Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat.

2017. december 23. - FGYSZ

A szennybook rendszeresen és kénye kedve szerint önkényesen változtatja, változtathatja az adatvédelmi beállításokat, ezáltal a felhasználók privát adatait, tartalmaikat alapértelmezetten nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé teszik. Ezt az esetek többségében minden újítás, új fejlesztés, funkciók bevezetésénél alkalmazzák. De ezen beállítások módosítását az ellenőrizetlen, kétes múlttal rendelkező, akár bűnözői múltú, akár haveri, baráti alapon választott adminisztrátorok/moderátorok is megtehetik.

Hogy mindezek miért aggályosak? Mert így azok az adataid (telefonszám, e-mail cím, születésnap, magamról, családtagok, családi állapot, stb) vagy képeid, albumjaid, posztjaid, egyéb tartalmaid (blogod, csoportjaid, videóid, stb), amit csak az ismerőseid láthatnak, pontosabban, amit te úgy hiszel, csak ők láthatnak, minden ilyen esetben nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé válnak.

Vegyünk csak egy példát: a szennybook mára már megszüntette az „Ismerősök ismerősei” opciót az adatvédelmi beállításokban. Ennek következménye, hogy az esetek többségében az „Ismerősök ismerősei”-re állított adatvédelmi beállítás alapértelmezetten Nyilvánosra változott. Ettől kezdve, amit te úgy állítottál be (képek, magamról, telefonszám, e-mail, posztjaid, stb), hogy az ismerőseid ismerősei láthassák, azt most már mindenki láthatja, hisz nyilvánossá váltak. Az már más kérdés, ha egy moderátor/adminisztrátor változtatja meg az adatvédelmi beállításaid és válnak a privát adataid, tartalmaid nyilvánossá, mindenki számára láthatóvá.
Ez a tisztességtelen tevékenység nem meglepő, hisz maga Mark Zuckerberg, a szennybook bűnöző alapítója, aki már az oldal létrehozásakor visszaélt mások adataival, és aki a saját felhasználóit le*******a, már 2011-ben a következőt nyilatkozta:

„Az online világban nincs olyan, hogy „privát adat" és a felhasználóknak lazábban kéne kezelni személyes adataikat az online tevékenységek során.”

Mindezekből az következik, hogy a szennybook aljas gazember módon átveri, elhiteti az emberekkel, hogy biztonságba vannak az adataik, tartalmaik ott, hogy azokat csak azok láthatják, lássák, akiknek elérhetővé tették azokat. Holott a szennybook a rendszeres, tisztességtelen és önkényes adatvédelmi beállításaik módosítása, melyről a felhasználókat nem értesítik, a trehány adatkezelésük végett, anélkül, hogy az emberek tudnának róla, akár minden létező adataik, tartalmaik nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé váltak, válhatnak ott. Ez egy újabb ékes bizonyítéka annak, hogy a szennybook ezáltal maga is elősegíti az adatokkal való visszaélést, hogy ők maguk is visszaélnek azokkal.

Ennek ismeretében, akinek van egy kis esze, és félti az adatait az illetéktelen hozzáférésektől, visszaélésektől, az nem hogy törli, de nem is regisztrál, messzire elkerüli ezt az adatokat szándékosan trehányul kezelő, kiadó és eladó, azokkal visszaélő, kereskedő közösséginek hazudott szenny, fertő oldalt.

Közösségi háló. ( MOSSAD ) - YouTube Forrás/Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog.

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer.

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad!

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook valódi, képmutató világa.

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook)

Mi a bizonyíték arra, a szennybook egy kémoldal?

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy?

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook?

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr3613520031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása