Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az!

2017. április 07. - FGYSZ

Sokan azt hiszik, hogy a szennybook ingyenes, a használatáért nem kell fizetni. De ez NEM igaz! Mivel maga a felhasználó, te magad vagy a termék, téged adnak el, hogy te „ingyen” használhasd!

Ha van szennybook regisztrációd, akkor az adataiddal, az összes feltöltött képeddel, videóiddal, szokásaiddal, azzal hogy kikkel miről írsz mikor, hol, privát levelezéseddel, miket szeretsz, mit utálsz kik a családtagjaid, ki a párod, szexuális beállítottságod, nemi életed. Mikor merre jártál, hol vagy épp most, telefonod naplózott GPS adatai, politikai nézeteid, internetes szokásaid, más oldalakon használt jelszavaid, adataid, pontos lakcímed, ismerőseid e-mailei, telefonszámai, voltaképp az egész virtuálisan élt életeddel fizetsz. Sajnos sokan, akik a szennybook áldozatává váltak a saját, valódi életükkel fizettek érte.

Másodszor már csak azért sem igaz az ingyenesség, mert az internetelérésért havidíjat kell fizetni. Ide most nem soroltuk a szennybookkal szerződébe álló szolgáltatókat, akik ingyen szennybook hozzáférést adnak. Ami szintén aggályos, hisz tisztességtelen, egyenlőtlen piaci feltételeket teremt más internetes tartalmak, oldalak, közösségi oldalak kárára, hátrányára.

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

A FACEBOOK NEM INGYENES - YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr4612409301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása