Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti!

2017. április 04. - FGYSZ

A szennybook minden létező és lehetséges konkurenciáját, azt helyettesítő alternatívát jelentő oldalakat, közösségi oldalakat, levelező, chat, oldalakat megsemmisít, tönkretetet, megszüntet vagy felvásárol. Mára már megtette nem is olyan kevés oldallal mindezeket. Lásd MSN, iWiW megszűnése, a MyVIP és a többi kis közösségi oldalak meg nem szűnése, de ugyanakkor azok már-már (szándékosan, akár a szennybook által) használhatatlanná válása, a karbantartások, fejlesztések elmaradása.

Egyes híresztelések szerint a szennybook fizetett hackereket alkalmaz arra, hogy a számára konkurenciát, alternatívát jelentő oldalak, közösségi oldalak ellen szervezett hackertámadásokat indítson. Ha az oldal hackerekkel fejlesztet, hackereket alkalmaz, tehát bűnözők az alkalmazottak, az üzembentartók, tulajdonosok. Akkor miért ne indítana szervezett támadásokat más konkurens oldalak ellen a saját önös, tisztességtelen üzleti érdekeinek, monopol helyzetének megteremtése érdekében, akár a tikos ügynökségekkel együttműködve mindebbe.

A fenti állításokat az alábbi bejegyzésben leírtak igazolják, megerősítik, valamint az abba leírtakat a fent említett tények, események mára már visszaigazolni látszanak.

A szennybookot hackerek készítik.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr3712400163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása