Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát!

2017. november 10. - FGYSZ

A szennybooknak és a függő, zombi szennybook imádóknak sikerült mára elérni azt, hogy súlyosan és erőteljesen diszkriminálják azt, aki nem regisztrált, emberszámba se nézve azokat! Mivel mára kötelezővé vált az iskolákban, munkahelyeken és a mindennapi életben is. Aki nem tag, nem veheti fel a kapcsolatot bizonyos (egyre több) cégekkel, szervezetekkel, szolgáltatókkal, munkáltatókkal, főiskolákkal, iskolákkal, műsorszolgáltatókkal, stb, nem nyerhet meg valamit, mert nem vehet részt egy szennybookos nyereményjátékon.

Súlyosan sértve ezzel a személyiségi jogát annak, aki nem akar regisztrálni a szennybookra, s ez miatt bármilyen hátrányt, diszkriminációt szenved az élet bármely területén (iskola, munkahely, állás, információhoz vagy szolgáltatáshoz való hozzáférés joga, stb). Senki se kötelezhető a „szennybook” nevű szolgáltatás igénybevételére, ha ő nem kívánja használni azt. Ha megteszik ezt, az illetőnek JOGA van érvényesíteni jogait, a szabad döntésének, akaratának jogát!

Úgy sorolják fontossági sorrendbe az embereket, hogy kinek van, s az kerül előre, akinek van, akinek nincs, az ezáltal hátrébb kerül, hátrányt szenved, lemarad adott információról. Sok esetben ennek következményeként, akinek nincs, az ebből adódóan nem tudja tartani, akinek van, meg nem akarja tartani a kapcsolatot az adott illetővel más alternatív oldalon. Ezzel is súlyosan diszkriminálva mindazokat, akiknek nincs.

Mindenhol a lehető legerőszakosabban, legerőteljesebben reklámozzák, zaklatják vele az embereket, éreztetve velük, ha nincs regisztrációjuk kevesebbet érnek, hisz nem érhetnek el adott tartalmakat, információt, személyeket, szolgáltatásokat. Sőt, bizonyos tartalmakat meg sem tekinthetnek, ameddig nem lájkolták vagy osztották meg azt ott. Szintén súlyosan diszkriminálva mindazokat, akiknek nincs.

Diszkriminálják, kiközösítik, megkülönböztetik, megkárosítják, kigúnyolják, lenézik, emberszámba se veszik, hátrányba hozzák, hülyének nézik, akiknek nincs. Megfosztják őket az információhoz való szabad hozzáférés jogától, ezáltal a tájékozottság, kapcsolattartás jogától. A szabad akarat jogától, hogy eldönthessék, milyen alternatív közösségi oldalakat, szolgáltatásokat kívánnak, használni, vagy tudnak elfogadni. Sőt, most már annak jogától is megfosztják őket, hogy más oldalakon milyen adatokat szeretnének, nem szeretnének megadni, mivel a szennybook mintájára más közösségi, kapcsolattartó oldalak (Google, Yahoo, Skype) is kötelezően kérik a mobilszámot a regisztrációnál vagy azt követően.

Kötelezővé tették, teszik a használatát lassan az élet minden területén, ezzel mások életébe beleszólnak közvetve, nem kis mértékbe kihatással arra. A legtöbb szolgáltató, bank, bolt, cég, iskola, áruházak, médiaszolgáltatók, stb minden információt szinte kizárólagosan csak ott közöl, még akkor is, ha van saját weboldaluk, ügyfélszolgálatuk. Nem említve azokat a fent felsoroltakat, akiket kizárólag csak szennybookon lehet elérni, ott lehet felvenni velük a kapcsolatot neten. Az ottani, a fent felsoroltak által hirdetett nyereményjátékokkal is köteleznek rá, hisz esélyed se lehet nyerni, mert részt se vehetsz benne, ha nincs regisztrációd azon a szennyoldalon.

Se házit se tanagyagot, se egyéb infót (szülő a gyereke jegyeit, diák a tételeit) nem kaphat meg az, akinek nincs. A tanárok kötelező jelleggel számon kérik, azt, akiknek nincs, sőt kötelezően elvárják, legyen regisztrációja az adott diáknak az oldalon. Még akkor is, ha az nincs 13 éves, hazugságra, hamis profilkészítésre nevelve ezzel a diákokat. Valamint ott tartanak értekezletet a tanári karok, az iskola ott tartja a kapcsolatot a szülőkkel, ezzel kötelezve a tanárokat, szülőket is a használatára. Súlyosan diszkriminálva mindazokat, akiknek nincs.

Bizonyos munkahelyen, beosztásokban a munkáltató kötelezően elvárja a regisztrációt, vagy kisebb eséllyel, de akár meg se kaphatja az állást, fel se tudják venni azzal a kapcsolatot, akinek nincs. Mivel így kémkedni se tudnak utána, amely nagyban kihat arra, hogy az adott illető megkaphat-e egy adott állást, vagy sem. Ily módon kötelezvén a használatára a munkavállalót is. Súlyosan diszkriminálva ezzel mindazokat, akiknek nincs.

A blog ezen bejegyzése a szennybookra nem regisztráltak védelmének érdekében, és a különböző diszkriminációjuk, hátrányos helyzetük ellen való tiltakozásként, azok bemutatására jött létre.

A blog ezen bejegyzését a szennybook felhasználók és pártiak kritizálhatják, ehhez mindaddig nincs joguk, ameddig ők maguk nap, mint nap minősítik, véleményezik, diszkriminálják a szennybookra nem regisztráltakat a szennybook imádatukkal és használatával.

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát.

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása.

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.

A szennybook az emberiség szégyene!

Elfoglalja az iskolákat a szennybook.

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook. Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr5213231227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása