Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybookot mikor vonják felelősségre a nem regisztráltakról való adatgyűjtésért és az azokkal való visszaélésekért is?

2018. április 14. - FGYSZ

A szennybookot, Mark Zuckerberget és bűnözői körét mikor vonják felelősségre, szabnak ki rájuk komolyabb büntetéseket, szankciókat, hogy a nem regisztráltak adataival is visszaélve, adatokat gyűjtenek róluk, analizálják őket, naplózva az internetes tevékenységeiket, kémkedve, kutakodva utánuk? Hogy az így, illegális módon szerzett adatokat is eladják, újraközlik, sokszorosítják, kereskedelmi-marketing és egyéb célokra felhasználják? Hogy minden létező, valaha a szennybook által kiadott, fejlesztett, készítetett szoftverek, alkalmazások, a nem regisztráltakról is adatokat gyűjtenek, lehallgatják, analizálják őket, kémkednek, kutakodnak utánuk, mivel azok lenyúlják a hívás- és üzenetlistát is az azokat futtató mobilokról. Valójában ezek a szoftverek, alkalmazások egy a titkosszolgálatok és a háttérhatalmak számára kialakított audiovizuális lehallgató, analizáló, kutakodó, adatlopó, hírszerzésre alkalmas kémeszközök.

Ebből logikusan következik az, ha olyan eszközt, okostelefont használsz, amin ott a szennybook bármely szoftvere, alkalmazása, akkor az akkor is lehallgat, megfigyel és hozzáfér az adataidhoz, ha nem is vagy regisztrált tag ott. És ha nem vagy regisztrált tag ott, de egy ismerősöd használja ezeket a szoftvereket, alkalmazásokat az eszközein, okostelefonján, akkor a szennybook ezeken keresztül a te személyes adataidhoz, a telefonszámodhoz és az adott ismerősöddel folytatott beszélgetésekhez is hozzáfér, téged is lehallgathat, megfigyelhet. Mivel ezek az alkalmazások a felhasználó engedélye nélkül lenyúlja azok hívás- és üzenetlistáját, hozzáférve ezzel a te adataidhoz, telefonszámodhoz is.

Ezekkel a szennybook lehetőséget tömkelegét adja arra, hogy a titkosszolgálatok és háttérhatalmak a nem regisztráltak internetes tevékenységéhez, más oldalakon, közösségi oldalakon használt jelszavaikhoz, adataikhoz, privát beszélgetéseikhez, bankszámlaszámukhoz, telefonszámukhoz, egyéb személyes adataikhoz, képeikhez hozzáférhessenek. Lehetőséget adva arra, ahogy hozzáfértek a felhasználók adataihoz az alkalmazásokon át, úgy hasonló módon hozzáférhessenek mindezen, a nem regisztráltakról, illegálisan szerzett adatokhoz is illetéktelenek, egyszerű fejlesztők, külsős cégek, rosszindulatú adathalász bűnszervezetek.

Továbbá a szennybook lehetőségek tömkelegét biztosítja annak érdekében, hogy maguk a felhasználók is visszaélhessenek a nem regisztráltak adataival, képeivel. Mert lehetőséget ad arra, hogy ha feltöltenek egy képet, akkor az is megjelölhető rajta, aki nem regisztrált tag azon a szenny oldalon. Mert lehetőséget ad arra, hogy a családtagoknál, párkapcsolatnál megadhassák olyanok nevét is, akik nem regisztrált tagok az oldalon. Mert lehetőséget ad arra, hogy e-mail cím és telefonszám, vagy más fiókok jelszavainak megadásával keressenek rá egy ismerősre, vagy meghívót küldjenek az e-mail címére annak az ismerősnek, aki nem tag. Mert a szennybook lehetőséget ad arra, sőt kötelezi rá a felhasználóit, hogy az e-mail címük vagy más fiókjuk jelszavát megadják, arra hivatkozva, hogy így még több ismerőst találhatnak ott. Mivel az e-mail vagy más fiókokból a szennybook lenyúlja a kontaktlistát ezzel hozzáférve a nem regisztráltak adataihoz is.

Jobb, ha tudod, jogodban áll, különösképp abban az esetben, ha nem vagy regisztrált tag a szennybookon a kedves családtagjaid, barátaid, ismerőseid, egyéb adataiddal visszaélőket, bűnözőket feljelenteni, akár komolyabb kártérítést követelni rajtuk, ha azok bármilyen adatot megadnak, megadtak, megosztottak ott a te beleegyezésed, de akár tudtod nélkül! Ezt persze akkor is megteheted, ha regisztrált tag vagy a szennybookon, csak ebben az esetben lényegesen kevesebb az esélye annak, hogy bármit is elérj, eljárás induljon az adataiddal visszaélők ellen. Mivel egy esetleges tárgyaláson a képedbe tolják a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukat, amit és a benne leírtakat ugye a regisztrációnál elfogadtál.

Hogy miért van több jogod feljelenteni bárkit, aki visszaélt az adataiddal a szennybookon, ha nem vagy tag ott? Mert ebben az esetben nem fogadtad el a tisztességtelen adatkezelési szabályzatukat, és az abban írtakat, amivel a szó legszorosabb értelmében lemondatják az embereket a személyiségi jogaikról, a szellemi tulajdon jogáról.

Jó, ha tudsz róla a kedves családtagjaid, barátaid, ismerőseid akkor is visszaélnek, élhetnek az adataiddal, ha egy a szennybook által bármely, valaha kiadott szoftvert, alkalmazást használnak, s azok hozzáférést adtak a hívás- és üzenetlistájukhoz is. Mert ebben az esetben máris kiadták, hozzáférést adtak a telefonszámodhoz és az adott ismerősöddel folytatott beszélgetésekhez a szennybooknak. És igen, ebben az esetben is, különösképp, ha nem vagy regisztrált tag ott, feljelentheted, kártérítést követelhetsz rajtuk a felelőtlen, nemtörődöm hozzáállásuk végett, mert ez is az adataiddal való visszaélésnek minősül.

Tehát a fentiekből jól látszik, hogy Zuckerbergéknek és az aljas bűnözői körének köszönhetően a nem regisztrált adatai sincsenek biztonságban tőlük és mindazoktól, akik velük szerződésben állnak és azoktól, akik általuk hozzáférhetnek azokhoz. Mivel, a nem regisztráltak adataihoz a szennybook az általuk mostanság oly rendszeresen és előszeretettel alkalmazott különböző, illegálisnak számító módszerekkel hozzáfér, hozzáférhet.

De, van négy komoly lehetőség mindezek megakadályozására:

Az első, hogy elérhetetlenné teszed a szennybookot és szervereit a nethozzáféréseden!

A második, hogy az eszközeiden, okostelefonodon, semmilyen a szennybook által valaha kiadott szoftver, alkalmazás ne legyen telepítve!

A harmadik, hogy gondoskodsz arról, hogy senki, de senki semmilyen adatot, adatod, a képedet, a nevedet, e-mail címedet, telefonszámod, egyéb elérhetőségedet, semmit, semmilyen formába ne tudjon ott megadni, megosztani, közölni rólad.

Negyedik,hogy gondoskodsz arról, hogy még meghívót se küldhessen senki az e-mail címedre vagy egyéb más elérhetőségedre!

Ötödik, gondoskodj róla, hogy még a telefonos alkalmazásokon (messenger, facebook) keresztül sem adhassanak ki adatot rólad, hozzáférést adva az alkalmazásoknak, ezáltal a szennybooknak is, a hívás- és üzenetlistához!

De, még mindig, a fenti tények ismeretében is, szó sincs arról, hogy akár Zuckerberget, bűnözői körét, vagy akár másokat felelősségre vonnának 2 milliárd felhasználó adatainak kiszivárogtatásáért vagy azok újraközléséért, azokkal való visszaélésekért, kereskedésért. Hogy a nem regisztráltakról illegálisan szerzett, lopott adatokkal is ezt teszik, tették. Vagy arról, hogy Zuckerberg lemond, lemondatják a szennybookot pedig betiltanák, ellehetetlenítenék komoly pénzbírság kiszabásával, teljes vagyonelkobzással, bezárnák, méghozzá örökre.

Mikor fognak már végre komoly lépésekkel, büntetésekkel, szankciókkal fellépni az országok, államok, akár egymással összefogva az állampolgárait, közösségi oldalait, vállalkozásait megvédve a szennybook, Mark Zuckerberg és bűnözői köre, és mindezek az általuk elkövetett aljas gaztettek, bűncselekmények ellen?

Ideje és kötelező végre komolyan szembeszállni, az emberiséget a Huxley által, a "Szép Új Világ"-ban megírt, rabszolgaságba döntésén ügyködő háttérhatalommal és agymosó termékével, a szennybookkal!

Akinek van egy kis esze, az annak ismeretében, hogy a nem regisztráltakról is adatokat gyűjtenek analizálják őket, visszaélnek az ő adataikkal is, nem hogy nem regisztrál erre a szennybooknak nevezett adatkereskedő, eladó, visszaélő szenny oldalra, de a lehető leg messzebbre elkerülve teljesen elérhetetlenné teszi az internetelérésében annak szervereit is.

A blog ezen bejegyzése a nem regisztráltak adatainak védelmének, és annak érdekében jött létre, hogy felhívja a figyelmet a szennybook az ő adataikkal is visszaél, hozzáfér azokhoz, kémkedik utánuk, ha azok nem elég körültekintően járnak el az adataik védelmének érdekében.

A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat.

Kapcsolódó bejegyzések!

A szennybook, ami felelősségre vonás nélkül, büntetlenül és szankcionálatlanul követhet el bűntetteket, élhet vissza minden felhasználója adataival, kiszolgáltatva, kiadva, eladva azokat bárkinek. Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook, ahol a róla szóló adat-visszaéléses botrányok soha nem jutnak el a felhasználókhoz, emberekhez? Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A szennybook a felhasználói privát üzeneteit is lehallgatja, figyeli, analizálja és vizsgálja! Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Tovább dagad a botrány a szennyboonál: a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal kiadva, kiszolgáltatva bárkinek, hozzáférést adva így illetéktelenek is! Kiemelt!

Mark Zuckerberg, aki úgy tesz, mintha sajnálná kiadta a felhasználói adatait bárkiknek. Eljátszva, hogy az oldala egy kulturált, biztonságos hely ahol a felhasználók döntenek az adataikról.

Totális botrány a szennybooknál: gyakorlatilag minden felhasználó adataival visszaéltek éveken át az alkalmazásokon keresztül, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak! Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták Kiemelt!

Hatalmas botrány a szennybooknál: 50 millió felhasználó adataival éltek vissza 5 éven át, melyről az oldal üzemeltetői végig tudtak. Továbbá, ezen illegálisan szerzett adatokat manipulatív célokra is felhasználták!

A képmutató, álszenteskedő és az embereket átverő, szemükbe hazudozó szennybook.

Töröld magad a szennybookról, ha nem szeretnéd, hogy visszaéljenek az adataiddal, eladják azokat bárkinek, akik szintén továbbadhatják, nem szeretnéd az azt üzemeltetőket milliárdokkal gazdagítani! Kiemelt!

A szennybook törlése. Kiemelt!

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből. Kiemelt!

A szennybook és a háttérhatalmak, titkosszolgálatok, szabadkőművesség. Kiemelt!

Törölted magad a szennybookról? Dehogy! Kiemelt!

Törölted a szennybookos képeidet? Dehogy! Kiemelt!

Szennybook kémprogram rövid leírása. Kiemelt!

Mi is valójában a szennybook (pedobook, pornobook, spybook)? Kiemelt!

Mi a bizonyíték arra, a szennybook egy kémoldal? Kiemelt!

A szennybook nem ingyenes és soha nem is volt az! Kiemelt!

A szennybook, ami rendszeresen teszi nyilvánossá a privát adatokat, tartalmakat. Kiemelt!

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek. Kiemelt!

A szennybook, avagy az analizáló oldal, mely külön adatbázist készít a felhasználóiról. Kiemelt!

A szennybookot hackerek készítik. Kiemelt!

Részlet a szennybook tisztességtelen felhasználási-adatkezelési szabályzatából. Kiemelt!

Vigyázat! A szennybook a nem regisztráltak adataival is visszaél, adatokat gyűjt róluk! Avagy ne engedd, hogy bármilyen adatot megadjanak ott, feltegyenek oda rólad! Kiemelt!

A szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, kémkedik utánuk. Kiemelt!

A szennybook elkéri felhasználóinak e-mail vagy más fiókjuk jelszavait, hozzáférve ezzel nem regisztráltak adataihoz is, felhasználva azokat üzletszerzési, marketing célokra. Kiemelt!

Zsarolással csal ki személyes adatokat felhasználóitól a szennybook. Kiemelt!

A szennybook, avagy az agymosó, manipuláló oldal, ami felemészti életünk és minden szabadidőnk, kiírtja a személyes kapcsolatokat, barátságokat, mely úgy hat, mint a drog. Kiemelt!

A szennybook segítségével bárki 24 órában audiovizuálisan lehallgatható, megfigyelhető lekövethető, ha okos telefonról, eszközről használja azt! Kiemelt!

A szennybook avagy a mindenkit behálózó, globális megfigyelő, a titkos ügynökségek számára kiépített hírszerző rendszer. Kiemelt!

Ha van szennybookod, olyan bűncselekményért is elítélhetnek, melyet el sem követtél! Valamint az adminisztrátorok/moderátorok hozzáférnek, minden adatodhoz, módosíthatják azokat! Kiemelt!

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek. Kiemelt!

Ha félti az adatait, törölje magát a szennybookról! Kiemelt!

A szennybook illegálisan működik az EU-ba. Kiemelt!

A szennybook alapítója, már annak létrehozásakor, mások adatait ellopva, visszaélve azokkal hozta létre azt. Kiemelt!

A szennybook alapítója egyetért az ott zajló visszaélésekkel, erkölcstelenségekkel. Kiemelt!

Kérjük, olvasd el az alábbi bejegyzéseket is!

A szennybook, aminek nem kell adót fizetni, Magyarországon és más országokban, államokban sem, az ott szerzett bevételeik után. Kiemelt!

Mi is zajlik a közösségi oldalnak nevezett undorító, erkölcstelen, fertő, szennyoldal szennybookon? Kiemelt!

A szennybook, ami Magyarországra hozta a kizárólag csak szennybook fiókkal használható internet szolgáltatását. Kiemelt!

Linkgyűjtemény szennybookról KIEMELT!

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette. Kiemelt!

A szennybook a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal?

Miért veszélyes, nem biztonságos a szennybook használata? Kiemelt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy? Kiemelt!

Miért nem biztonságos, miért a legkönnyebben feltörhető közösségi oldal a szennybook? Kiemelt!

A szennybook, ami indokolatlanul letilt, ha normális dolgokra, kapcsolattartásra használnád azt. Kiemelt!

Így szívat a Facebook - Szívatós 2010-be már

A szennybook, ami elérte, hogy mára már más oldalakon is kötelező legyen a mobilszám megadása. Kiemelt!

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.

Súlyos diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, mivel kötelezővé tették, teszik annak használatát! Kiemelt!

A szennybook tisztességtelen piaci feltételeket teremt más oldalakkal, közösségi oldalakkal szemben az Internetszolgáltatókon keresztül! Kiemelt!

A szennybook minden konkurenciáját, lehetséges alternatíváit megsemmisíti! Kiemelt!

A szennybook létrehozta az internetes diktatúrát, saját maga monopóliumát. Kiemelt

A szennybook függő, avagy a képmutató egyházak, vallási szervezetek, hívők, melyek megkülönböztetik azokat, akik nincsenek fent. Kiemelt!

A szennybook hivatalosan is nyílt szex-pornóoldallá vált! Várhatóan vissza fog élni a szexuális, erotikus tartalmú képekkel is haszonszerzés céljából! Kiemelt!

A szennybook ügyfélszolgálata, támogatási központja, avagy egy a célját betölteni teljesen képtelen szolgáltatás. Kiemelt!

Újabb cikk bizonyítja, a szennybook egy pornóoldal (pornobook), milyen erkölcstelenek használják azt.

A szennybook az emberiség szégyene!

A szennybook valódi, képmutató világa.

A szennybook, avagy a fakebook.

A szennybook, avagy az erotikus-szex társkereső oldal. (eroticbook, pornbook, sexbook, pedobook) Kiemelt!

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra! Régi blog. Kiemelt!

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Bűncselekmények a szennybook miatt. Kiemelt!

Szexuális szolgáltatások közvetítését teszi lehetővé a szennybook.

Szex társkereső szennybook Kiemelt!

szexuális szolgáltatás a szennybookon Kiemelt!

Kapcsolódó cikkek a netről!

Fizetős Facebook bevezetésére utalt Mark Zuckerberg - PC Fórum

Elismerte a Facebook: Figyelik és vizsgálják a privát üzeneteket is - PC Fórum Feltétlen olvasd el!

Index - Akták - A Cambridge Analytica botrány Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Index - Tech - Nézze meg, hogy érintett-e a Facebook-botrányban!

Akár 87 millió Facebook-felhasználó adataival is visszaélhetett a Cambridge Analytica - 444

Gyakorlatilag az összes Facebook-felhasználó adataihoz hozzáférhettek | PORTFOLIO.HU

Kétmilliárd Facebook-felhasználó adataihoz férhettek hozzá | 24.hu Kiemelt!

32 ezer magyart érinthet a Facebook adatbotránya | 24.hu

Egymillió magyar Facebook-profil döntheti el a választást | 24.hu

Nagyon sötét ügyek tárulnak fel a Facebook botránya mögött | 24.hu Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

A végsőkig kihasználjuk, amit megtudtunk róluk, hogy a démonaikat célozhassuk - 444 Kiemelt! Feltétlen olvasd el!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

Háttérkép (2018-03-15) - ECHO TV - YouTube Kiemelt!

A Nagy Facebook-manipuláció - IT café Webkettő hír Kiemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr2713834004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása