Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását.

2018. március 25. - FGYSZ

Magyarországra hozza tesztelésre a csak szennybook fiókkal használható Internet szolgáltatását a szennybook. Melyben a Telekom a fő támogatója, az a Telekom, amely 2010. december 16.-án tönkretette az iWiW-et a szennybook klón kinézet ráerőszakolásával a felhasználókra. Az a Telekom, ami 2014. június 30.-án bezárta az iWiW-et úgy, 600 ezer aktív felhasználója volt, és ami még csak meg se kérdezte a felhasználóit a bezárásról, fel se mérte, megtegye-e.

Aminek akkor is és azóta is van képe, bőr a pofáján pofátlanul, képmutatóan hirdetni az „Együtt veled…” mottóját. Úgy, annyira van „Együtt veled…”, hogy meg sem kérdezett arról, hogy szeretnéd-e ha megmaradna, használod-e az iWiW-et. Annyira van „Együtt veled…”, hogy aljas, szarházi gazember módjára elvette, a szennybook javára az iWiW-et, tőled, az emberektől, azok kapcsolattartási lehetőségét. Azt az iWiW-et, ami egy kulturált, biztonságos és barátságos, szennytől és szexuális tartalomtól mentes, valódi kapcsolat és közösségépítő alternatívát jelentett a szennybook helyett. Ami az egyetlen kapcsolattartási lehetősége volt mindazoknak, akik nem kértek, kérnek a szennybookból és abból a szenny, fertőből, amit képvisel.

Annyira van „Együtt veled…”, hogy a szennybookot mindenben támogatva és együttműködve azzal, segít annak létrehozni azt az Internet szolgáltatást, amit nem vehet igénybe az, akinek nincs szennybook regisztrációja. Annyira van „Együtt veled…”, hogy ha nem vagy fent a szennybookon, akkor semmibe, emberszámba se vesz, diszkriminál, kiközösít és gondoskodik arról, hogy még az Internetezéshez való jogod is elvegye.

 

„Budapesten és Kuala Lumpurban teszteli a Facebook a vadiúj hálózati fejlesztését, a Terragraph nevű rendszerrel gigabites hozzáférést visznek a felhasználókhoz vezetékek nélkül. A magyarországi partnere ebben a Telekom lesz. A bejelentés horderejét jelzi, hogy az erről szóló sajtótájékoztatóra a Vodafone, a Deutsche Telekom, a Telenor, a Orange és a Telefonica is delegált embert, hogy elmondják, milyen jó együttműködni a Facebookkal.”

 

Szóval jó együttműködni a szennybookkal? Egy olyan oldallal, aminek már a létezése is bűncselekmény? Ami legalizálja a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat? Ami olyan internetet szolgáltat, amit nem vehet igénybe az, akinek nincs szennybook fiókja? Ami semmibe se veszi azt, aki nincs fent? Aminél a napokban kirobbant egy hatalmas adatokkal való visszaélési botrány? Ami aljas, gazember módon kimossa, felemészti az emberek agyát, idejét, életét, befolyásolja, manipulálja, irányítja az embereket a háttérhatalmak által diktált módon?

Tehát ezek az emberek, szolgáltatók egyetértenek azzal, hogy kiskorúak erotikus képeivel van tele az oldal, hogy a szennybook illegálisan működő gyermekpornós oldal. Hogy az lemondatja az embereket a saját személyiségi jogaikról, manipulálva, irányítva azokat a háttérhatalom szerint. Hogy aki félti az adatait, vagy erkölcsi, etikai és elvi okokból sem használja az oldalt, az a jövőben még a netet sem veheti igénybe. Csak gratulálni tudunk ezen szarházi és aljas embereknek, szolgáltatóknak, akik ezzel Mark Zuckerberget és bűnözői körét támogatják. Akik nemtörődömségből és a minél nagyobb bevételek érdekében gondoskodtak arról, hogy egy külsős cég 50 millió felhasználó adataihoz férhessen hozzá, majd így megszerezve azokat eladhassa további feleknek.

Nem elég, hogy már eddig is a szennybook javára teremtettek a szolgáltatók tisztességtelen piaci feltételeket más oldalaknak, közösségi oldalaknak kárára azzal, hogy ingyen elérhetővé tették a szennybookot, nem számították bele azt az a mobilnetes adatforgalomba?! Nem elég, hogy már 6-7 éve vannak olyan éttermek, ahol az „ingyen” WiFit csak akkor használhatod, ha van szennybookod, hogy semmibe se nézik ezen éttermek azokat, akiknek nincs? Akkor most még asszisztálnak és együttműködnek a szennybookkal annak érdekébe, hogy kiépítse az a saját Internet szolgáltatását, azt a szolgáltatást, amit csak az vehet igénybe, akinek van szennybook fiókja? Mi jogon teszik ezt? Miért segítenek egy eleve illegális tevékenységet folytató cégnek a szolgáltatók? Mivel ez a tevékenység, hogy semmibe se veszik azt, akinek nincs szennybookja, nem veheti igénybe az Internet szolgáltatást, melyet a szennybook épít ki, minden csak nem legális és tisztességes.

Ezzel a szennybook nem csak tisztességtelen tevékenységet folytat, de megteremti a SAJÁT teljes, totális megfigyelés alatt tartható és teljes mértékben, totálisan manipulálható Internetes „szolgáltatását” diktatúráját, melybe a Telekom, Telenor, Vodafone és a többi szolgáltató mindenben támogatja, segít neki.

Mert az egész biztos, hogy ha a szennybook szolgáltatja a netet, akkor azon felül, hogy csak szennybook regisztrációval netezhetsz, egész biztosan ugyan úgy, ahogy most, sőt, sokkal jobban, totális mértékben ellenőrzés és megfigyelés alatt fog tartani, totális mértékben fogja tudni naplózni a teljes internetes tevékenységedet. Ezáltal még több adatot elad rólad, visszaél azokkal, amit a napokban kirobban botrány is igazol! Hisz ő lesz a szolgáltatód, a teljes adatforgalmad az ő rendszerükön megy át, ezáltal mindenre rálátásuk lesz, mindenhez hozzáférnek, mindent ők irányíthatnak, manipulálhatnak, korlátozhatnak. Az összes jelszavadat, felhasználónevedet, a banki adataidat és azt kinek mikor hol mit írtál, milyen oldalakon, mikor milyen oldalt nyitottál meg, hány percre, mit néztél meg ott, mit töltöttél le, kinek írtál ott, mikor mit vettél neten, ha okostelót használsz, akkor azt is, mikor hol, merre jártál, kivel mit telefonáltál, SMS-eztél tudni fogja a szennybook!

 

„Az új technológia a jövőben megépülő 5G hálózatnak is fontos része lehet. Miután mindent kikísérleteztek, a technológiára épülő Telekom Virtual Fiber szolgáltatás 2020-ban kerülhet kereskedelmi forgalomba a nemzetközi piacokon.”

„Voltak már ilyen tesztek az Egyesült Államokban és Németországban is, most viszont azt szeretné megtudni a Facebook és a Telekom, hogy a hálózat miként tudja segíteni a helyi közösségeket.”

 

Szóval az új 5G hálózat csak azok számára lesz elérhető, akiknek van szennybook fiókjuk? Mivel a jövőben ennek a hálózatnak fontos részét képzi majd a Terragraph, az a technológia, amit a szennybook fejlesztett ki, és ami emiatt az ő tulajdonát képezi, ő birtokol majd nagyobb arányban. Hisz már most is 50% arányban birtokolja a Transzatlanti hálózatot, ami szintén aggályos. Melyben a Telekom már most partner, hisz ha nem lenne az, akkor nem használhatná a szennybook által kifejlesztett új technológiát a Terragraph-ot a saját hálózatán. Amin hát ugye a szennybook fogja szolgáltatni a gerinchálózati netet, hisz az ő technológiájukon alapszik, mivel a Telekom e végett csak a szennybooktól az előfizetőkig fogja eljuttatni azt. Így még elvileg beleszólása sem lesz abba, hogy akinek nincs szennybookja az nem veheti majd igénybe ezt a szép és csodás 5G hálózaton továbbított, a részben szennybook által fejlesztett és üzemeltetett netet. De azért hirdeti pofátlanul és képmutatóan, hülyének nézve az embereket, az „Együtt veled…” mottóját.

A szennybook és a Telekom azt szeretné megtudni, ez a hálózat miként segíti a helyi közösségeket? Ha a szennybook szolgáltatja a netet és nem veheti igénybe, aki nincs regisztrálva oda, akkor nem hogy nem segíti a helyi közösségeket, de a szennybooktól, a már a jól megszokott módon, ahogy eddig is ezt tette a közösségekkel, szétrombolja, szétzilálja, hátráltatja, elidegeníti egymástól a közösség tagjait. Hisz aki nem akar szennybookot az hátrányt szenved, s feszültséget generál a többivel szemben, akiknek van, mivel leszakad a közösségtől, azzal, hogy még a nethez való jogát is elvették, csak mert nem akar fent lenni azon a szenny oldalon.

A blog készítői szeretnék megkérni az olvasóikat arra, hogy aki teheti, az még most, mikor még van lehetőség tenni ellene, jelezze a szolgáltatója felé, nem tetszését abba, hogy segítik a szennybookot ebbe az Internetes diktatórikus szolgáltatás kiépítésébe! Mert ha ezt megvalósítják, akkor a fent írtak valóra válnak, s aki nem akar szennybookot, az vagy nem netezik többé, vagy kényszerből használja, de ugyanakkor a szennybook még több adatot elad róla, befolyásolja, manipulálja.

Megemlítendő még az is, hogy már vannak olyan Internet előfizetők, akik internet hozzáférését a szennybook korlátozza vagy ideiglenesen meg is szünteti, és kötelező jelleggel próbálja őket rávenni, ráerőszakolni a használatára. Ez a jelenség eddig még csak azon kevés előfizetőnél jelentkezett, aki a saját adataik védelme érdekében, a szennybook adatlopásának, kémkedésének kivédése érdekében, letiltották, kiiktatták a szennybook szervereit a netelérésükből. Ez a tevékenység pedig igazolni látszik azt, ha a szennybook fog netet szolgáltatni, akkor, akinek nincs, annak nem lesz joga a netezéshez sem.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, vállalkozásait megvédve a szennybook és mindezek az általa elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Index - Tech - Magyarországon teszteli szuperhálózatát a Facebook Forrás

Mire készül Zuckerberg? Magyarországon tesztel a Facebook - Blikk.hu Forrás

A Facebook lesz maga az internet - Androbit.net Kiemelt!

Az internet új neve: Facebook - IT café Telekom hír Kiemelt!

Drónokkal osztana internetet a Facebook Kiemelt!

Tud/Tech: Totális hatalomátvételre készül a Facebook - NOL.hu Hozzászólás a lényeg

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták! Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook népszerűségét az erőteljes, erőszakos és intenzív reklámozásának köszönheti, hogy kötelezővé tették a használatát. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook megsemmisíti a HotDog Ifjúsági portált is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti az iWiW-et is. Kiemelt!

A szennybook megsemmisíti a Windows Live Messengert. Kiemelt!

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben. Kiemelt!

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr6813777404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2018.03.25. 13:56:23

Sajnos teljesen így van. Egyértelmű, hogy a facebook számolt a lebukással, hogy kiderül a nagy nyilvánosság előtt is, hogy lopják és seftelnek az emberek adataival. Erre készültek fel, amikor az ebül szerzett pénzt gerinchálózat fejlesztésbe és saját internet fejlesztésébe ölték, így hiába buktak le, képesek kényszeríteni az embereket a facebook használatára.

Én is voltam ott fent sajnos. Bár azóta magányosabb vagyok, mégis úgy érzem, hogy felszabadultam, mintha leraktam volna egy hátizsákot. Soha többé nem megyek fel oda! Most a facebook szerverei tiltva vannak a routeremben, ez így is marad, akkor si ha többé soha nem netezhetek. Ideje végre minél több embernek ellenállni és nem szabad hagyni, hogy ez a mocskos maffia nyerjen, aki a facebookot tolja a képünkbe!
süti beállítások módosítása