Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook és a háttérhatalmak, titkosszolgálatok, szabadkőművesség.

2018. március 31. - FGYSZ

Hogy a világ legnagyobb közösségi oldalának kapcsolata van a világ történéseit háttérből irányító, az emberiség megrontására és elnyomására törekvő szerveződésekkel, kulisszatitkok ismerete nélkül, a modernitás logikája alapján is következtetni lehet.

Létezik egy szabadkőműves jelvény, amely mind színében, mind formájában kísértetiesen hasonlít a Facebook látszólag „f” betűt ábrázoló logójára, ami több mint elegendő ahhoz, hogy összefüggéseket keressünk közöttük. Ezt az ábrázolást többek közt a „Two Ball Cane” („két labda” és egy „ütő”) nevű szabadkőműves „golfklubnál” is megtaláljuk. Jelképe egy fejével felfelé tartott ütő, amihez két oldalról hozzátapad egy-egy golflabda. Ez az első ránézésre egyszerű ábra, ami mintha kimondottan a sporttevékenységre vonatkozna, nem csak itt merül fel: a szimbólumnak és a névnek több jelentőségteljes kapcsolódása van a szabadkőművesség múltjával (és persze jelenével is).

A Facebook esetében a titkosszolgálati érintettség nyílt titok, és mi is foglalkoztunk már a kérdéssel. Ami viszont újabb megerősítést ad ennek kapcsán, az imént említett „James Bond szál”, amely közvetlenül utal arra, hogy a „felhasználókat” valójában nemközösségi élményekhez” juttatják, hanem szemmel tartják, adataival pedig, amennyiben saját ügyük ezt követeli, visszaélnek. Ha ez a felvetés helytálló, módfelett nagyképű húzást láthatunk a Facebooktól, amely gyakorlatilag nyíltan beszámol mind szabadkőműves irányítottságáról, mind hírszerzési tevékenységéről. Mindez egyébként összefüggésben van azzal a ténnyel, hogy ezek a társaságok már nem kimondottan szorulnak rá arra, hogy rejtegessék magukat, hiszen egyre kevésbé van mitől tartaniuk, mivel szinte minden az ő irányításuk alatt áll.

Láthatjuk, hogy a modern világ legújabb és legnépszerűbb produktumai is bizonyos értelemben a hagyományokból meritkeznek, annak szimbolizmusára támaszkodva bontakoznak ki. Még a legforradalmibb dolgok is valamilyen hagyományra alapozódnak, jóllehet szempontunkból ez a legnegatívabb vonatkozásban látszik megvalósulni. Egy hagyomány, isteni küldetésének beteljesítése helyett önmagából kifordulva, önmagát megtagadva kimérákat hoz létre, az internetet is kézben tartó és azon is behálózni törekvő torz és veszedelmes monstrumokat, melyek az embert az örök rabság felé igyekeznek taszítani.

A blog ezen bejegyzését ebből, a mások által készített bejegyzésből hoztuk létre, melyet jelenleg nem kommentáltunk és nem egészítünk ki!

Facebook és a szabadkőművesség ~ Global Mysteries Forrás!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek.

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja! Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene! Kiemelt!

A szennybook valódi, képmutató világa. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr4513796648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2018.03.31. 16:55:42

Na igen a szabadkőművesek és egyéb titkostársaságok, amik a háttérhatalmat szolgálják megérnének egy külön misét. Nem szívesen írnék oldalakat tele, az összefonódásokról. Az USA-t ma Nemzetbiztonsági Tanács igazgatja, nem az Elnök, e tanács tagjait a CFR nevezi ki, gyakoriak a Skull & Bones nevű egyetemi klubnak álcázott maffia és titkostársaság tagjai benne. Ilyen volt Clinton, Bush, Obama, Bush dédapja egyenesen egyik alapítója a klubnak, vagyonát ópium csempészettel szerezte.

A facebook ezeket a szervezeteket is a háta mögött tudhatja, hiszen szorosan együttműködnek a szabadkőműves társasággal.
süti beállítások módosítása