalas bocsánatkerő levelet.”

                               

Mark Zuckerberg, aki aljas gazember módon mások ötleteit, adatait ellopva hozta létre a szennybookot, miért nem ott kér bocsánatot a felhasználóitól értesítés, üzenet vagy rendszerüzenet formájában a napokban kirobbant Cambridge Analytica visszaéléses botrányért?

A válasz egyszerű, ha a szennybookon kérne bocsánatot, hogy visszaéltek az adatokkal, akkor az minden felhasználóhoz eljutna, eljutott volna, tudomást szerezne arról. De, amíg csak, a felhasználók adatainak eladásából szerzett milliárdokból feladott hirdetésekben kér bocsánatot, addig csak a felhasználók egy kis töredéke szerez róla tudomást, ami annyira kevés, hogy ha az összes ilyen felhasználó törli magát, az sem okoz gondot Zuckerbergnek és bűnözői körének.

Zuckerbergnek még van bőr a pofáján bocsánatkérő hirdetéseket feladni a felhasználók adatainak aljas módon való eladásából, kiszolgáltatásából harmadik és ki tudja hányadik felek számára és a kiskorúak erotikus, szexuális tartalmaikból származó milliárdos bevételeiből?

Zuckerberg mikor kér annak ügyébe bocsánatot, hogy aljas gazember módon mások adatait, ötleteit ellopva hossza létre, emberiség ellen elkövetett bűntettként ezt a szenny, mocsok oldalt? Vagy annak ügyébe, gazember módjára lemondatják a saját felhasználóikat, a saját személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról, arról a jogról, hogy a felhasználók által feltett tartalmak a felhasználóké és az-az ő tulajdonuk, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Mikor kér bocsánatot, hogy az adatokat újraközlik, eladják szinte bárkinek, hogy a még nem regisztráltakét is ellopják, eladják, újraközlik? Mikor kér bocsánatot, hogy nem tartják be, rendszeresen megszegik, semmibe se nézik a különböző országok, államok adatvédelmi törvényeiket?

Ugyanakkor annak ügyébe mikor kér bocsánatot, hogy az általa létrehozott fertő, szenny, mocsok, gyalázda oldal kiirtja a barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, közösségeket, személyes kapcsolatokat, a személyes kommunikációt, összetartást és emberséget, empátiát, együttérzést, az erkölcstelenségre, magamutogatásra és a ribancságra, szexualitásra nevel? Mikor kér bocsánatot, hogy az oldala legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, hogy az oldala egy pedofil paradicsommá vált és hogy semmit sem tesznek mindezek ellen?

Mikor kér bocsánatot, hogy semmibe se nézik, kiközösítik, diszkriminálják, nem juthat hozzá bizonyos információkhoz, nem tarthatja a kapcsolatot az ismerőseivel, nem kaphatja meg a tanagyagot vagy épp egy állást, már lassan a netezéshez való jogát is elveszik, aki nem tag az ő csodás oldalán?

Mikor kér bocsánatot, hogy a leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekek megmentéséért semmit, de semmit nem tettek? Még jobb kérdés, HOGYAN AKAR BOCSÁNATOT KÉRNI? Vissza tudja adni őket a családjaiknak? Vissza tudja adni a hímringyóvá, ribanccá, szex függővé vált gyermekek ártatlanságát? Vajon mennyire sajnálják mindezeket ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Egyáltalán komolyan vehetjük bármilyen sajnálkozó nyilatkozatukat? Miért hinnénk a krokodil könnyeknek?

Annak ügyébe mikor kér bocsánatot, hogy semmit sem tettek, tesznek a különböző szennybookon a mások által mások ellen elkövetett bűntettek, zsarolások, adatlopások, visszaélések, a mások gyalázása, halálba üldözése, emberéletek, családok tönkretétele ellen?

Mikor kér bocsánatot, hogy csak Magyarországon, csak hetente legalább egy emberéletet követel közvetve (egy függő elüt valakit, mert vezetés közben se képes 5 percig meglenni nélküle), vagy közvetlenül (rászállnak valakire ott és addig piszkálják, még öngyilkos lesz) a szennybook?

Mikor kér bocsánatot, hogy gondolkodni, értelmes viselkedésre, kommunikációra képtelenné, erkölcstelenné, ribancá, szexuálisan perverzzé, abnormálissá és függővé, képmutatóvá, önimádóvá, beképzelté, életképtelen függő zombivá változtatja az embereket, akik képtelenek megszabadulni a szennybook nevű drogtól, annak fogságából, börtönéből?

Mikor kér bocsánatot, hogy elhitette az emberekkel a szennybook az egy „közösségi oldal, holott eredetileg is szex társkeresőnek szánta egyetemisták számára? Mikor kér bocsánatot, hogy az embereket hülyének nézve és magát közösségi oldalnak hazudva meztelen képet kér tőlük egy teljesen átlátszó indokra hivatkozva? Mikor kér bocsánatot, hogy átveri az embereket és a saját felhasználóit is lehülyézi le f******a, semmibe se nézi?

Mikor kér bocsánatot, hogy kiirtotta az összes alternatív, kulturált, valódi közösségépítő és kapcsolattartásra készült közösségi oldalakat? Mikor kér bocsánatot, hogy megteremtette a saját internetes diktatúráját a szolgáltatók közreműködésével? Mikor kér bocsánatot, hogy olyan Internet szolgáltatást épít ki, amit nem használhat majd az, aki nincs fent az ő csodás szenny oldalán?

Mikor kér bocsánatot, hogy a saját felhasználóit megzsarolja, s amíg azok nem adnak meg egy általuk kötelezően bekért adatot, akkor a felhasználótól még a törléshez, a saját adataihoz, profiljához való hozzáférés jogát is elveszi? Mikor kér bocsánatot, hogy az ügyfélszolgálatuk, támogatási központjuk szándékosan van úgy kialakítva, hogy aki nem tag, az ne vehesse fel velük a kapcsolatot, aki nem fér hozzá a fiókjához, mert mondjuk nem kapta meg a kódot SMS-ben, az szintén nem veheti fel velük a kapcsolatot, esélyt se adva neki, hogy jelezze feléjük a problémáját? Mikor kér bocsánatot, ha visszaélnek az adataiddal, vagy bármely más ügyben jelentesz egy tartalmat, ami nem oda illő, s ők semmit téve visszaírják „Nem sérti az ő alapelveiket”, de ugyanakkor, ha egy közösségépítő tartalmat jelentesz, vagy valakit, aki normálisan használná az oldalt, ami, aki semmiben sem sérti az ő „alapelveiket”, akkor azt egyből tiltják, törlik?

Mikor kér bocsánatot, hogy a saját felhasználóikkal, a saját szabályzatukat nem tartatják be, vagy ha betartatják, akkor rendszerint kettős mércét alkalmazva az áldozat kárára, rendszerint azt büntetve, semmit se téve az ellenük elkövetett bűntettek ellen?

Mikor kér bocsánatot, hogy a felhasználók adatait manipulatív célokra is használták, használják, s hogy tisztességtelen módon kényük, kedvük szerint manipulálják, módosítják még a felhasználók által elhelyezett tartalmakat is, félrevezetve, félretájékoztatva, vagy bűncselekménybe keverve ezzel őket? Mikor kér bocsánatot azért, hogy rendszeresen teszik nyilvánossá a felhasználók privát adatait, az adatvédelmi beállítások önkéntes változtatgatásával?

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

 

„A mi felelősségünk, hogy megvédjük az adataidat. Ha erre nem vagyunk képesek, meg sem érdemeljük [hogy megadd nekünk].”

 

Az ő felelősségük, hogy megvédjék a szennybookosok adatait? Akkor miért adják el szinte bárkinek? Miért lopják még azok adatait is, akiknek nincs szennybook regisztrációjuk? Miért engedik, engedték hozzáférni az alkalmazásokat még azok adataihoz is, akik nem is használták azokat, csak azok ismerősei? Miért állítják át rendszeresen nyilvánosra az adatvédelmi beállításokat önkényesen? Pont ők állítják képmutató, álszenteskedő, hazug módon, ha nem képesek megvédeni a felhasználóik adatait, akkor meg sem érdemlik, hogy megadják azok nekik. Mikor pont ők mondatják le aljas, gazember módon a felhasználóikat a saját személyiségi jogaikról, a saját szellemi tulajdon jogáról, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal.

 

„Zuckerberg a levél végén megköszöni a felhasználóknak, hogy bíznak a közösségben, és ígéretet tesz arra is, hogy jobb hellyé teszik a Facebookot.”

 

Még van képe Zuckerbergnek megköszönni a bizalmat a felhasználóinak úgy, semmibe se nézi őket, s akiket le is hülyézett? Aki 2011-ben azt nyilatkozta: hogy az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.” És aki, egy 2010-ben kiszivárgott beszélgetésben, még 19 éves korában, a Harvard hallgatójaként beszélt arról egy társának, hogy frissen elindított platformján 4 ezer hallgatótársuk személyes adataihoz fér hozzá. "Bíznak bennem. A hülye f*szok." - mondta a beszélgetés leirata szerint a fiatal Zuckerberg.”

Ezek után még pofátlanul ígéretet tett arra jobbá tegye azt a szennyet, amit létrehozott? Hogy akar ő, pont ő egy olyan oldalt jobbá tenni, aminek a létrehozásával is bűncselekményt követett el? Mivel közönséges bűnözőként mások adatait és ötleteit ellopva, felhasználva azokat hozta létre a szennybook nevezetű szenny oldalát? Jobbá akar tenni egy olyan oldalt, ahol pont ő miatta, az ő hozzáállása és asszisztálása végett élhet vissza bárki, bárki adataival, személyiségével, bárki ellen bármilyen bűncselekményt elkövethetnek, méghozzá büntetlenül? Egy oldalt, ami hackerekkel, bűnözőkkel fejlesztet, s amit közönséges bűnözők üzemeltetnek, tartanak fent? Egy olyan oldalt, ami mára teljesen legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális és pornográf tartalmaikat? Egy olyan oldalt, ami már legálisan kéri a felhasználói meztelen képeit átlátszó indokokra hivatkozva? Egy olyan oldalt hogy akar jobbá tenni, ami eredetileg is szex társkeresőnek készült, amire a fiatal lányok, nők erotikus, szexuális tartalmú képeket tegyenek fel, azzal a céllal, hogy a férfiak ott élvezkedjenek rajtuk. Amikre aztán a perverz, pedofil beteg, szexuálisan aberrált férfiak is ott fognak élvezkedni. Egy olyan oldalt akar jobbá tenni, ahol az emberek kényük, kedvük szerint gyilkolhatják egymást az ő közreműködésével, asszisztálásával.

Lehetetlen megakadályozni, hogy hozzáférjenek illetéktelenek is olyan adatokhoz, amit megosztasz azon a szenny, fertő oldalon. Bocsánatkérő reklámok helyett inkább fel kéne világosítani az embereket, hogy hogyan is működik a szennybook, mire is hozták azt létre igazából és mi a célja. Amíg az emberek nem kezdik tömegével törölni a szennybookjukat és utána a cookikat, addig nincs gondja a szennybooknak. Hiába nem használja valaki, attól még követni tudja, hogy ki mit csinál, mivel rengeteg oldal használ szennybook-os widget-et, az meg megkapja a cookies-kat, vagyis követni tudja az usert akkor is, ha nem lépett be a szennybookra. Igaz, a szennybook ezen aljas tevékenységét kilehet védeni!

 

„Időközben pedig egy mozgalom is elindult, amely arra biztatja a felhasználókat, töröljék magukat a Facebookról. Ha mindennek fényében úgy dönt, hogy valóban itt az idő arra, hogy törölje magát, itt találja hozzá a rövid használati utasítást.

 

Akinek van egy kis esze, az ezután a nagy Cambridge Analytica adatokkal való visszaéléses botrány után, ismeretében, nem hogy törli, de nem is regisztrál erre a szennybooknak nevezet adatkereskedő, eladó, visszaélő szenny oldalra, amit a lehető leg messzebbre el is kerül.

Egész oldalas hirdetésekben kért bocsánatot az adatlopásokért a Facebook - 444 Forrás!

Tech: Ez önnek is szól: egész oldalas hirdetésben kér bocsánatot mindenkitől személyesen Mark Zuckerberg - HVG.hu Forrás!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

Ez a kiemelt bejegyzés az előzménye ezen bejegyzésnek!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Ez a kiemelt bejegyzés az előzménye ezen bejegyzésnek!

Ezek a kiemelt bejegyzések a kiterjesztései ezen bejegyzésnek!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek.

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

Feltétlen olvasd el!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti gyermekét, hogy szexuális, erotikus tartalmú képeket csalnak ki tőle, elcsalják, zaklatják a szennybookon, akkor tiltsa meg neki annak használatát! Kiemelt!

Ha félti gyermekét a szennybookos káros, akár pornográf internetes tartalmaktól, akkor tiltsa meg neki annak használatát! Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja! Kiemelt!

Újabb cikk bizonyítja, a szennybook egy pornóoldal (pornobook), milyen erkölcstelenek használják azt. Kiemelt!

Szex társkereső szennybook Kiemelt!

szexuális szolgáltatás a szennybookon Kiemelt!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr1013781376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2018.03.27. 17:57:31

Mikor bocsánatot az elcsábított, leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekekért? Még jobb kérdés, HOGYAN AKAR BOCSÁNATOT KÉRNI? Vissza tudja adni őket a családjaiknak? Vissza tudja adni a hímringyóvá, ribanccá, szexfüggővé vált gyermekek ártatlanságát? Vajon mennyire sajnálják mindezeket ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Egyáltalán komolyan vehetjük bármilyen sajnálkozó nyilatkozatukat? Miért hinnénk a krokodil könnyeknek?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt rabszolgaságba döntésén ügyködő háttréhatalommal és agymosó termékével, a facebookkal!
süti beállítások módosítása