Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról.

2018. március 25. - FGYSZ

Az elmúlt napok nagy szennybookos adatkezelési-visszaélési botránya jól igazolja azt a tényt, hogy a szennybook nem egy fő adatbázisból áll, hanem minden egyes felhasználója, sőt, még a nem regisztráltak is egy külön adatbázisba rendezve találhatóak meg ott. Melyben tárolják a teljes internetes, tehát a szennybookon kívüli tevékenységeit is, adatait a felhasználóiknak. Ez megmagyarázza azt, hogy miért kell akkora szerverpark a szennybooknak. Hát azért, mivel egy analizáló oldal, ami még a nem regisztráltakról is adatokat gyűjt, kielemzi őket és a róluk gyűjtött adatokat eladják, felhasználják egyéb kereskedelmi, marketing és üzleti célokra.

Hogy milyen adatokat gyűjt rólad egy teljesen különálló, a fiókodhoz társított adatbázisba? A teljes internetes tevékenységed, hogy mikor milyen oldalakat néztél meg, milyen felhasználónévvel, jelszóval léptél be oda, kivel mit, miről, mikor írtál ott. Tehát a más oldalakon használt jelszavaid is megszerzi, beleértve a netbankolást is, és a fiókodhoz tartozó adatbázisban eltárolja. Ebből adódódóan a szennybook pontosan tudja, hogy milyen néven, milyen adatokkal vagy fent egy másik oldalon, közösségi oldalon, kikkel mikor, miről, beszélgetsz ott, vagy épp mi a bankkártyád jelszava, számlaszáma.

Ez azért is aggályos, mert ha egy másik közösségi oldalra belépsz, akkor a szennybook egyrészt az ottani adataidhoz, jelszavadhoz, beszélgetéseidhez is hozzáfér, ezen felül az ottani ismerőseid adataihoz is, és az azokkal folytatott beszélgetésekhez is, azokéhoz is, akiknek nincs is szennybookja. Ezzel kiszolgáltatva mindezeket a szennybooknak, voltaképp visszaélve, ezen ismerőseid adataival, beleértve a velük folytatott beszélgetéseket is, melyekben ők privát, személyes adatokat is megoszthattak veled. Másrész visszakövethető leszel, ez azt jelenti, a más oldalakon használt felhasználóneveden keresztül visszakereshető lesz a szennybook fiókod annak számára, aki hozzáfér a fiókodhoz rendelt adatbázishoz. Sőt, ha okostelóról használod, akkor az egész életed eltárolja ebbe az adatbázisba, a GPS adataid, hogy mikor, hol, mennyit tartózkodsz, az összes telefonos beszélgetéseid, SMS üzeneteid, banki tevékenységeid, mobilos fizetéseid, és a webcamerád, mikrofonod által begyűjtött adataid is.

Ez azért aggályos, mert aki hozzáfér ehhez az adatbázishoz, márpedig a kétes, bűnözői múltú szennybookos moderátorok/adminisztrátorok korlátlanul hozzáférhetnek, az a teljes életed, a teljes internetes tevékenységed lekövetheti, eladhatja ezen információkat rólad, vagy meg is zsarolhat vele. De, akár a pénzed is leveheti a számládról, mivel hozzáfér a banki adataidhoz is, méghozzá a te beleegyezéseddel, mivel használod azt a szenny oldalt és elfogadtad az ő tisztességtelen adatkezelési szabályzatukat.

A nem regisztráltaknak pedig, egy az akár a kedves ismerőseik által létrehozott fantomprofilhoz társított adatbázisba rendezik a teljes internetes tevékenységét. Igaz ez már lényegesen nehezebb, mivel a nem regisztráltak nem lépnek be, ezáltal ha törölték az előzményeket, akkor egy teljesen névtelen fantomprofilhoz társított adatbázisba gyűjtik róla az adatokat, melyet az IP cím vagy az eszköz MAC száma szerint azonosít be a szennybook. Viszont, aki nem regisztrált és letiltja a szennybook szervereit, az teljesen védetté vált ezen adatgyűjtés ellen. Kivéve, ha a kedves ismerősei kiadják a szennybooknak a személyes adatait. De, aki nincs regisztrálva, és olyan gépen használja a netet, jelentkezik be más oldalakra, közösségi oldalakra, amiről szoktak szennybookozni és nincsenek törölve az előzmények, sütik, akkor tálcán kínálta az adatait a szennybooknak, sőt mások adatait is, akik nincsenek fent azon a szenny oldalon.

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Nagyon sötét ügyek tárulnak fel a Facebook botránya mögött | 24.hu Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A végsőkig kihasználjuk, amit megtudtunk róluk, hogy a démonaikat célozhassuk - 444 Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

A szennybook törlése. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, kémkedik utánuk. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog.

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr3413777402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2018.03.25. 14:42:22

Ráadásul hiába is használsz mondjuk TOR-t meg még mellette VPN-t a Facebook akkor is be tud mérni, mert a javascriptek nélkül el se indul. Amint engedélyezed, abban a pillanatban már le is nyomoztak. Még rosszabb a helyzet, ha WINDOWS 10-ed van, mert a Microsoft eleve minden adatot begyűjt rólad és ráadásul mindent megosztanak a facebookkal egy más közt - hiszen mindkettő komoly segítséget nyújt a titkosszolgálatoknak a megbízhatatlan politikai nézetűek megfigyeléséhez és kiszűréséhez..
süti beállítások módosítása