Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

A szennybook, avagy a fakebook.

2017. november 10. - FGYSZ

A szennybook egyik érdekes tulajdonsága lett az elmúlt évek alatt, hogy a regisztrációnál nincs szükség igazolni azt, hogy a profilt egy élő személy hozza létre, s nem pedig egy robot vagy bot. Ez azért nem meglepő, mert minél több fiktív profilt hoznak létre a robotok, botok, (felhasználók) az oldalon, annál jobban dicsekedhet a szennybook azzal, hogy neki van a legtöbb felhasználója. Igen, csak hogy a felhasználói létszám így döntő részben (akár 30-50% is), fiktív, a robotok, botok által létrehozott aktív, inaktív profilokból áll. Nem beszélve a felhasználók által létrehozott fiktív, valótlan, nem létező személyeket tartalmazó aktív, inaktív profilokról. Így akár a valós felhasználói létszám jobb esetben is mindössze csak 20-30% lehet.

Itt megemlíthetőek a rendszeres átverések, bűncselekmények, csalások, az ebből adódó anyagi vagy erkölcsi megkárosítások. Az adatokkal való visszaélések, beleértve a nem regisztráltakat is, az azokkal elkövetett bűncselekmények, zsarolások, profilklónozások, becsületsértések, rágalmazások, zaklatások, párkapcsolatok vagy barátságok, kapcsolatok tönkretétele, családok szétzilálása. A szennybook mindezek ellen nem tesz semmit, hisz őket a milliárdos bevételek érdekében csak a minél nagyobb felhasználói létszám érdekli figyelmen kívül véve, hogy a fiktív felhasználói létszám akár 70-80% is lehet.

Nem beszélve a szennybookos nyereményjátékokról, szavazásokról, ahol az nyer, aki a legtöbb „lájkot” kapja valamilyen tartalmára, képére, képeire vagy a legtöbb szavazatot kapja egy szavazáson. Egy ilyen nyereményjáték, szavazás is teljesen hiteltelen, jogtalan a már említett, túlnyomórész fiktív profilokból álló oldalon. Hisz aki akar, csak annyi profilról szavaz magára, „lájkolja” saját képeit amennyiről nem szégyell, ezzel elcsalva, csalással megnyerve a nyereményjátékot, szavazást vagy egy értéktárgyat, anyagi javakat.

Ezért a szennybook egy teljesen hiteltelen fakebooká, kamubirodalommá vált, ahol semmi se valós, semmi se az, aminek látszik, senki se az, aminek látszik, feltünteti magát, az egész egy hatalmas virtuális nem létező világról, hazugságról, önimádatról és arról „én vagyok a valaki te meg egy senki” szól, szólt. Az egész oldal semmi másról nem szól, mint arról hogyan verjük át, károsítsuk meg a másikat, hazudjuk le a csillagokat az égről, csináljunk hülyét a másikból, nyerjünk meg valamit csalással, fiktív profilokból magunkra szavazva. Korlátlan lehetőséget biztosítva ezzel ott a különböző bűncselekmények elkövetésére, átverésekre, zsarolásokra, visszaélésekre, rágalmazásokra, zaklatásokra, csalásokra.

A szennybook, avagy a fakebook, pedobook, mely a pedofilok Kánaánja! A bejegyzés a fenti bejegyzésnek a kiegészítése!

Újabb átverés, csalás és visszaélés a szennybookon.

Bűncselekmények a szennybook miatt.

Interneten és szennybookon tanultak ölni.

Raboltak a szennybook miatt.

A szennybook az emberiség szégyene!

Facebookon csábította el gyilkosa a tinilányt - Blikk.hu

Nőnek adta ki magát a facebookos csaló - Blikk.hu

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra-fgysz.blog.hu/api/trackback/id/tr113229707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása