Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt.

2017. november 10. - FGYSZ

Az elmúlt hónapokban rengeteg szennybook felhasználó találta azzal szembe magát, ha egy nap több ismerősének volt születésnapja, s felköszöntötte azokat az oldalon, akkor az, napokra letiltotta őket minden indoklás nélkül. Ez nem meglepő, hisz a szennybook nem erre lett kitalálva, mivel csak elhitették az emberekkel, hogy az egy „közösségi” oldal. Ebből adódóan, aki normális kapcsolattartásra, közösségi oldalként használná, mert elhitették vele, hogy az, azt ok nélkül letiltja az oldal.

Emellett a szennybook akkor is letilt, minden indok nélkül, ha például egy YouTube linket 3-nál több ismerősödnek küldesz el privát üzenetbe, arra hivatkozva, spammer, robot vagy. Ez csak azért érdekes, mert a regisztrációnál meg nincs szükség igazolni azt, hogy a profilt egy élő személy hozza létre, s nem pedig egy robot, spammer, vagy bot. Bezzeg a telefonszámot és vagy személyazonosító okiratot tudja kötelező jelleggel kérni mindenféle átlátszó indokokra hivatkozva, miután regisztráltál, megadtál szinte minden adatot magadról, képeket tettél fel. Mindaddig, ameddig nem teszel nekik eleget, addig nem engednek hozzáférést az adataidhoz, s a törléshez való jogodtól is megfosztanak. De a robotok, botok kiszűrésére semmijük sincs.

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

Facebook tiltás - IT café Hozzászólások

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook.

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook, avagy a fakebook.

[Re:] A Facebook nem mond le a telefonszámok kiadásának lehetőségéről - IT café Hozzászólások

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr7013229715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása