Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után.

2018. március 27. - FGYSZ

A szennybook semmilyen adót nem fizet Magyarországon, több EU-s országban és más országokban, államokban sem, a felhasználók ellopott, eladott, újraközölt, kereskedelmi-marketing célra felhasznált adataikból származó milliárdos bevételeik után. A szennybook egy Forint adót nem fizet, fizetett a Magyar államnak a Magyar felhasználók adataiból szerzett milliárdos bevételek után. Igaz Magyarországon csak a digitális jelenlétük van, és jelenleg ők csak ott hajlandóak, fizetnek adót, ahol fizikailag is jelen vannak, van képviseletük. De mivel nem rendelkeznek hazai képviselettel, ügyfélszolgálattal, így adót sem hajlandóak nálunk fizetni.

Bezzeg, ha egy kis közösségi oldal, akár egy hazai, Magyar oldal nem fizet adót, akkor vagy bezáratják, vagy elérhetetlenné teszik, szankcionálják, olyan birság kiszabása mellett, amit nem fog tudni kifizetni és megszűnik, csődbe megy. Ez mondjuk, érvényes lehet külhoni oldalakra is, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e képviselettel az adott országban, államban, vagy akár nálunk Magyarországon.

Az EU-nak és más országoknak, köztük Magyarországnak is már rég ki kellett volna tiltani a szennybookot, amennyiben nem fizetnek a továbbiakban sem adót a bevételeik után. S nem csak ezért lenne szükség erre az intézkedésre, hanem mert nem tartják be, sőt inkább megszegik a különböző országok, államok a rájuk érvényes, az őket érintő adatvédelmi törvényeket, jogszabályokat. De minimum, korlátozással, szankcionálással kellene kényszeríteni őket a bevételeikből származó adók befizetésére, az adatvédelmi és egyéb más adott országban érvényes őket érintő törvények betartatása érdekében!

Ahol a szennybooknak bevételei vannak, akkor vagy fizet adót utána, vagy betartja az adott ország, állam rájuk érvényes törvényeit, jogszabályait, vagy ha nem, akkor elérhetetlenné teszik azt mindaddig, ameddig nem tesz mindezeknek eleget. Ha pedig nem tesznek mindennek eleget, akkor az adott országban elérhetetlenek maradnának. Az EU-nak és Magyarországnak, más országoknak, államoknak rég meg kellett volna tenni ezeket az intézkedéseket, szankciókat és korlátozásokat a szennybookal szemben!

A szennybooknak miért nem kell adót fizetni, akár Magyarországon, akár más országokban, államokban? Kik ők, mik ők, hogy ezt is megtehetik? Mi jogon? Miért nem szankcionálja őket egy állam, ország sem, hogy amennyiben nem tartják be az ottani törvényeket, nem fizetnek adót, akkor korlátozzák őket? Miért nem kell adót fizetniük ott, ahol csak a digitális jelenlétük van jelen?

 

„A Magyar Lapkiadók Egyesülete szerint e két cég nem fizet közterhet abban az országban, ahol ezeket az árbevételeket ténylegesen megszerzik. Míg tehát a hazai dolgozók, kis- és középvállalatok illetve nagyvállalatok különböző mértékben, de egyaránt kötelesek adófizetésre jövedelmeik után, addig e két monopolhelyzetű vállalat nulla százalékot ad a közösbe. A magyarországi adófizetők által fenntartott közszolgáltatások előnyeit pedig nagyon is kihasználják.”

„valójában e két cég nemhogy kétszer nem adózik, hanem a jelentős ír adókedvezményüknek köszönhetően egyszer sem.

Ez a gyakorlat pedig dupla terhet ró a tisztességes adózókra: a kormányoknak e bevételeket a hazai vállalatoktól és dolgozóktól kell begyűjtenie, vagyis a hazai szereplők azok, akik kettős adóztatásnak vannak kitéve a Google-höz és Facebookhoz hasonló cégek miatt.”

 

Magyarul a szennybook amellett, hogy ezzel saját maga javára teremt tisztességtelen piaci feltételeket, a saját milliárdos vagyona gyarapítása, üzleti érdekei érvényesítése érdekében. Akkor még hozzájárul a Magyar vállalkozások ellehetetlenítéséhez, tönkretételéhez, csődbe juttatásához is. Ennek köszönhető az iWiW, a HotDog bezárása, megszüntetése, más Magyar közösségi oldalak tönkremenetele és leamortizálódása a használhatatlanság szintjéig.

Sőt, hozzájárul a Magyar dolgozók, állampolgárok adóinak, s ezáltal a kiadásainak mértékének számottevő növeléséhez. Másként fogalmazva a Magyar felhasználók az adataik nekik való kiszolgáltatásával, átadásával eltartják, pénzelik, milliárdos bevételekhez segítik őket, úgy, egy Forint adót nem fizettek, fizetnek be nálunk és emiatt, a szennybook miatt több adót vesz ki a zsebünkből az állam.

Ameddig a szennybook nem fizet adót, azt a Magyar állam a Magyar állampolgárokon, vállalkozásokon hajtja, szedi be! Ezért ha használod a szennybookot, akkor te magad is támogatod ezt, hozzájárulsz ehhez, hogy megtehesse ezt a szennybook a te károdra is, pénzt kivéve a zsebedből. Már csak azért is, mert minél többet használod, annál több lesz a rajtad keresett bevételük, ebből adódóan ennek arányában nő a szennybook által be nem fizetett adók mértéke, amit a Magyar állam rajtad, a Magyar állampolgárokon, vállalkozásokon fog beszedni, behajtani! Látható, hogy a szennybook által be nem fizetett, de a másokon behajtott adók formájában még az is fizet érte, aki soha nem volt tag ott, aki soha nem használt még Internetet se! Érdekes, hogy ezen nem háborodik fel senki, de azon annál inkább, ha valaki nincs fent ezen a szenny, adatkereskedő mások, a Magyarok ellopott, eladott, újraközölt adatain és életén is élősködő oldalon.

Nem elég, hogy Zuckerberg aljas gazember módon mások adatait, ötleteit ellopva hossza létre, emberiség ellen elkövetett bűntettként ezt a szenny, mocsok oldalt? Nem elég, hogy gazember módjára lemondatják a saját felhasználóikat, a saját személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról, arról a jogról, hogy a felhasználók által feltett tartalmak a felhasználóké és az-az ő tulajdonuk, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Nem elég, hogy az adatokat újraközlik, eladják szinte bárkinek, hogy a még nem regisztráltakét is ellopják, eladják, újraközlik? Nem elég, hogy nem tartják be, rendszeresen megszegik, semmibe se nézik a különböző országok, államok adatvédelmi törvényeiket?

Nem elég, hogy ez a fertő, szenny, mocsok, gyalázda oldal kiirtja a barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, közösségeket, személyes kapcsolatokat, a személyes kommunikációt, összetartást és emberséget, empátiát, együttérzést, az erkölcstelenségre, magamutogatásra és a ribancságra, szexualitásra nevel? Nem elég, hogy legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, hogy egy pedofil paradicsommá vált és hogy semmit sem tesznek mindezek ellen?

Nem elég, hogy a leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekek megmentéséért semmit, de semmit nem tesznek, tettek? Nem elég, hogy SEMMIT, DE SEMMIT NEM AKART, AKAR MINDEZEK ELLEN tenni? Nem elég, hogy soha nem tudja visszaadni őket a családjaiknak? Nem elég, hogy soha vissza nem tudja adni a hímringyóvá, ribanccá, szex függővé vált gyermekek ártatlanságát? Nem elég, hogy semennyire sem sajnálják mindezeket ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Nem elég, hogy bármilyen hasonló sajnálkozó nyilatkozatukkal hülyének nézik, hülyét csinálnak az emberekből? Nem elég, hogy semmit sem tettek, tesznek a különböző szennybookon a mások által mások ellen elkövetett bűntettek, zsarolások, adatlopások, visszaélések, a mások gyalázása, halálba üldözése, emberéletek, családok tönkretétele ellen?

Nem elég, hogy csak Magyarországon, csak hetente legalább egy emberéletet követel közvetve (egy függő elüt valakit, mert vezetés közben se képes 5 percig meglenni nélküle), vagy közvetlenül (rászállnak valakire ott és addig piszkálják, még öngyilkos lesz) a szennybook?

Nem elég, hogy gondolkodni, értelmes viselkedésre, kommunikációra képtelenné, erkölcstelenné, ribancá, szexuálisan perverzzé, abnormálissá és függővé, képmutatóvá, önimádóvá, beképzelté, életképtelen függő zombivá változtatja az embereket, akik képtelenek megszabadulni a szennybook nevű drogtól, annak fogságából, börtönéből?

Nem elég, hogy elhitették az emberekkel a szennybook az egy „közösségi oldal, holott eredetileg is szex társkeresőnek szánta egyetemisták számára? Nem elég, hogy az embereket hülyének nézve és magát közösségi oldalnak hazudva meztelen képet kér tőlük egy teljesen átlátszó indokra hivatkozva? Nem elég, hogy Zuckerberg átveri az embereket és a saját felhasználóit is lehülyézi le f******a, semmibe se nézi? Nem elég, hogy a saját felhasználóit megzsarolja, s amíg azok nem adnak meg egy általuk kötelezően bekért adatot, akkor a felhasználótól még a törléshez, a saját adataihoz, profiljához való hozzáférés jogát is elveszi?

Nem elég, hogy kiirtotta az összes alternatív, kulturált, valódi közösségépítő és kapcsolattartásra készült közösségi oldalakat? Nem elég, hogy megteremtette a saját internetes diktatúráját a szolgáltatók közreműködésével? Nem elég, hogy olyan Internet szolgáltatást épít ki, amit nem használhat majd az, aki nincs fent az ő csodás szenny oldalán?

Nem elég, hogy az ügyfélszolgálatuk, támogatási központjuk szándékosan van úgy kialakítva, hogy aki nem tag, az ne vehesse fel velük a kapcsolatot, aki nem fér hozzá a fiókjához, mert mondjuk nem kapta meg a kódot SMS-ben, az szintén nem veheti fel velük a kapcsolatot, esélyt se adva neki, hogy jelezze feléjük a problémáját? Nem elég, ha visszaélnek az adataiddal, vagy bármely más ügyben jelentesz egy tartalmat, ami nem oda illő, s ők semmit téve visszaírják „Nem sérti az ő alapelveiket”, de ugyanakkor, ha egy közösségépítő tartalmat jelentesz, vagy valakit, aki normálisan használná az oldalt, ami, aki semmiben sem sérti az ő „alapelveiket”, akkor azt egyből tiltják, törlik?

Nem elég, hogy a saját felhasználóikkal, a saját szabályzatukat nem tartatják be, vagy ha betartatják, akkor rendszerint kettős mércét alkalmazva az áldozat kárára, rendszerint azt büntetve, semmit se téve az ellenük elkövetett bűntettek ellen?

Nem elég, hogy a felhasználók adatait manipulatív célokra is használták, használják, s hogy tisztességtelen módon kényük, kedvük szerint manipulálják, módosítják még a felhasználók által elhelyezett tartalmakat is, félrevezetve, félretájékoztatva, vagy bűncselekménybe keverve ezzel őket? Nem elég még az is, hogy rendszeresen teszik nyilvánossá a felhasználók privát adatait, az adatvédelmi beállítások önkéntes változtatgatásával?

Akkor még ezt tetézve a szennybook bűnözői köre által be nem fizetett, elcsalt, elsikkasztott adókat a Magyar állampolgárokon, vállalkozásokon kell behajtani! A Magyar állampolgárokat, vállalkozásokat, vállalkozókat kell a szennybook bűneiért büntetni, ellehetetleníteni! Komolyan az ártatlanokat, a tisztességesen adózókat kell büntetni, kisemmizni, tönkretenni a szennybook miatt? Amiatt, a szennybook miatt, aminek már a létezése is súlyos bűncselekmény, emberiség elleni bűntett, aminek a működése is illegális.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

                                               

„A Facebook és a Google sem reklámadót, sem mulasztási bírságot nem hajlandó fizetni Magyarországnak, bár profitjának egy részét hazánkban szerzi.”

 

Magyarországnak épp ezért már rég szankciókat kellett volna alkalmaznia a szennybook ellen, vagy kitiltani azt mindaddig, ameddig nem hajlandóak reklámadót és a mulasztási bírságot megfizetni. Hogy ezen országos felháborodás lenne? Akkor azon is legyen felháborodás, hogy épp emiatt, a szennybook miatt több adót kell fizetniük a Magyar állampolgároknak!

 

„Kerestük volna a Facebookot is, de a vállalat tudomásunk szerint nem rendelkezik (!) hazai képviselettel. Az amerikai multi még ha a magyarországi adószabályokat nem is, a „nincs adózás képviselet nélkül” történelmi amerikai jelmondatát kétségkívül komolyan veszi. Névtelenséget kérő adószakértőnk tanácsára, miszerint az ügy súlyosságára való tekintettel csak az írországi székhelyhez érdemes kérdéseket intézni, kérdéseinkkel kerestük a vállalatok külföldi székhelyeit is, de nem reagáltak megkeresésünkre.”

 

Nincs Magyar képviselete? Ez azért érdekes és szép, mert így ha bármi gondod, bajod adódik a szennybookon vagy azzal, mondjuk, zaklatnak, visszaélnek az adataiddal, akkor magyarul semmire, de semmire nem fogsz menni velük, hisz meg sem keresheted őket az anyanyelveden. Épp ezért, akinek van egy kis esze, az nem hogy nem regisztrál, de törli magát és a lehető leg messzebbre elkerüli!

Azért elég felháborító, hogy ennyire ránk erőszakolják, ránk kényszerítik ezt a csodás, szennybook nevezetű szenny, fertő oldalt, semmibe se nézik, diszkriminálják, aki nincs fent, a csapból is ez folyik, úgy, hogy még Magyarországi képviselete, ügyfélszolgálata sincs. Szégyen ez a Magyar médiára, a Magyar szennybook függő, imádó zombikra nézve.

 

„Ha ma egy Magyarországon működő vállalat célzottan akarja elérni potenciális vevői körét, akkor sok esetben Facebook-hirdetés feladására kényszerül, ezért e bevétel után a Facebooknak adóznia kellene.„

 

Ezzel csak az a nagy baj, hogy így sok vállalat se célzottan, se másképp, egyáltalán el sem tudja érni a potenciális vevői körének azon részét, akiknek nincs szennybookjuk. Mivel sok vállalat csak ott teszi magát elérhetővé, ott ad lehetőséget a kapcsolatfelvételre, ezzel súlyosan diszkriminálva, hátrányba hozva azokat, akiknek nincs. Ez a viselkedés pedig, ezen vállalatok számára hatalmas szégyen, és át se gondolják azt, hogy ezzel vevőket veszíthetnek. Mert bizony vannak olyan szennybookra nem regisztráltak, akik épp ezért el is fordulnak az adott vállalattól, mivel az semmibe se veszi őket, csak mert nincsenek fent azon a szennyen. Tehát egy magára valamit is adó cég, vállalat átgondolja, hogy csak szennybookos elérhetősége legyen, semmibe se nézve, aki nincs fent.

 

„a Google és a Facebook úgy bonyolított milliárdos forgalmat hazánkban egészen 2016-ig, hogy forrásunk szerint tavaly még magyar adószámmal sem rendelkeztek.”

Ha nem rendelkeztek magyar adószámmal, akkor miként tehetett szert legális úton a szennybook milliárdos bevételekre a Magyar emberek eladott, ellopott, újraközölt, marketing és kereskedelmi célokra használt adataiból? Mert, hogy ez a tevékenysége sem legális, mint ahogy annyi minden más tevékenysége sem, az is biztos.

„Bár az adózási kiskapuk bezárultak, a nagykapu még nyitva van: ezen menekíti jövedelmeit külföldre a Facebook és a Google.„

„A fenti dokumentumban is látszik, hogy mindkét vállalat székhelye az ír fővárosban, Dublinban van, ennek pedig adózási okai vannak. „A Google és a Facebook írországi leányvállalatukon keresztül szolgálják ki a piacot. Ennek megfelelően a társasági adót is az ír jogszabályok alapján Írországban fizetik meg”

„A két globális vállalat szolgáltatásai a világ minden pontjáról elérhetők, így aztán úgy döntöttek, hogy abban az országban választanak székhelyet, amely garantálja számukra a globálisan megszerzett jövedelmek „megóvását”. E két vállalat legtöbb bevétele a rólunk gyűjtött adatokból, és az azokra épített személyre szóló hirdetésekből származik, de e hirdetések után a lehető legkevesebb adót igyekeznek megfizetni:”

 

Jó tudni, hogy a szennybook offshore cégként működve milliárdos adókat csal el, különböző adóparadicsomokba menekítve a milliárdos bevételeiket. Mely bevételekre a felhasználóikat a saját személyes jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról való lemondatásával, azok adatainak eladásával, újraközlésével, marketing és kereskedelmi, egyéb célú felhasználásával tett, tesz szert.

 

„A most bejelentett lépés után a Facebook 30 országban fizethet adót, köztük Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban, Lengyelországban és Svédországban.”

„Az ügy azért is komoly egyébként, mert a Google és a Facebook egyes becslések szerint a magyar reklámpiac bevételeinek nagyjából a nyolcadát is összeszedheti, miközben közhelyszámba megy, hogy ez után nem igazán fizetnek adót. Ez a hazai cégekkel szemben különösen igazságtalan, hiszen a magyar cégeket utoléri a NAV, tehát a helyzet még a versenyt is torzítja. De általában véve is a reklámadónak eddig az lett a legerősebb iparági hatása, hogy a külföldi cégek igen komoly elénybe kerültek a magyarországiakhoz képest.”

 

Magyarországon nem is fog adót fizetni, mivel jó Amerikai felfogást követve ők csak ott hajlandóak erre, ahol fizikailag is jelen vannak, van képviseletük ott. Tehát a szennybook ezzel, már automatikusan is tisztességtelen piaci feltételeket teremt mások számára, más közösségi oldalakkal szemben a saját monopol helyzetét erősítve. Ezzel is segítve az általa létrehozni kívánt az internetes diktatúráját. Ez nem csoda, hisz már hazánkban is építi ki a csak szennybookal használható Internet szolgáltatását. A Magyar cégek szennybook javára elszenvedett kárát az iWiW és a HotDog megszűnése, megszűntetése is jól igazolja.

Miért nem fizet magyar reklámadót a Facebook? Forrás!

Index - Gazdaság - A Google és a Facebook a legnagyobb magyar adótartozók közt Forrás!

Nem sunnyog tovább az adóval a Facebook, helyben fog fizetni - 444 Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr5813782672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2018.03.27. 17:46:51

Nyilván ezért vannak százmilliárdjaik beszállni a gerinchálózat fejlesztésébe, amivel gyakorlatilag nyeregbe kerültek, hiszen tulajdonosként ki se lehet őket zárni, ha nem tartják be a törvényeket! Ha pedig valamelyik ország nagyon kekeckedik, akár teljesen lekapcsolhatják azt az internetről.

Hol van ilyenkor a WTO? Miért tűri ezt? Hol vannak a nagy liberális, versenyimádó gyökerek? Náluk ez hogy nem veri ki a biztosítékot?

Hogy nem veszik észre az országok, hogy az adónemfizetés hallgatólagos elfogadásával, a szabályok és törvények alóli kibújásának tudomásul vételével, sőt támogatásával teljesen a FB markába adják magukat? Vagy pont fordítva van? Már előtte is a markában voltak?

Bármilyen kormány is következik Magyarországon, a Facebook rendkívül súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ténykedésével foglalkoznia kell. Mindent meg kell tenni, hogy hatalmát zsarolási potenciáját lecsökkentsék a minimumra. Gondoskodni kell róla, hogy egy esetleges facebookhoz kötött internetelérés esetén, alternatív módon biztosítsa a magyar emberek egymás közti elektronikus kommunikációját. Ez majdnem olyan fontos, mint a magyar energia függetlenség megteremtés, amihez éppúgy adott a szellemi tőke, mint a fizikai alapok.
süti beállítások módosítása