Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Ha félti gyermekét a szennybookos káros, akár pornográf internetes tartalmaktól, akkor tiltsa meg neki annak használatát!

2017. április 08. - FGYSZ

A szennybook mára már nyílt pornóoldallá vált. Szexuális szolgáltatások, egyéb káros tartalmak közlését teszi lehetővé korhatár és egyéb védelem nélkül, akár a „Kit ismerhetek” funkción keresztül. Mely tartalmakat nincs lehetőség a gyermekek elől elrejteni, tiltani, a már jól ismert felnőtt és egyéb káros tartalmakat blokkoló szoftverekkel, vagy más módszerekkel. Mivel azok a szennybook oldalain belül találhatóak, csak annak kiiktatásával, netből való teljes letiltásával, valamint azzal, megtiltja gyermekeinknek a regisztrációt az oldalra, tudja előlük elzárni, megvédeni őket ezektől a káros tartalmaktól.

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy?

szexuális szolgáltatás a szennybookon

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr6512410693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása