Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt!

2017. április 04. - FGYSZ

„A mobiltelefon (okos telefon GPS adatai) helymeghatározási adatainak elemzésével információ nyerhető ki a készülék használójának tartózkodási helyéről és mozgásáról.”

 

Mely adatokhoz a szennybooknak te magad korlátlan hozzáférést biztosítottál már a szennybook alkalmazásának telepítésekor. Sőt, a telefonod kamerájához, előlapi kamerájához, mikrofonjához is korlátlan hozzáférést adtál. Ezzel viszont akár a hackereknek, zsarolóknak, szexuális zaklatóknak, pedofiloknak, adatkereskedő maffiaszervezeteknek vagy csak egy rosszakaródnak is hozzáférést adtál mindezekhez, méghozzá bírósági végzés nélkül, méghozzá akár a pontos lakcímedhez is. Ezen felül ahhoz is mit szeretsz, ki a párod, kik a családtagjaid, kikkel mikor, hol, mikről beszélsz, mit utálsz, szexuális beállítottságod, politikai nézeteid, mikor merre jársz, kikkel vagy, az összes feltöltött képed, privát levelezésed, stb, mely adatokkal zsarolhatóvá válhatsz, azok felhasználhatóak ellened egy netes bűnöző vagy rosszakaród számára.

Mindenki, aki okos telefonról, eszközről használja a szennybookot a nap 24 órájában audiovizuálisan lehallgatható, annak kamerájával, mikrofonjával, megfigyelhető, hang és kép-videó anyag gyűjthető róla beleértve az előlapi kamerát is. Ezen felül a már említett GPS adatok is (ez alól kivétel okos tv, egyéb gps-t nem tartalmazó okos eszközök) gyűjthetőek róla, mindezt az ő beleegyezésével, mivel elfogadta az alkalmazások, köztük a szennybook alkalmazásainak tisztességtelen, személyiségi jogokat sértő felhasználási-adatkezelési feltételeit.

Ha félted az adataid, nem szeretnéd kiszolgáltatni azokat, vagy saját magad bűnözők, rosszakaród részére, szeretnéd legyen magánéleted, privát szférád, akkor töröld a szennybook regisztrációd és az összes ahhoz tartozó alkalmazást, szoftvert az eszközeidről!

Bumm.sk | A Fa­ce­book már a te­le­fo­nunk ké­peit is látja

Külföld: Ha félti az adatait, törölje Facebook-profilját - NOL.hu

Bumm.sk | Két napot kapott a Facebook, hogy kikapcsolja nyomkövetőit, melyek mindenkit követnek

A FACEBOOK NEM INGYENES - YouTube

Figyeljen másokat a Nagy Testvér!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr1312400207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása