Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy?

2017. április 04. - FGYSZ

Tudtad, hogy Mark Zuckerberg aljas gazemberként a barátai ötleteit ellopva és a titkosszolgálatokkal leszerződve hozta létre a szennybookot? Tudtad, hogy a szennybook eredetileg szex társkeresőként indult egyetemisták számára? Ahol, akit megböktél azt akartad este ágyba vinni. Nem hiszed? Nézd meg a Közösségi háló című filmet! Ha figyelsz, tökéletesen leesik neked is minek készült az oldal. Vagy gondolkozz el, miért van az oldalon még mindig a bökés opció és az érdeklődési kör, miért a nemi érdeklődésedre vonatkozik!?

Még mindig nem vagy meggyőzve a szennybook nem közösségi oldal? Nézz szét az oldalon, de rendesen, hogy láss! Ekkor láthatod a tényeket a szennybook mára már nem csak szex társkereső egyetemisták számára. Nyílt pornó, gyermek pornóoldallá, fertő szennyé, másokat porig alázó, képmutató, önimádó, kapzsi, hazug, virtuális kitalált életet élő emberek oldalává vált. Ahol büntetlenül ölhetik egymást az emberek. Ahol nem számít tiltott tartalomnak a kiskorúakról, sok esetben 13 év alatti gyerekekről készült pornográf vagy erotikus fehérneműs képek. Annak ellenére ezeket a tartalmakat és a 13 alatti személyek regisztrálását a szabályzata elvileg tiltja. Ja hogy a minél nagyobb látogatottság, felhasználói létszám és az ebből adódó minél több bevétel érdekében semmit se tesznek ellene a szennybookot üzemeltető bűnözők.

 

Mindenki aki szennybookot használja valamilyen formában akaratlanul is a részesévé válik, támogatja a már sokat említett undorító, erkölcstelen fertőt, mivel tagja, regisztrációja van a szennybookon. Használatával az azt üzemeltető bűnözői köröket s ezáltal az általuk megengedett fent említett fertő tartalmat is beleértve, mivel minden létező adatot eladnak, újraközölnek, sokszorosítanak róluk, milliárdokkal gazdagítja. Ez akkor is érvényes, ha csak havi szinten használják a szennybookot.A felhasználók azáltal válnak a fertő részeseivé, hogy őket is megfertőzi idővel, észrevétlenül, akaratuk ellenére a szennybook undorító erkölcstelensége, fertője, így ők is olyanná válnak ha akarják ha nem.

szexuális szolgáltatás a szennybookon

szennybook megalázó adatlap

szennybook megalázó adatlap2

szennybook megalázó adatlap4

szennybook megalázó adatlap5

szennybook megalázó adatlap5

szennybook megalázó adatlap6

szennybook megalázó adatlap7

szennybook üzenet

szennybook

szennybook2

szennybook3

szennybook4

szennybook5

szennybook6

szennybook7

haverok.hu - vicc

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette.

Amanda Todd, a szennybook újabb áldozata.

▶ Szennybook szenny - YouTube

▶ Szennybook pornó - YouTube

▶ Szennybook fertő - YouTube

▶ 05 Szennybook Közösségi, avagy az erotikus szex társkereső oldal - YouTube

▶ 04 Szennybook Közösségi, avagy az erotikus szex társkereső oldal - YouTube

▶ 03 Szennybook Közösségi, avagy az erotikus szex társkereső oldal - YouTube

▶ 02 Szennybook Közösségi, avagy az erotikus szex társkereső oldal - YouTube

▶ 01 Szennybook Közösségi, avagy az erotikus szex társkereső oldal - YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr3812400185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása