Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül!

2017. november 12. - FGYSZ

A szennybook megteremti, megteremtette a saját maga tisztességtelen üzleti feltételeit más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókkal leszerződve. Hogy ez alatt mit kell érteni? Több szolgáltató olyan mobilinternet csomagokat biztosít, ahol a szennybook ingyenesen elérhető és vagy nem számítják bele az adatforgalomba az alkalmazásának használatát.

Ezzel tisztességtelenül, hátrányos helyzetbe hozva MINDEN létező más oldalt, nem csak közösségi és kapcsolattartó oldalakat, a saját tisztességtelen üzleti érdekeik érvényesítése érdekében. Mivel ha a szennybookot ingyen adja a szolgáltató, akkor, ha a mobilnet elfogyott, az akkor is elérhető marad, ha pedig nem számít bele az adatforgalomba az alkalmazásának használata, s az előfizető nem akarja, hogy elfogyjon a kerete, akkor szintén csak a szennybookot fogja megnyitni, és semmi mást.

A szennybook ezzel eléri, elérte, hogy ő maga legyen az egész Internet, elvéve a SZABAD, sokszínű Internetet az emberektől, a választás jogát, mely az általunk biztonságosnak vélt, szeretett oldalakat látogassuk, használjuk. Megteremtve ezzel a digitális-internetes diktatúrát, monopóliumot, a teljes totális ellenőrzést és hatalomátvételt az emberek felett!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az!

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog.

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr3713245841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása