Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja!

2018. április 12. - FGYSZ

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit, voltaképp azok magánéletét, privát szféráját is figyeli, analizálja és vizsgálja, felhasználja adminisztratív, marketing, kereskedelmi és egyéb célokra! Tehát, ha van szennybookod, akkor a teljes magánéleted, privát szférádat, amit elad, újraközöl rólad, voltaképp az egész életed nyújtod tálcán a szennybooknak, akik azt kezdenek vele, amit akarnak, csak annak nem adják ki, akinek nem akarják.

 

 

„A Facebook, miután kiderült róla, hogy több milliárd (köztük több tízezernyi magyar) felhasználója adatát adta ki harmadik feleknek, titokban megőrizte a felhasználói által törölt videókat is, lenyúlta a hívás- és üzenetlistát is az alkalmazását futtató mobilokról, a hét közepén újabb adatvédelmi szempontból botrányos viselkedést volt kénytelen elismerni. Mark Zuckerberg ugyanis egy interjúban elárulta, hogy a cég felhasználói elvileg privát üzenetek küldésére használható szoftverén, a Messenger-en át folytatott kommunikációját is folyamatosan figyelik.”

 

Íme, az ékes bizonyítékai annak, hogy a szennybook miért nem közösségi oldal, hanem egy a hírszerzésnek épített kémhálózat, miért nem biztonságos, miért 24 órába lehallgatott, analizált, manipulált, nincs magánélete, privát szférája azoknak, akik tagjai ennek a csodás szenny oldalnak. Hogy a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, visszaél azok adataival, felhasználva azokat marketing és kereskedelmi célokra is. Hogy minden létező, valaha a szennybook által kiadott, fejlesztett, készítetett szoftver, alkalmazás, valójában egy a titkosszolgálatok és a háttérhatalmak számára kialakított audiovizuális lehallgató, analizáló, kutakodó, adatlopó, hírszerzésre alkalmas kémeszköz. Ezek nem meglepő dolgok a szennybooktól, hisz szándékosan alakították ki egy adathalász, adatlopó-analizáló, 24 órában lehallgató-megfigyelő és újraközlő, a titkosszolgálatok számára kiépített hírszerző rendszernek.

 

 

„Zuckerberg elmondása szerint ugyanakkor pánikra semmi ok, mert a privát üzeneteket, illetve az azokban elhelyezett linkeket és képeket a Facebook kizárólag jó célból vizsgálja meg. Ez pedig nem más, mint a kártevők, valamint az illegális tevékenységek (mint pl. gyerekek rovására elkövetett visszaélések) elleni küzdelem, aminek szerinte így tudják megakadályozni terjedését az oldalon, illetve kapcsolt szolgáltatásain át.”

 

Zuckerberg részletezné ezeket a jó célokat? Mert a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukból elég egyértelmű, hogy a privát üzenetekben elhelyezett linkeket és képeket eladják, újraközlik, felhasználják kereskedelmi-marketing, adminisztratív és egyéb célokra, az általuk előadottak felett.

Mert, hogy a gyerekek ellen, de a fiatal nők, lányok ellen elkövetett bűntettek, visszaélések, szexuális zaklatások, bűncselekmények, zsarolások ellen soha semmit nem tettek, tesznek, sőt, rendszerint az áldozatot büntetik a zaklatók javára, azokat védve.

A kártevők eddig is nagyon jól és korlátlanul tudtak terjedni az oldalon, nem csak a privát üzenetekben, üzenőfalakon, hanem leggyakrabban az alkalmazásokon keresztül, amik terjedése ellen nem igen tettek semmit az esetek többségében. Az illegális tevékenységekről, szexuális szolgáltatások nyújtásáról vagy a meztelen képek bekéréséről nem is beszélve, amik ellen az esetek többségébe szintén sose tettek, semmit se.

 

 

„A Facebook egyébként a napokban módosította is adatvédelmi tájékoztatóját, amiben már egyértelművé teszi, hogy a Messenger-en - sőt, az Instagram-on - át küldött üzenetek és képek sem tekinthetők igazából privátnak, mert hogy ezeket is éppen úgy figyelik, mint a magán a közösségi oldalon közzétett megosztásokat és kommenteket.”

 

Magyarul beismerik, amit Zuckerberg már 2011-ben hangoztatott? Aki 2011-ben azt nyilatkozta: hogy az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.” Beismerik, hogy a szennybook nem közösségi oldal, hanem egy a hírszerzésnek, titkosszolgálatoknak épített kémhálózat.

Így jogosan merül fel a kérdés, hogy mi értelme és miért hívjákprivát” üzenetnek, „privát” üzenetküldő rendszernek, ha azok tartalmát ki tudja kik, mennyien olvassák, figyelik, elemezik, analizálják, használhatják fel ki tudja, milyen egyéb célra? Ezzel a tevékenységgel viszont szintén lemondatják a felhasználóikat a személyiségi jogaikról a magánélet és privát szféra jogáról a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel, büntetésekkel, szankciókkal fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, közösségi oldalait, vállalkozásait megvédve a szennybook, Mark Zuckerberg és bűnözői köre, és mindezek az általuk elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje és kötelező végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Akinek van egy kis esze, az ezután a privát üzenetekkel való visszaéléses, lehallgatásos, analizálós botrány után, ismeretében, nem hogy törli, de nem is regisztrál erre a szennybooknak nevezet adatkereskedő, eladó, visszaélő szenny oldalra, amit a lehető leg messzebbre el is kerül.

A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat.

Források!

Elismerte a Facebook: Figyelik és vizsgálják a privát üzeneteket is - PC Fórum Feltétlen olvasd el!

Kapcsolódó cikkek a netről!

Fizetős Facebook bevezetésére utalt Mark Zuckerberg - PC Fórum

Index - Akták - A Cambridge Analytica botrány Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Index - Tech - Nézze meg, hogy érintett-e a Facebook-botrányban!

Akár 87 millió Facebook-felhasználó adataival is visszaélhetett a Cambridge Analytica - 444

Gyakorlatilag az összes Facebook-felhasználó adataihoz hozzáférhettek | PORTFOLIO.HU

Kétmilliárd Facebook-felhasználó adataihoz férhettek hozzá | 24.hu Kiemelt!

32 ezer magyart érinthet a Facebook adatbotránya | 24.hu

Egymillió magyar Facebook-profil döntheti el a választást | 24.hu

Nagyon sötét ügyek tárulnak fel a Facebook botránya mögött | 24.hu Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A végsőkig kihasználjuk, amit megtudtunk róluk, hogy a démonaikat célozhassuk - 444 Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

Kapcsolódó bejegyzések!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról.

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook.

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

Töröld magad a szennybookról, ha nem szeretnéd, hogy visszaéljenek az adataiddal, eladják azokat bárkinek, akik szintén továbbadhatják, nem szeretnéd az azt üzemeltetőket milliárdokkal gazdagítani! Kiemelt!

A szennybook és a háttérhatalmak, titkosszolgálatok, szabadkőművesség. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

Szennybook kémprogram rövid leírása. Kiemelt!

Törölted magad a szennybookról? Dehogy! Kiemelt!

Törölted a szennybookos képeidet? Dehogy! Kiemelt!

Mi is zajlik a közösségi oldalnak nevezett undorító, erkölcstelen, fertő, szennyoldal szennybookon? Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek. Kiemelt!

Mi a bizonyíték arra, a szennybook egy kémoldal? Kiemelt!

A szennybook a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal?

Miért veszélyes, nem biztonságos a szennybook használata? Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, kémkedik utánuk. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

Újabb cikk bizonyítja, a szennybook egy pornóoldal (pornobook), milyen erkölcstelenek használják azt.

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook valódi, képmutató világa.

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook) Kiemelt!

Mi is valójában a szennybook (pedobook, pornobook, spybook)? Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog.

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

Szexuális szolgáltatások közvetítését teszi lehetővé a szennybook.

Szex társkereső szennybook Kiemelt!

szexuális szolgáltatás a szennybookon Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr8513829884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása