Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát.

2017. november 12. - FGYSZ

Vajon a szennybook azért lett olyan népszerű, mert olyan jó oldal lenne? A válasz egyértelműen nem! A népszerűségét kizárólag az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának, hogy kötelezővé tették rákényszerítve az embereket a használatára. Ha nem reklámozták volna így, ily módon a különböző médiák és nem kényszerítik rá az embereket a használatára, akkor egészen biztos, hogy ma Magyarországon valószínűleg sehol se tartana az oldal, sőt, nem lenne ismert még nemzetközi szinten se csak egy szűk körben.

Sokan divatból használják az oldalt, mivel a csapból is az folyik, s a média minden létező formájában intenzíven reklámozzák, ezért az emberek töretlen bizalmat adnak a szennybooknak. Elhitetve velük, hogy akkor menők, többek, valakik, ha regisztrált tagok, erotikus képeket tesznek fel, ott élik az egész életüket, magán és nemi életüket, mindent megosztva magukról. Igen, a médiának nagy szerepe van ebbe, hogy elhitette az emberekkel a szennybook egy „közösségi” oldal, és hogy aki nem tag, az kevesebbet ér, nincs élete, nem is létezik, nincsenek barátai, szerettei, lemarad minden fontos információról, nem is ember.

Aki nem tag, nem veheti fel a kapcsolatot bizonyos (egyre több) cégekkel, szervezetekkel, szolgáltatókkal, munkáltatókkal, főiskolákkal, iskolákkal, műsorszolgáltatókkal, stb, nem nyerhet meg valamit, mert nem vehet részt egy szennybookos nyereményjátékon. Így az is fenntart egy fiókot, aki valós életet élne, a személyes kapcsolattartás híve, akit nem érdekelne az oldal és az a szenny, ami ott van.

Az oldalt sokan társadalmi nyomásra használják kényszerből, mivel az iskolák, munkahelyek, cégek, szolgáltatók, bankok, stb, kizárólag azon képesek információkat közölni, akkor is, ha van saját weblapjuk. Rengeteg fiatalt, tanárt rákényszerítenek az iskolák a használatára, mivel csak ott képesek a diákoknak átadni egy információt, tételsort, a tanároknak már ott kell konzultációt tartani. És ha egy diák nem akar szennybookozni, akkor elküldik azzal, hogy „ha nem tetszik nem kötelező odajárni”. Ez persze sérti a diák személyiségi jogait, a szabad akarat jogát, mivel egy szolgáltatásra kényszerítik rá. Ilyen esetben JOGA van feljelentést tenni az iskola és vagy a tanár(ok) ellen! A munkáltatók sok esetbe mielőtt felvesznek valakit utánanéznek az illetőnek a szennybookon. Nem egy olyan eset volt már, hogy valakit azért nem vettek fel, mert nem volt regisztrálva ott és így nem tudták felvenni vele a kapcsolatot, vagy kémkedni utána.

Az oldalt sokan azért is használják szintén társadalmi nyomásra kényszerből, mert rengeteg ismerősük kizárólag csak a szennybookot képes használni, semmi más oldalt. És ugye „elvárják kötelezően”, semmibe véve a másik akaratát, hogy esetleg az nem szeretné használni, gyűlöli, nem érdekli az ottani szenny, fertő, félti az adatait. És mert az minden létező konkurenciáját, alternatíváját kiirtotta, kiirtja, ellehetetlenítve ezzel azokat, akik nem regisztráltak rákényszerítve a használatára őket.

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát.

Elfoglalja az iskolákat a szennybook. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog.

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr2313245651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása