Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás.

2017. december 23. - FGYSZ

A szennybook ügyfélszolgálata és támogatási központja egy álca, egy teljesen „fiktív” szolgáltatás, mivel azt a cél, amiért eredetileg lenne teljesen képtelen betölteni, méghozzá szándékosan. Csak azért létezik, hogy elmondhassák, adnak lehetőséget a különböző problémák és visszaélések a felhasználók általi visszajelzésére, és hogy van hol felvenni velük a kapcsolatot.

A valóság azonban más, az esetek döntő többségében semmit nem lehet elintézni ott. Sőt, ha nem vagy regisztrálva, akkor fel sem veheted velük a kapcsolatot, kivéve, ha kiszolgáltatod nekik a személyes privát adataidat, köztük a személyazonosításra alkalmas okiratod, melyet kötelezően bekérnek minden ilyen esetben. Magyarul, ha nem vagy regisztrálva a szennybookra és nem akarod kiadni neki a személyes privát és érzékeny adataid, akkor esélyed sincs elérni az ügyfélszolgálatát, támogatási központját.

Ez azért aggályos, mivel ha nem vagy regisztrálva, s valaki visszaél az adataiddal, tartalmat tölt fel rólad oda, netán a nevedbe létrehoz egy fiókot, akkor a legális úton teljesen tehetetlen leszel mindezekkel szemben, kivéve, ha kiadod az adataid nekik. Márpedig ha nem vagy tag, s épp azért nem vagy tag, mert nem óhajtod kiadni nekik az adataid, akkor egy ilyen esetben sem fogod kiadni azokat. Ekkor viszont az ügyfélszolgálat és a támogatási központjuk a szó legszorosabb értelmében olyan, mintha nem is létezne, egy fiktív szolgáltatás lenne, mivel nem mész vele semmire, semmit sem intézhetsz el, mert nincs lehetőséged erre.

Természetesen ez szintén szándékosan vagy így kialakítva, hogy a nem regisztráltak adatait is begyűjtsék, visszaélhessenek azokkal, kereskedjenek vele, eladják, újraközöljék, sokszorosítsák, kielemezzék, felhasználják azokat marketing és kereskedelmi, egyéb adminisztratív célokra. Vagy épp ezzel is nagymértékben elősegítsék a bűnözők által ott elkövetett bűncselekményeket, adatokkal való visszaéléseket, zaklatásokat, zsarolásokat, egyéb bűntetteket.

De mik is a további problémák a szennybook ügyfélszolgálatával, támogatási központjával? Ezt most néhány példával szemléltetjük.
Első példa: Nem tudsz belépni a fiókodba, mert telefonszámot kér kötelezően és sokadik próbálkozásra sem kaptad meg a kódot SMS-ben, sőt, a szennybook már automatikusan le is tiltotta ezt a funkciót számodra. Írnál nekik, de, mivel nem tudsz bejelentkezni mindaddig, ameddig nem kaptad meg a kódot SMS-ben, nem erősítetted meg a személyazonosságod telefonszám használatával, nem tudod felvenni velük a kapcsolatot, ezáltal tájékoztatni sem tudod őket a problémádról, így semmit sem érsz el velük és a problémád sem oldják meg.
Ugyan ez a helyzet akkor is, ha a személyazonosító okiratod kérik be kötelezően, amit már 6x küldtél be, s mivel a számát és egyéb azonosítóit letakartad, ha letakartad, nem fogadják el elsőre. Hát nem nyugszanak, amíg mindent meg nem tudnak rólad, ezért ezt követően kérni fogja a telefonszámodat is, persze mindig arra az átlátszó indokra hivatkozva, hogy, a fiókod biztonsága érdekében, és mert „gyanús tevékenységet észleltünk a fiókodban”.
Második példa: Szintén nem tudsz belépni a fiókodba, mert azt feltörték, vagy épp ők maguk tiltottak le indokolatlanul a semmiért, pl, mert valaki poénból jelentette a fiókod, vagy egyéb más problémád adódott. Ezért írnál nekik, de, mivel nem jelöltél meg olyan ismerőst, akit ilyen esetben megbíznál, hogy helyetted eljárjon, és nem tudsz bejelentkezni, akkor minden ilyen esetben meg vagy lőve, semmit sem érsz el velük. Ugyanis az ügyfélszolgálatukat és támogatási központjukat csak is kizárólag akkor éred, érheted el, ha be vagy jelentkezve és csak ekkor kérhetsz segítséget tőlük.
Harmadik példa: Van egy ismerősöd, akiről biztosan tudod, hogy nincs fent a szennybookon, de te találtál egy az ő nevébe létrehozott profilt. Ebben az esetben is meg vagy lőve, mivel a szennybook idevágóan alapértelmezetten egyből egy olyan lehetőséget ajánl fel, amibe az ismerősödnek kell írnod, hogy ő intézkedjen. De, ha az ismerősöd nem tagja az oldalnak, akkor nem tudsz neki a szennybookon írni, s hiába értesíted a szennybookon kívül más módokon, mivel nem tag, nem tudja felvenni a kapcsolatot a szennybookkal, csak ha bizalmas és érzékeny, privát adatokat ad át magáról. Igaz, van lehetőség jelentésnél a „Hamis fiók” opciót választani, viszont az nem idevágó opció és sokaknak eszébe se jut egy ilyen esetben ezt a lehetőséget választani.
Negyedik példa: Ha jelenteni akarsz valakit, vagy valamit, mert mondjuk sértő tartalmakat terjeszt rólad vagy zaklat, visszaél az adataiddal, akkor a szennybook már azt ajánlja fel alapértelmezetten és erőszakosan, teljesen hagyd ki az ügyfélszolgálatot és jelentés helyett vagy írj az illetőnek vagy tiltsd le. Ez persze semmit sem ér, mert azzal hogy letiltottad az illetőt, esetleg írtál neki, vagy a csoportot, az ugyan úgy terjeszti rólad a sértő tartalmakat vagy épp visszaél az adataiddal, csak épp te nem látod.
Ötödik példa: Ha jelentesz egy tartalmat, ami nem oda való, szexuális tartalom, gyermekpornográfia, hamis profil, más képével, adatával való visszaélés, gyűlöletkeltés, zaklatás, stb, ami „elvileg” ellenkezik az ő elveikkel. Akkor az esetek 90%-ba azt kapod vissza, hogy „Az nem sérti az ő alapelveiket”, ebből adódóan semmit, de semmit nem tesznek ellene, sőt, ha nincs szerencséd téged tiltanak le, mert jelenteni mertél valamit, ami nem illik a „közösségi oldalnak” nevezett szennybookra.
Hatodik példa: Ha egy olyan tartalmat jelentesz, ami semmibe sem sérti az ő „alapelveiket”, valós profil, valódi közösségépítő tevékenység, vagy olyat, aki normálisan, kapcsolattartásra, használja az oldalt, akkor azt a személyt, tartalmat letiltják, törlik és visszajeleznek, hogy az adott személy megkeresést kap, kivizsgálják az ügyet és eltávolítják, eltávolították, törlik vagy törölni fogják.
Hetedik példa: Ha véletlen tudsz nekik írni a problémáddal kapcsolatban, akkor az esetek 98%-ba válaszra sem méltatnak, többszöri megkeresés esetén sem, nem hogy meg is oldják azt. Vagy ha véletlen meg is keresnek, akkor egy automatikusan kiküldött üzenetet kapsz, élő ember még véletlen se fog visszaírni neked és segítséget nyújtani a problémád megoldásában.

Mindezek bizonyítják, hogy ha bármilyen problémád, problémák adódnak a szennybookon, visszaélések, zaklatás, szexuális zaklatás, zsarolás, profilklónozások, profilfeltörések, becsületsértés, egyéb bűntettek. Akkor a segítségükre semmibe, de semmibe nem számíthatsz, hogy nem fogják megoldani azokat, de még segítséget se kapsz tőlük azok megoldásában, hogy mennyire emberszámba sem vesznek, és mennyire nem érdekli őket a te problémád, amit nekik kéne megoldaniuk. Arról nem is beszélve, hogy a nem regisztráltaknak még esélyt se adnak, hogy felvehessék velük a kapcsolatot, ha azok nem adják ki személyes és érzékeny, privát adataikat nekik, az azok adataival való visszaélések, az ellenük elkövetett bűntettek, becsületsértések, megkárosítások esetében, hogy felléphessenek mindezek ellen.

Ezek ismeretében, akinek van egy kis esze, s nem akar szenvedni a szennybook szemét húzásai végett, az nem hogy törli, de nem is regisztrál erre a saját felhasználóit semmibe se néző, az azokat szándékosan szivató, megkárosító, megzsaroló, terrorizáló és kihasználó adatkereskedő, fertő, szenny oldalra.

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt.

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel.

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook valódi, képmutató világa.

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy?

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook?

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat.

A szennybook rendszeresen és kénye kedve szerint önkényesen változtatja, változtathatja az adatvédelmi beállításokat, ezáltal a felhasználók privát adatait, tartalmaikat alapértelmezetten nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé teszik. Ezt az esetek többségében minden újítás, új fejlesztés, funkciók bevezetésénél alkalmazzák. De ezen beállítások módosítását az ellenőrizetlen, kétes múlttal rendelkező, akár bűnözői múltú, akár haveri, baráti alapon választott adminisztrátorok/moderátorok is megtehetik.

Hogy mindezek miért aggályosak? Mert így azok az adataid (telefonszám, e-mail cím, születésnap, magamról, családtagok, családi állapot, stb) vagy képeid, albumjaid, posztjaid, egyéb tartalmaid (blogod, csoportjaid, videóid, stb), amit csak az ismerőseid láthatnak, pontosabban, amit te úgy hiszel, csak ők láthatnak, minden ilyen esetben nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé válnak.

Vegyünk csak egy példát: a szennybook mára már megszüntette az „Ismerősök ismerősei” opciót az adatvédelmi beállításokban. Ennek következménye, hogy az esetek többségében az „Ismerősök ismerősei”-re állított adatvédelmi beállítás alapértelmezetten Nyilvánosra változott. Ettől kezdve, amit te úgy állítottál be (képek, magamról, telefonszám, e-mail, posztjaid, stb), hogy az ismerőseid ismerősei láthassák, azt most már mindenki láthatja, hisz nyilvánossá váltak. Az már más kérdés, ha egy moderátor/adminisztrátor változtatja meg az adatvédelmi beállításaid és válnak a privát adataid, tartalmaid nyilvánossá, mindenki számára láthatóvá.
Ez a tisztességtelen tevékenység nem meglepő, hisz maga Mark Zuckerberg, a szennybook bűnöző alapítója, aki már az oldal létrehozásakor visszaélt mások adataival, és aki a saját felhasználóit le*******a, már 2011-ben a következőt nyilatkozta:

„Az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.”

Mindezekből az következik, hogy a szennybook aljas gazember módon átveri, elhiteti az emberekkel, hogy biztonságba vannak az adataik, tartalmaik ott, hogy azokat csak azok láthatják, lássák, akiknek elérhetővé tették azokat. Holott a szennybook a rendszeres, tisztességtelen és önkényes adatvédelmi beállításaik módosítása, melyről a felhasználókat nem értesítik, a trehány adatkezelésük végett, anélkül, hogy az emberek tudnának róla, akár minden létező adataik, tartalmaik nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé váltak, válhatnak ott. Ez egy újabb ékes bizonyítéka annak, hogy a szennybook ezáltal maga is elősegíti az adatokkal való visszaélést, hogy ők maguk is visszaélnek azokkal.

Ennek ismeretében, akinek van egy kis esze, és félti az adatait az illetéktelen hozzáférésektől, visszaélésektől, az nem hogy törli, de nem is regisztrál, messzire elkerüli ezt az adatokat szándékosan trehányul kezelő, kiadó és eladó, azokkal visszaélő, kereskedő közösséginek hazudott szenny, fertő oldalt.

Közösségi háló. ( MOSSAD ) - YouTube Forrás/Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog.

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer.

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad!

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook valódi, képmutató világa.

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

Mi a bizonyíték arra, a szennybook egy kémoldal?

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy?

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook?

süti beállítások módosítása