Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát.

2017. április 07. - FGYSZ

A szennybook az elmúlt 5-6 évben olyan mértékben felvásárolta, kiirtotta, tönkretetette, blokkoltatta, bojkottálta az összes létező konkurenciáját, alternatíváját, a kapcsolatépítő, kapcsolattartó, levelező oldalakat, mára olyan mértékbe uralja az internetet, hogy kijelenthető: Létrehozta az internet diktatúrát, a saját maga tisztességtelen, monopóliumát!

Mára a szennybook diktatúrájának, uralmának köszönhetően, megszűnt az internet sokszínűsége, a „lényege”, hogy mindenki, szabad akaratából, a neki legjobban tetsző közösségi oldalakat, kapcsolattartó, levelező oldalakat, szolgáltatásokat használja, oldalakat, tartalmakat böngéssze. Globálisan magába akarja foglalni az egész világhálót, hogy mindenki egy szolgáltatáson belül 0-24 megfigyelhető, audiovizuálisan lehallgathatóvá, manipulálhatóvá, függővé, zombivá, a szennybook nélkül életképtelené váljon. Hogy minél több ember adatival kereskedhessen tisztességtelenül, a személyiségi, emberi jogaikat semmibe véve, eltaposva azt, a még több bevétel érdekében. Megfosztva ezzel a felhasználókat az internet adta múltbéli, „szabad” választási lehetőségektől, a saját döntés jogától, hogy mit kívánnak használni, kinek, kiknek, milyen szolgáltatásnak adják ki személyes adataikat. Sőt, megfosztva az embereket a szabad élet a szabad akarat jogától, hisz kötelezővé vált 5-6 éve az iskolákban, egyetemeken és egyes munkáltatóknál.

Ha így haladunk tovább, akkor az igen csak közeli jövőben elérjük azt, hogy szinte minden netes és vagy digitális szolgáltatás elérhetetlenné válik annak, sőt, akár internetre se fizethet elő az, akinek nincs szennybook regisztrációja. Márpedig minden jel arra utal, ez előbb-utóbb, de inkább előbb bekövetkezik. Ezzel megteremti a szennybook a totális globális diktatúráját, azt, aki nem regisztrál arra a fertő, szenny, mára már nyílt gyermekpornóvá vált oldalra, azt teljesen ellehetetlenítik. A való életben se fog tudni boldogulni, akár egy ügyet elintézni, hisz szennybook regisztráció nélkül nem lesz lehetősége az adott szolgáltatást elérni, ezáltal az ügyintézéshez se lesz lehetősége. Másként szólva a virtuális (valamilyen szinten a való életre kiterjesztett) kommunizmus világát teremti, teremtette meg a szennybook.

Mindezek ellen azért kell fellépni, aggályos dolgok, mert így tisztességtelen, egyenlőtlen piaci feltételeket teremt más internetes tartalmak, oldalak, közösségi oldalak kárára, hátrányára, ami nem épp demokratikus vagy etikus. Sőt magánszemélyek, valódi, szennybookmentes (szenny, fertő, pornó és zaklató, visszaélésektől mentes) életet élni akaró, egészséges gondolkodású emberek kárára, hátrányára. Tökéletesen alkalmas az épp aktuális hatalom általi információ, ezáltal emberek manipulálására, félrevezetésére is. Valamint diszkriminációt követnek el azokkal szemben, akik nem kérnek a szennybookból és abból a szenny, fertőből, amit képvisel, vagy csak egyszerűen nem kívánnak semmilyen közösségi oldalt (közösséginek hazudott kémoldalt, szennyoldalt) használni, mert valódi életet élnek, valódi barátokkal a való életbe.

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

Figyeljen másokat a Nagy Testvér!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír

Beépülnek az újságok a Facebook-appba

Az internet új neve: Facebook - IT café Telekom hír

A Facebook lesz maga az internet - Androbit.net

A Facebook-jelszó lesz a jövő internetes jogosítványa? - IT café Tech / Webkettő hír

Drónokkal osztana internetet a Facebook

A kétharmados többségre vágyik a Facebook is

Tud/Tech: Totális hatalomátvételre készül a Facebook - NOL.hu

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír

Bumm.sk | Veszélyesek a gyerekekről feltöltött facebookos képek

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr4712409305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása