Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról.

2018. április 11. - FGYSZ

„Magyar idő szerint kedd éjszaka zajlott Mark Zuckerberg meghallgatása: az amerikai szenátus tagjai azért hallgatták ki a Facebook kitalálóját/vezetőjét/atyaúristenét, mert kiderült, hogy illetéktelenek is hozzáférhettek a Facebook-felhasználók adataihoz, és ezekkel az adatokkal avatkoztak be a 2016-os amerikai elnökválasztásokba (a botrányról itt írtunk részletesen). „

„A Facebook hivatalos sajtóanyagából kiderült, hogy több, mint 32 ezer magyar felhasználó adataihoz férhettek hozzá – azt ön is tudja ellenőrizni, hogy köztük van-e. A meghallgatás amúgy nem indult valami fényesen Zuckerberg számára, az első húsz percben konstansan halálra rémült fejet vágott.

„Zuckerberg részletes válaszokat adott a szenátorok kérdéseire, akik elsősorban a bizalommal történt visszaélést vetették a közösségi oldal működtetői szemére. Az alapító az adatgyűjtési botrányt lezárt ügynek nevezte, és bejelentette, hogy a vállalat bizonyos adatokat és hamis profilokat már törölt, és olyan új alkalmazásokat vezet be, amelyek lehetővé teszik a szigorúbb adatvédelmet, és azt is, hogy a felhasználók maguk kezelhessék profiljukat.”

„A szenátus igazságügyi és kereskedelmi bizottsága előtti meghallgatáson Zuckerberg a kaliforniai Dianne Feinstein szenátor kérdésére válaszolva kifejtette, hogy a vállalat olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyek segítségével sikerült beazonosítani és eltávolítani hamis profilokat.”

 

Mark Zuckerberg a kétnapos kongresszusi meghallgatása során úgy tesz, mint aki bocsánatkérően sajnálja, vállalja felelős azért, hogy korlátlan lehetőségeket adott arra, hogy bárki visszaélhessen, hozzáférhessen minden szennybook felhasználó adataihoz. Úgy tett, mint aki sajnálja, hogy bűnözőket alkalmaz a cége, az adatokhoz hozzáfértek, hozzáférhettek illetéktelenek, egyszerű fejlesztők, külsős cégek, vagy rossz szándékú adathalász bűnszervezetek, akár az alkalmazásokon keresztül, melyekből több 1000 van a szennybookon.

Előadta, hogy az oldala egy biztonságos, kulturált hely, ahol a felhasználók maguk dönthetnek az adataik sorsáról. Akkor vajon miért van az, hogy zsarolással csal ki adatokat a felhasználóitól? Olyan privát adatokat, mint a telefonszám, személyazonosító okirat, amiket a felhasználók nem valószínű, hogy szeretnének vagy akarnak megosztani neten vagy a szennybookon. Különösen az elmúlt hetekben kirobbant hatalmas nagy adatokkal való visszaéléses botrányok után. Vagy akkor vajon miért van az, ha tényleg a felhasználók maguk dönthetnek az adataik sorsáról, hogy lemondatja őket a saját személyiségi és a saját szellemi tulajdon jogáról a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Amivel feljogosítja magát és a szennybookot, továbbá a szennybook bármely felhasználóját arra, hogy eladhassa, újraközölhesse, sokszorosíthassa, elemezze, felhasználja marketing és kereskedelmi vagy egyéb célra a felhasználók adatait.

Előadta, hogy ők olyan eszközöket fejlesztettek ki, amelyek segítségével sikerül beazonosítani és eltávolítani hamis profilokat, ennek értelmében ők törlik a fake, kamu felhasználókat és csak Magyarországon csak 10 ezer ilyen profilt töröltek a választások előtt. Akkor vajon miért van az, hogy semmit se tesznek a másokat zsaroló, zaklató, a fake, kamu, mások adataival visszaélő és azokat jogtalanul használó felhasználókkal? Hiába jelented őket, mert rendszeresen az jön vissza, hogy Nem sérti az ő alapelveiket” a jelentett felhasználó, ez vajon miért van? És vajon az miért van, ha egy teljesen normális, valós, kapcsolattartásra használt profilt jelentesz, akkor azt letiltják a semmiért szinte azonnal?

Nem mellesleg még mindig szó sincs arról, hogy akár Zuckerberget, bűnözői körét, vagy akár másokat felelősségre vonnának 2 milliárd felhasználó adatainak kiszivárogtatásáért vagy azok újraközléséért, azokkal való visszaélésekért, kereskedésért. Vagy arról, hogy Zuckerberg lemond, lemondatják a szennybookot pedig betiltanák, ellehetetlenítenék komoly pénzbírság kiszabásával, teljes vagyonelkobzással, bezárnák, méghozzá örökre.

 

 

„Zuckerberg arról beszélt, hogy az elmúlt két évben sokat fejlesztették a mesterséges intelligenciát azért, hogy kiszűrjék a fake accountokat, a hamis fiókokat, hogy azokkal ne lehessen beavatkozni a választásokba.”

 

Ezzel Zuckerberg be is ismerte, hogy az elmúlt 2 évben magasról tettek a felhasználói panaszokra, profiljelentésekre, hisz már eleve egy géphez, egy mesterséges intelligenciához futottak be mindezek és az döntött arról ki fake, ki valós. Ennek ellenére még mindig lényegesen több a fake felhasználó az oldalon, mint a valós, még mindig a normális felhasználókat moderálják, tiltják le a semmiért, a zaklatók, zsarolók, pedofilok, mások adataival visszaélők javára, őket korlátlanul hagyván az általuk elkövetett bűntettek elkövetésére.

Ez megmagyarázza azt, hogy a felhasználói panaszokra miért nincs soha válsz, és hogy miért moderál rosszul és ellentétesen az esetek 90%-ba, miért csal ki zsarolással adatokat teljesen indokolatlanul a szennybook, mivel már nem emberi személyzet olvassa el, dönt, hanem egy algoritmus elemzi és dolgozza fel, végzi a moderációt.

Egyébként is mi alapján döntik el, hogy melyik felhasználó kamu, melyik valós? Mert ha az alapján teszik ezt, hogy ki mennyire életképtelen függő zombi az oldaltól, van fent ott 24 órában, ki éli a nem létező virtuális életét ott és ossza meg az egész magán és nemi életét, privát szféráját ott, ad meg magáról, barátairól és ismerőseiről minél több adatot és ki az, aki nem teszi mindezeket.

Akkor minden olyan felhasználót szankcionálnak, törölnek, tiltanak a semmiért, aki normálisan, mértékkel kapcsolattartásra, közösségek építésére, használná az oldalt. Nem ad meg magáról minden adatot, főleg nem személyes, privát, érzékeny adatot, és mondjuk, heti egy alkalommal legfeljebb félórára néz fel. Ezzel pedig rákényszerítve őket arra, hogy ott éljék az életüket, a nap 24 órájába fent legyenek ott, minden létező adatukat megadják ott.

 

„FRISSÍTÉS: Azóta újra előkerült a téma, amikor Zuckerberg arról beszélt, hogy azon dolgoznak egy ideje (és fognak az év következő hónapjaiban is), hogy ne lehessen a Facebookot kihasználni ilyen módon, és ne lehessen a kiszivárgott információkkal vagy hamis profilokkal választásokba beavatkozni.”

 

Zuckerberg hogy akarja ezt megoldani? Hogy akarja ő, pont ő, aki a szennybook létrehozásával is bűncselekményt követett el? Pont ő, aki közönséges bűnözőként mások adatait és ötleteit ellopva, felhasználva azokat hozta létre a szennybook nevezetű szenny oldalát? Pont ő és pont így akarja elérni, hogy ne lehessen a szennybookot visszaélésekre és manipulatív célokra felhasználni?

Hisz szándékosan alakították ki egy adathalász, adatlopó-analizáló, 24 órában lehallgató-megfigyelő és újraközlő, a titkosszolgálatok számára kiépített hírszerző rendszernek. Ami szándékosan hackerekkel, bűnözőkkel fejlesztet, s amit közönséges bűnözők üzemeltetnek, tartanak fent? Egy olyan oldalt, amin pont ő miatta, az ő hozzáállása és asszisztálása végett élhet vissza bárki, bárki adataival, személyiségével, bárki ellen bármilyen bűncselekményt elkövethetnek, méghozzá büntetlenül?

Ezek után még több privát és személyes adatot fognak zsarolással kicsalni, kötelezően bekérni a felhasználóiktól, arra hivatkozva, hogy így szűrjék ki a fake profilokat, mert azokkal beavatkozhatnak a választásokba? Még több olyan felhasználót tiltanak le, törölnek a semmiért, akik kapcsolattartásra, normális dolgokra, közösségépítésre használnák?

 

 

„„Ma már nyilvánvaló, hogy nem tettünk eleget” a hátsó szándékkal történő adatfeldolgozás megakadályozására - fogalmazott, utalva arra, hogy egyedül a brit-amerikai Cambridge Analytica vállalat mintegy 87 millió felhasználó profilját dolgozta fel politikai célokra, anélkül, hogy az érintettek tudtak volna róla, vagy engedélyezték volna, mintegy kétmilliárdnyi felhasználó adatait pedig más cégek és adathalászok dolgozták fel. „

 

Nem tettek eleget a visszaélések megelőzésére? Soha semmit nem is tettek a visszaélések ellen, hisz ők maguk mindig is visszaéltek a felhasználóik adataival kiszolgáltatva azokat bárkinek a milliárdos bevételeiket szem előtt tartva. Akiket le is mondattak a saját szellemi tulajdonuk jogáról a tisztességtelen szabályzatukkal. Soha semmit nem tettek, tesznek a mások által, mások ellen elkövetett bűncselekmények ellen. Sőt, rendszeresen az áldozatokat büntetik a bűnelkövetők javára, azokat védve. Nem érdekelte őket hány emberéletet tesznek tönkre a szennybookon, mely módon használják fel azok adatait ellenük ártalmas célokra.

Nem is csoda, hogy egyszerű fejlesztők és rossz szándékú adathalászok is felhasználták a profilokat, hozzáfértek az adatokhoz, hogy a teljes 2 milliárdos felhasználói adatbázis kikerült, és ki tudja, kik kezébe kerültek azok, hányszor adták el, közölték azokat újra. Hisz Mark Zuckerberg maga is egy bűnöző, és a szennybook maga is rendszeresen hackereket alkalmaz a fejlesztésekre, ebből következik, hogy az alkalmazottak többsége kétes múltú közönséges bűnöző hackerekből áll.

Nem is meglepő, hogy rengeteg illegális tartalmat nem moderálnak, hisz a moderátoraik is ilyen bűnözői múlttal rendelkezőkből áll, akik akár ismeretség, protekcióval, haveri alapon lehetnek moderátorok ott. Akik így, mivel mindent látnak a felhasználók adataiból, és még mindent szerkeszthetnek, módosíthatnak is, bármelyik felhasználó adatait kiszolgáltathatják bárkinek, akár pénzért, akár haveri alapon a havernak, annak az adatait, akit az a bizonyos haver, mondjuk kiakar kezdeni.

Mark Zuckerberg ezzel voltaképp be is ismerte, hogy szándékosan nem tettek eleget a visszaélések megelőzésére, hogy hogyan használhatják fel ezeket az eszközöket ártalmas célokra, sőt, tettek érte, hozzájárultak nem is kis mértékben, az üzleti érdekeiket, a milliárdos bevételeiket szem előtt tartva. Beismerte, hogy szándékosan alakították ki így a szennybookot, hogy kétes múltú bűnözőket, hackereket alkalmaz, hogy harmadik és ki tudja hányadik felek hozzáférhetnek az összes felhasználó adatához, akár alkalmazásokon keresztül, akár Zuckerberg alkalmazottjaként.

 

 

„Mark Zuckerberg elismerte, hogy ő a felelős a szivárgásért, magyar idő szerint kedd este ezért a szenátusi meghallgatáson kérdezték ki őt.”

„A késő estébe nyúló meghallgatáson az egyik leggyakrabban elhangzott kifejezés a sajnálom volt. Bevezető nyilatkozatában Zuckerberg hangsúlyozta: „Nagy tévedés volt nem megfelelő mértékben figyelembe venni a felelősségünket, az én hibám volt, sajnálom.””

„John Thune, a bizottság republikánus elnöke leszögezte, hogy a Facebook 14 éves története tele van az adatvédelemre vonatkozó rossz döntések miatti bocsánatkérésekkel, és feltette a kérdést Zuckerbergnek, hogy a mai bocsánatkérés vajon miben különbözik a korábbiaktól. Az elnök-vezérigazgató megismételte, hogy rengeteg hibát követtek el, de hozzátette, hogy a vállalatnál komoly változások kezdődtek a felelősségvállalás ügyében.”

 

Még jobb kérdés, hogy még hány bocsánatkérés kell ahhoz, hogy Zuckerberget végre felelősségre vonják, komoly pénzbírsággal, teljes vagyonelkobzással és akár letöltendő börtönbüntetéssel sújtsák? Vajon mennyire sajnálja mindezeket és ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Egyáltalán komolyan vehetjük bármilyen sajnálkozó nyilatkozatukat? Miért hinnénk a krokodil könnyeknek?

Még van képe Zuckerbergnek mindezek után bocsánatkérően azt mondani, hogy ő a felelős a szivárgásért, nem megfelelő mértékben vették figyelembe a felelősségüket, sajnálkozni és eljátszani, hogy sajnálja? Úgy, semmibe se nézi a felhasználóit, s akiket le is hülyézett? Úgy, hogy Zuckerbergnek és bűnözői körének köszönhetően bárki, bárki adataival visszaélhet, kezdve a szennybookal és alkalmazottaival. A nem törődöm hozzáállásuknak és annak köszönhetően, hogy bűnözőket alkalmaznak. Úgy, hogy szándékosan alakították ki egy adathalász, adatlopó-analizáló, 24 órában lehallgató-megfigyelő és újraközlő, a titkosszolgálatok számára kiépített hírszerző rendszernek a szennybookot.

Annak a Zuckerbergnek, aki semmibe se nézi a felhasználóit, visszaél azok bizalmával és még le is hülyézi őket, semmibe se veszi az alapvető jogaikat, gátlástalanul visszaél, kiadja, eladja bárkinek, kereskedik az adataikkal. Annak a Zuckerbergnek, aki maga is egy közönséges bűnöző, aki mások ötleteit, mások adatait ellopva, bűntettet elkövetve, emberiség elleni büntettet elkövetve hozta létre a szennyoldalát.

Aki 2011-ben azt nyilatkozta: hogy az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.” És aki, egy 2010-ben kiszivárgott beszélgetésben, még 19 éves korában, a Harvard hallgatójaként beszélt arról egy társának, hogy frissen elindított platformján 4 ezer hallgatótársuk személyes adataihoz fér hozzá. "Bíznak bennem. A hülye f*szok." - mondta a beszélgetés leirata szerint a fiatal Zuckerberg.”

Ezek után az lenne a minimum, de a legtisztességesebb, hogy lemond, és örökre bezárja a szennybooknak nevezett szenny, fertő kiskorúak erotikus-szexuális, pornográf tartalmaikat legalizáló oldalát!

Mark Zuckerberg azt mikor fogja sajnálni és beismerni, hogy hibázott, bocsánatot kérni, vállalni a felelősséget, felelős azért, hogy aljas gazember módon mások adatait, ötleteit ellopva hozta létre, emberiség ellen elkövetett bűntettként ezt a szenny, mocsok oldalt? Hogy, gazember módjára lemondatják a saját felhasználóikat, a saját személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról, arról a jogról, hogy a felhasználók által feltett tartalmak a felhasználóké és az-az ő tulajdonuk, a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukkal? Hogy az adatokat újraközlik, eladják szinte bárkinek, hogy a még nem regisztráltakét is ellopják, eladják, újraközlik? Hogy nem tartják be, rendszeresen megszegik, semmibe se nézik a különböző országok, államok adatvédelmi törvényeiket?

Hogy az általa létrehozott fertő, szenny, mocsok, gyalázda oldal kiirtja a barátságokat, párkapcsolatokat, családokat, közösségeket, személyes kapcsolatokat, a személyes kommunikációt, összetartást és emberséget, empátiát, együttérzést, az erkölcstelenségre, magamutogatásra és a ribancságra, szexualitásra nevel? Hogy az oldala legalizálta a kiskorúak erotikus, szexuális, pornográf tartalmaikat, hogy az oldala egy pedofil paradicsommá vált és hogy semmit sem tesznek mindezek ellen?

Hogy semmibe se nézik, kiközösítik, diszkriminálják, nem juthat hozzá bizonyos információkhoz, nem tarthatja a kapcsolatot az ismerőseivel, nem kaphatja meg a tanagyagot vagy épp egy állást, már lassan a netezéshez való jogát is elveszik, aki nem tag az ő csodás oldalán?

Hogy a leribancozott, agyonpiszkált, végül öngyilkosságba kergetett gyerekek megmentéséért semmit, de semmit nem tettek? Még jobb kérdés, HOGY MIT ÉR A SAJNÁLKOZÁSÁVAL ÉS AZZAL, BEISMERI, HOGY HIBÁZOTT? Visszaadja őket ezzel a családjaiknak? Visszaadja ezzel a hímringyóvá, ribanccá, szex függővé vált gyermekek ártatlanságát? Vajon mennyire sajnálja mindezeket Zuckerberg és ennek a szennyoldalnak létrehozói, programozói és üzemeltetői? Egyáltalán komolyan vehetjük bármilyen sajnálkozó nyilatkozatukat? Miért hinnénk a krokodil könnyeknek?

Hogy semmit sem tettek, tesznek a különböző szennybookon a mások által mások ellen elkövetett bűntettek, zsarolások, adatlopások, visszaélések, a mások gyalázása, halálba üldözése, emberéletek, családok tönkretétele ellen?

Hogy csak Magyarországon, csak hetente legalább egy emberéletet követel közvetve (egy függő elüt valakit, mert vezetés közben se képes 5 percig meglenni nélküle), vagy közvetlenül (rászállnak valakire ott és addig piszkálják, még öngyilkos lesz) a szennybook?

Hogy gondolkodni, értelmes viselkedésre, kommunikációra képtelenné, erkölcstelenné, ribancá, szexuálisan perverzzé, abnormálissá és függővé, képmutatóvá, önimádóvá, beképzelté, életképtelen függő zombivá változtatja az embereket, akik képtelenek megszabadulni a szennybook nevű drogtól, annak fogságából, börtönéből?

Hogy elhitette az emberekkel a szennybook az egy „közösségi oldal, holott eredetileg is szex társkeresőnek szánta egyetemisták számára? Hogy az embereket hülyének nézve és magát közösségi oldalnak hazudva meztelen képet kér tőlük egy teljesen átlátszó indokra hivatkozva? Hogy átveri az embereket és a saját felhasználóit is lehülyézi le f******a, semmibe se nézi?

Hogy kiirtotta az összes alternatív, kulturált, valódi közösségépítő és kapcsolattartásra készült közösségi oldalakat? Hogy megteremtette a saját internetes diktatúráját a szolgáltatók közreműködésével? Hogy olyan Internet szolgáltatást épít ki, amit nem használhat majd az, aki nincs fent az ő csodás szenny oldalán?

Hogy a saját felhasználóit megzsarolja, s amíg azok nem adnak meg egy általuk kötelezően bekért adatot, akkor a felhasználótól még a törléshez, a saját adataihoz, profiljához való hozzáférés jogát is elveszi? Hogy az ügyfélszolgálatuk, támogatási központjuk szándékosan van úgy kialakítva, hogy aki nem tag, az ne vehesse fel velük a kapcsolatot, aki nem fér hozzá a fiókjához, mert mondjuk nem kapta meg a kódot SMS-ben, az szintén nem veheti fel velük a kapcsolatot, esélyt se adva neki, hogy jelezze feléjük a problémáját? Hogy, ha visszaélnek az adataiddal, vagy bármely más ügyben jelentesz egy tartalmat, ami nem oda illő, s ők semmit téve visszaírják „Nem sérti az ő alapelveiket”, de ugyanakkor, ha egy közösségépítő tartalmat jelentesz, vagy valakit, aki normálisan használná az oldalt, ami, aki semmiben sem sérti az ő „alapelveiket”, akkor azt egyből tiltják, törlik?

Hogy a saját felhasználóikkal, a saját szabályzatukat nem tartatják be, vagy ha betartatják, akkor rendszerint kettős mércét alkalmazva az áldozat kárára, rendszerint azt büntetve, semmit se téve az ellenük elkövetett bűntettek ellen?

Hogy a felhasználók adatait manipulatív célokra is használták, használják, s hogy tisztességtelen módon kényük, kedvük szerint manipulálják, módosítják még a felhasználók által elhelyezett tartalmakat is, félrevezetve, félretájékoztatva, vagy bűncselekménybe keverve ezzel őket? Hogy rendszeresen teszik nyilvánossá a felhasználók privát adatait, az adatvédelmi beállítások önkéntes változtatgatásával?

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel, büntetésekkel, szankciókkal fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, közösségi oldalait, vállalkozásait megvédve a szennybook, Mark Zuckerberg és bűnözői köre, és mindezek az általuk elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Mert akinek van egy kis esze, az ezután a totális, 2 milliárd, vagyis minden felhasználót érintő adatokkal való visszaéléses botrány után, ismeretében, nem hogy törli, de nem is regisztrál erre a szennybooknak nevezet adatkereskedő, eladó, visszaélő szenny oldalra, amit a lehető leg messzebbre el is kerül.

A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat.

Források!

Zuckerberg: A magyar választások előtt is megjelentek hamis profilok a Facebookon - 444

Index - Tech - Mark Zuckerberg: A magyar választások előtt is töröltünk hamis Facebook-fiókokat Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A kimaradt linkeket és bejegyzéseket itt találod!

Kapcsolódó cikkek a netről!

Index - Akták - A Cambridge Analytica botrány Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Akár 87 millió Facebook-felhasználó adataival is visszaélhetett a Cambridge Analytica - 444

Kétmilliárd Facebook-felhasználó adataihoz férhettek hozzá | 24.hu Kiemelt!

32 ezer magyart érinthet a Facebook adatbotránya | 24.hu

Nagyon sötét ügyek tárulnak fel a Facebook botránya mögött | 24.hu Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Csoportos perek indulnak a Facebook ellen, a felhasználók és a befektetők is kiakadtak - mfor.hu

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

Az alábbi bejegyzés a folytatása ezen bejegyzésnek!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is!

Ezek az előzményei ezen bejegyzésnek!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt!

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook.

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook és a háttérhatalmak, titkosszolgálatok, szabadkőművesség. Kiemelt!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-a

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr3213827506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása