Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer.

2017. április 04. - FGYSZ

Közösségi háló… Kapcsolatépítő szolgáltatás, vagy mindenkit behálózó, globális megfigyelő rendszer? Minden jel arra mutat, hogy sokkal inkább az utóbbi. A világ legnépszerűbb közösségi portáljával kapcsolatban felmerült a lehetősége annak, hogy az valójában egy, a CIA és más titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer, aminek révén bárkit tökéletesen nyomon lehet követni. Az emberek szeretik kiteregetni életük minden egyes mozzanatát, így nagyszerűen be lehet gyűjteni róluk minden információt. Mi a Facebook valójában? Mi az igazi célja? Milyen érdekek húzódnak meg a háttérben?

Nem kell hitelkártyával fizetnünk, vagy térfigyelő kamerákkal felszerelt helyen járnunk, hogy adatok keletkezzenek rólunk, ehhez az is elég, hogy nálunk van az okos telefon, amin ott a szennybook alkalmazás, ami még a GPS adatainkhoz is hozzáfér, kameránk és mikrofonunk, címjegyzékünk mellett. Sőt, az is elég, ha rendelkezünk regisztrációval azon a fertő oldalon, s máris megfigyeltekké váltunk, mindent tudnak rólunk. Többet, mint hinnénk! Az információkat pedig egyre többen gyűjtik és használják saját szempontjaik szerint, köztük hackerek, bűnözői körök, egyéb informatikában jártasabb magánszemélyek, akár visszaélve azokkal saját üzleti önös érdekeiket szem előtt tartva, vagy csak egyszerűen személyes bosszút állva a másoktól elszenvedett sérelmekért. Az emberek személyes információikat önként és dalolva osszák meg a szennykönyvel, elfogadva a nem épp tisztességes felhasználási és adatkezelési szabályzatát, mellyel lemondatják a felhasználókat a személyiségi jogaikról, a saját szellemi tulajdonaik jogáról. Lásd Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából bejegyzést.

 

„Az egyénekről felhalmozott minden információ érték: a vállalatok és a szennykönyv is ezek alapján javíthatják szolgáltatásaikat, a rendőrség általuk gyanúsítottakat vagy merényletre készülőket szűrhet ki.”

 

A szennybookos zaklatókat, pedofilokat, gyilkosokat, szexuális ragadozókat, tolvajokat fura mód miért nem szűrik ki ezekkel a módszerekkel? A válasz egyszerű. Ez mind szép és jó lenne, ha ez az egész, nem egy álca, egy beetetés lenne, hogy nekünk milyen az, ha adatokat gyűjtenek rólunk a mi beleegyezésünkkel. Miközben a háttérben kereskednek az adatainkkal, visszaélve azokkal kiszolgáltatva azokat bárkinek, különböző ellenőrizhetetlen harmadik felek számára.

Adatokat rendszerint nem célzottan gyűjtenek, hanem tömegesen, mindnyájunkról. Kérdés tehát, milyen információgyűjtő eszközök és módszerek azok, amelyeket elfogadunk, és melyek azok, amelyekről azt gondoljuk, hogy ez azért már túlzás. És vajon ki ellenőrzi a megfigyelést végzőt, jelen esetbe a szennybookot? Ki ellenőrzi, hogy a nem regisztráltakról is jogtalanul gyűjt adatokat méghozzá célzottan azok szokásairól, akár jelszavaikról is?

 

„Az intelligens térfigyelő kamerák (CCTV) képesek az arcok felismerésére, az emberek viselkedésének elemzésére és tárgyak azonosítására.”

 

Ha van szennybook regisztrációd ezzel a módszerrel bármit megtudnak, tudhatnak rólad, azonosítható vagy, és csak annyit tettél elsétáltál egy ilyen térfigyelő rendszer előtt. Tudják ki vagy, mi a neved, mit szeretsz, ki a párod, kik a családtagjaid, kikkel mikor, hol, mikről beszélsz, mit utálsz, szexuális beállítottságod, politikai nézeteid, mikor merre jársz, kikkel vagy, az összes feltöltött képed, privát levelezésed, a pontos címed akár, stb (okos telefonos GPS adatok, melyhez a szennybook hozzáfér a te beleegyezéseddel). Hisz mindent megosztottál a szennybookon, minden fent említett adatot te magad, önként tettél fel, osztottál meg, ott éled az életed.

 

   „Megfelelő eszközök segítségével lehetőség van az interneten közvetített összes üzenet és információ elolvasására, elemzésére és manipulatív célú megváltoztatására is.”

 

Ezt a szennybook az utóbbi idők eseményeit figyelemmel kisérve bizonyíthatóan rendszeresen alkalmazza, alkalmazta is.

Figyeljen másokat a Nagy Testvér!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír

Bumm.sk | Két napot kapott a Facebook, hogy kikapcsolja nyomkövetőit, melyek mindenkit követnek

Tud/Tech: Totális hatalomátvételre készül a Facebook - NOL.hu

Az internet új neve: Facebook - IT café Telekom hír

A kétharmados többségre vágyik a Facebook is

A franciák megtiltották a Facebook nevének kimondását a tévében - IT café Mérleg / Café blog hír

A FACEBOOK NEM INGYENES - YouTube

▶ HIHETETLEN - FACEBOOK (Totális ellenőrzés alatt állunk) 2014.08.29. - YouTube

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr6012400211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása