Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra.

2017. november 10. - FGYSZ

Ha mostanság regisztrálsz a szennybookra, akkor „kötelezően” elkéri az e-mail fiókod jelszavát vagy nem enged továbblépni, hozzáférni a saját adataidhoz, profilodhoz. Álltalába arra hivatkozva, hogy így könnyebben találsz ismerőseidre az oldalon. Persze ezt az e-mailedre kapott megerősítő e-maillel „még” kikerülheted. Ezzel is aljas módon bizalmas adatokat kicsalva a felhasználóktól, hozzáférve olyanok e-mail címéhez is, akik nem regisztráltak az oldalra. Arról nem is beszélve, hogy így szabad hozzáférést adsz a szennybooknak és bűnözői körének az e-mail fiókodhoz és minden más oldalhoz, fiókhoz, ahol ugyan azt a jelszót használod.

Ugyan ez érvényes akkor is, ha más fiókok (Skype, Microsoft, Yahoo, Google) belépési adatait adod meg a szennybooknak, ezzel szintén kiszolgáltatva olyanok adatait nekik, akik nem regisztráltak oda. Ezen fiókok belépési adatait is arra hivatkozván csalja ki a felhasználóktól, hogy „még több ismerőst megtalálj”. Holott, ez az egész arról szól, hogy eladják, felhasználják üzletszerzési és marketing célokra a felhasználók szennybookon kívüli adataikat is, s hozzáférhessenek a még nem regisztráltak adataihoz is, szintén eladva, felhasználva azokat üzleti és marketing célokra.

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook.

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel.

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek.

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook?

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából.

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer.

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat!

A szennybook, avagy a fakebook.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr8413231157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása