Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Ha félti gyermekét, hogy szexuális, erotikus tartalmú képeket csalnak ki tőle, elcsalják, zaklatják a szennybookon, akkor tiltsa meg neki annak használatát!

2017. április 08. - FGYSZ

A szennybookon manapság divat, szinte kötelező elvárás a fiatal lányok, nők tegyenek ki magukról valamilyen szexuális, erotikus jellegű, akár fehérneműs, meztelen képeket. Vagy, hogy idegen, soha nem látott ismeretlen emberekkel találkozzanak, mert az ma divat, menőnek számít. Az ottani „divatot kötelezően kell követned, mert ha nem teszed egy senki vagy a szemünkbe” felfogásmód miatt meg is teszik ezt, a haverok, osztálytársak, szexuális ragadozók, a többi szennybookos biztatására. A szennybook bűnöző zaklatókkal, szexuális zaklatókkal, pedofilokkal van tele, akiknek egy bizonyos köre mindent megtesz annak érdekébe, hogy elcsalja, személyes találkozóra vegye rá, kényszerítse a gyerekeket, áldozataikat akár megzsarolva azokat. Rengeteg kiskorú válik napi szinten valamilyen zaklatás, szexuális ragadozó, pedofil zaklatásának, zsarolásának áldozatává a szennybookon, akik elcsalták, elcsalhatják, szerencsésebb esetben nem tudták elcsalni a kiszemelt áldozataikat.

Szeretné gyermekét ezektől az „elvárásoktól” és veszélyektől megóvni, megvédeni, hogy véletlen se kerülhessenek fel a szennybookra róla különböző módszerekkel kicsalt erotikus fehérneműs képek, vagy a már említett tartalmak? Nem szeretné, hogy idegen emberek, akár szexuális ragadozók elcsalják, zaklassák, zsarolják? Akkor tiltsa meg neki a szennybook használatát, hogy regisztráljon rá, tiltsa le, iktassa ki a teljes nethozzáférésből azt!

Miért nem közösségi oldal a szennybook? Miért támogatod a szennyt, fertőt, ha tagja vagy?

szexuális szolgáltatás a szennybookon

A szennybook teljes kiiktatása a nethozzáférésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912410689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása