Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez?

2018. április 15. - FGYSZ

Az elmúlt hetek nagy szennybookos adatokkal való visszaéléses, kiszolgáltatós botrányai valahogy sehogy se jutnak el az emberekhez, felhasználókhoz ott. Mert alig akad olyan ember, aki egyáltalán tudna mindezekről, különösképp azok, akik a szennybookon keresztül jutnak el a hírekhez, információkhoz. Többek beszámoltak arról, hogy ott semmilyen információt nem láttak, bármilyen a szenybookot érintő adatokkal való visszaéléses esettről.

Ez pedig azért aggályos és egyben arra mutat rá, hogy a szennybook minden, a róla szóló adatokkal visszaéléses botrányokkal kapcsolatos negatív információkat, híreket, tényeket visszatart és közölhetetlenné, továbbadhatatlanná, megoszthatatlanná tesz, kimoderál ott. Ezzel pedig megteremti a saját Internetes diktatúráját, monopóliumát és a kommunizmust, diktatórikus módon eltörölve a demokráciát, a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítást, szabad információáramlást.

Gyakorlatilag az orránál fogva rángatja, irányítja, megvezeti, megtéveszti, félretájékoztatja, manipulálja a felhasználóit, az embereket azáltal, hogy Zuckerbergék meghatározzák mely információk, tények, hírek juthatnak el ott, melyek nem azokhoz. Gondoskodva arról, adott információ mindenkihez eljusson, de akár Zuckerbergék által, akár a háttérhatalmaknak megfelelő módon, általuk manipulálva, módosítva, vagy épp senkihez se juthassanak el a szennybookon.

Mark Zuckerberg, a szennybookon még mindig, az elmúlt hetek hatalmas botrányai után sem értesíti az embereket ezekről a hatalmas visszaéléses botrányról és nem kér ott bocsánatot érte a felhasználóitól. Nem csoda, hisz akkor minden felhasználóhoz eljutna, hogy mennyire semmibe se veszi őket, hogy aljas gazemberként bárkinek kiszolgáltatta az adataikat és visszaél azokkal.

Sőt, a lehető legtöbb eszközt beveti annak érdekében, hogy ez az információ véletlen se juthasson el a szennybookon keresztül az emberekhez. Tehát, Mark Zuckerberg van olyan pofátlan és aljas, hogy a felhasználói magánéletén és privát szféráján szerzett milliárdokból feladott újsághirdetésekben kér bocsánatot a felhasználóitól, de ugyanakkor ezt az információt kimoderálja a saját oldalán, gondoskodva arról, hogy ott a lehető legkevesebb emberig jusson el.

Ennél kézen foghatóbb bizonyítéka nem is lehetne annak, hogy a szennybook manipulálja a felhasználóit, kihatva azok viselkedésére, életmódjára, tartalmakat tüntet el, manipulál, módosít, moderál, hogy ezzel megsérti a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítást, szabad információáramlást. Mivel így, ha egy nekik nem tetsző tartalmat akarsz az ismerőseiddel megosztani, vagy elküldeni nekik a szennybookon, jelen esetbe, hogy 2 milliárd felhasználó adatát adják ki bárkinek, akkor ők gondoskodnak arról, hogy ott ne jusson el még véletlenül se az ismerőseidhez vagy a címzettekhez.

Mark Zuckerberg, aki aljas gazember módon mások ötleteit, adatait ellopva hozta létre a szennybookot, miért nem ott kér bocsánatot, és értesíti a felhasználóit értesítés, üzenet vagy rendszerüzenet formájában a hetekben kirobbant Cambridge Analytica visszaéléses botrányért?

A válasz egyszerű, ha a szennybookon kérne bocsánatot, hogy visszaéltek az adatokkal, akkor az minden felhasználóhoz eljutna, eljutott volna, tudomást szerezne arról. De, amíg csak, a felhasználók adatainak eladásából szerzett milliárdokból feladott hirdetésekben kér bocsánatot, addig csak a felhasználók egy kis töredéke szerez róla tudomást, ami annyira kevés, hogy ha az összes ilyen felhasználó törli magát, az sem okoz gondot Zuckerbergnek és bűnözői körének.

De, még mindig, a fenti tények ismeretében is, szó sincs arról, hogy akár Zuckerberget, bűnözői körét, vagy akár másokat felelősségre vonnának 2 milliárd felhasználó adatainak kiszivárogtatásáért vagy azok újraközléséért, azokkal való visszaélésekért, kereskedésért. Hogy a nekik nem tetsző híreket, információkat manipulálja vagy módosítja, elhallgatja és gondoskodik arról, hogy azok ne juthassanak el a felhasználókhoz. Vagy arról, hogy Zuckerberg lemond, lemondatják a szennybookot pedig betiltanák, ellehetetlenítenék komoly pénzbírság kiszabásával, teljes vagyonelkobzással, bezárnák, méghozzá örökre.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel, büntetésekkel, szankciókkal fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, közösségi oldalait, vállalkozásait megvédve a szennybook, Mark Zuckerberg és bűnözői köre, és mindezek az általuk elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje és kötelező végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Akinek van egy kis esze, az a fentiek ismeretében, hogy bizonyos információkat elérhetetlenné tesznek ott a felhasználóiknak, adatokat gyűjtenek róluk, analizálják őket, visszaélnek az adataikkal, nem hogy törli, nem regisztrál erre a szennybooknak nevezett adatkereskedő, eladó, visszaélő szenny oldalra, de a lehető leg messzebbre elkerülve teljesen elérhetetlenné teszi az internetelérésében annak szervereit is.

A blog ezen bejegyzése annak érdekében jött létre, hogy felhívja a figyelmet a szennybook a neki nem tetsző híreket, információkat manipulálja vagy módosítja, elhallgatja és gondoskodik arról, hogy azok ne juthassanak el a felhasználókhoz, emberekhez ott, önös üzleti érdekeik érdekében.

A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat.

Kapcsolódó bejegyzések!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról.

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt! Forrás!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook. Kiemelt! Forrás!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Töröld magad a szennybookról, ha nem szeretnéd, hogy visszaéljenek az adataiddal, eladják azokat bárkinek, akik szintén továbbadhatják, nem szeretnéd az azt üzemeltetőket milliárdokkal gazdagítani! Kiemelt!

A szennybook törlése. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

A szennybook és a háttérhatalmak, titkosszolgálatok, szabadkőművesség. Kiemelt!

Törölted magad a szennybookról? Dehogy! Kiemelt!

Törölted a szennybookos képeidet? Dehogy! Kiemelt!

Szennybook kémprogram rövid leírása. Kiemelt!

Mi is valójában a szennybook (pedobook, pornobook, spybook)? Kiemelt!

Mi a bizonyíték arra, a szennybook egy kémoldal? Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, kémkedik utánuk. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

Mi is zajlik a közösségi oldalnak nevezett undorító, erkölcstelen, fertő, szennyoldal szennybookon? Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal?

Miért veszélyes, nem biztonságos a szennybook használata? Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

Újabb cikk bizonyítja, a szennybook egy pornóoldal (pornobook), milyen erkölcstelenek használják azt.

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook valódi, képmutató világa.

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook) Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog. Kiemelt!

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

Szexuális szolgáltatások közvetítését teszi lehetővé a szennybook.

Szex társkereső szennybook Kiemelt!

szexuális szolgáltatás a szennybookon Kiemelt!

Kapcsolódó cikkek a netről!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Facebook és a szabadkőművesség ~ Global Mysteries Kiemelt!

Elismerte a Facebook: Figyelik és vizsgálják a privát üzeneteket is - PC Fórum Feltétlen olvasd el!

Index - Akták - A Cambridge Analytica botrány Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Index - Tech - Nézze meg, hogy érintett-e a Facebook-botrányban!

Akár 87 millió Facebook-felhasználó adataival is visszaélhetett a Cambridge Analytica - 444

Gyakorlatilag az összes Facebook-felhasználó adataihoz hozzáférhettek | PORTFOLIO.HU

Kétmilliárd Facebook-felhasználó adataihoz férhettek hozzá | 24.hu Kiemelt!

32 ezer magyart érinthet a Facebook adatbotránya | 24.hu

Egymillió magyar Facebook-profil döntheti el a választást | 24.hu

Nagyon sötét ügyek tárulnak fel a Facebook botránya mögött | 24.hu Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A végsőkig kihasználjuk, amit megtudtunk róluk, hogy a démonaikat célozhassuk - 444 Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

Fizetős Facebook bevezetésére utalt Mark Zuckerberg - PC Fórum

Index - Tech - Nézze meg, hogy érintett-e a Facebook-botrányban!

Index - Gazdaság - A Google és a Facebook a legnagyobb magyar adótartozók közt Kiemelt!

Elismerték: Messengeres privát beszélgetéseket is kiadott a Facebook - NapiDroid Kiemelt!

Tech: Csak most árulta el a Facebook, hogy kiadták a messengeres privát üzeneteinket is - HVG.hu Kiemelt!

Zuckerberg: A magyar választások előtt is megjelentek hamis profilok a Facebookon - 444 Kiemelt!

A Facebook révén lett milliárdos, de most a föld színéről is eltörölné őket - mfor.hu Kiemelt!

Tech: Elon Musk is döntött: letörölte a Facebookról magát, a Teslát és SpaceX-et is - HVG.hu Kiemelt!

Index - Tech - Magyarországon teszteli szuperhálózatát a Facebook Kiemelt!

Privátbankár.hu - A Facebook-adatokkal visszaélő cég nagyon mélyen belenyúlt egy orsz

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr6913835932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása